Abrir o menú principal

Lista de Grandes Premios de Fórmula 1

artigo de listas da Wikimedia

A seguinte é unha lista de Grandes Premios que formaron parte do Campionato do Mundo desde a súa creación en 1950. Ata o fin da tempada 2018, celebráronse 997 Grandes Premios do Campionato do Mundo , entre eles as 500 Millas de Indianápolis carreiras que formaban parte dos Campionatos do Mundo de 1950 ata 1960.

Os principais eventos de carreiras de automóbiles son polo xeral chamados Gran Premio (forma plural Grandes Premios), unha tradición que se remonta á primeira década do século XX e aos Gran Premio de automobilismo de 1920 a 1930.

Oficialmente, para que unha carreira chámese Gran Premio, debe ter unha distancia de carreira de polo menos 305 km.[1] Esta regra aplícase a todos os Grandes Premios que estiveron no calendario de Fórmula 1, coa excepción do Gran Premio de Mónaco, que ten unha distancia de carreira de menos de 300 km desde 1968.

Índice

Carreiras actuais e antigasEditar

A seguinte información é correcta á final do Gran Premio do Canadá de 2019.

Carreiras por nomeEditar

Negra sinala os 21 Grandes Premios da tempada 2019.

Carreira Anos disputados Nº de carreiras
  Gran Premio de Abu Zabi 20092018 10
  Gran Premio de Acerbaixán 2017 - 2019 3
  Gran Premio de Alemaña 19511954, 19561959, 19612006, 20082014, 2016, 2018 63
  Gran Premio da Arxentina 19531958, 1960, 19721975, 19771981, 19951998 20
  Gran Premio de Australia 19852019 35
  Gran Premio de Austria 1964, 19701987, 19972003, 2014 - 2018 31
  Gran Premio de Bahrain 20042010, 2012 - 2019 15
  Gran Premio de Bélxica 19501956, 1958, 19601968, 1970, 19722002, 20042005, 20072018 63
  Gran Premio de Brasil 19732018 46
  Gran Premio Caesars Palace 19811982 2
  Gran Premio do Canadá 19671974, 19761986, 19882008, 20102019 50
  Gran Premio da China 20042019 16
  Gran Premio de Corea 2010 - 2013 4
  Gran Premio de Dallas 1984 1
  Gran Premio de Detroit 19821988 7
  Gran Premio de España 1951, 1954, 19681979,[2] 1981, 19862019 49
  Gran Premio dos Estados Unidos 19591980, 19891991, 20002007, 2012 - 2018 40
  Gran Premio do oeste dos Estados Unidos 19761983 8
  Gran Premio de Europa[3] 19831985, 19931997, 19992012, 2016 23
  Gran Premio de Francia 19501954, 19562008, 2018 59
  Gran Premio de Hungría 19862018 33
  Gran Premio da India 2011 - 2013 3
  Indianapolis 500[4] 19501960 11
  Gran Premio de Italia 19502018 69
  Gran Premio de Luxemburgo[5] 19971998 2
  Gran Premio de Malaisia 19992017 19
  Gran Premio de México 19631970, 19861992, 2015-2018 19
  Gran Premio de Mónaco 1950, 19552019 66
  Gran Premio de Marrocos 1958 1
  Gran Premio do Pacífico[6] 19941995 2
  Gran Premio dos Países Baixos 19521953, 1955, 19581971, 19731985 30
  Gran Premio de Pescara[7] 1957 1
  Gran Premio de Portugal 19581960, 19841996 16
  Gran Premio do Reino Unido 19502018 69
  Gran Premio de Rusia 20142018 5
  Gran Premio de San Marino[8] 19812006 26
  Gran Premio de Singapur 20082018 11
  Gran Premio de Suráfrica 19621963, 1965, 19671980,[9] 19821985, 19921993 23
  Gran Premio de Suecia 19731978[10] 6
  Gran Premio de Suíza 19501954,[11] 1982[12] 6
  Gran Premio de Turquía 20052011 7
  Gran Premio do Xapón 19761977, 19872018 34

Pola nación anfitrioaEditar

Negra sinala os 21 Grandes Premios da actual tempada 2018.

Pais Carreiras disputadas Total
  Acerbaixán Gran Premio de Europa, (2016)
Gran Premio de Acerbaixán, (2017-2019)
4
  Alemaña Gran Premio de Alemaña, 63 (1951–1954, 1956–1959, 1961–2006, 2008–2014, 2016, 2018)
Gran Premio de Europa, 12 (1984, 1995–1996, 1999–2007)
Gran Premio de Luxemburgo, 2 (1997–1998)
76
  Arxentina Gran Premio da Arxentina (1953–1958, 1960, 1972–1975, 1977–1981, 1995–1998) 20
  Australia Gran Premio de Australia (1985–2019) 35
  Austria Gran Premio de Austria (1964, 1970–1987, 1997–2003, 2014-2018) 31
  Bahrain Gran Premio de Bahrain (2004–2010, 2012-2019) 15
  Bélxica Gran Premio de Bélxica (1950–1956, 1958, 1960–1968, 1970, 1972–2002, 2004–2005, 2007–2018) 63
  Brasil Gran Premio de Brasil (1973–2018) 46
  Canadá Gran Premio do Canadá (1967–1974, 1976–1986, 1988–2008, 2010-2019) 50
  China Gran Premio de China (2004–2019) 16
  Corea do Sur Gran Premio de Corea (2010-2013) 4
  Emiratos Árabes Unidos Gran Premio de Abu Zabi (2009–2018) 10
  España Gran Premio de España, 48 (1951, 1954, 1968–1979, 1981, 1986–2019)
Gran Premio de Europa, 7 (1994, 1997, 2008–2012)
56
  Estados Unidos Gran Premio dos Estados Unidos, 40 (1959–1980, 1989–1991, 2000–2007, 2012-2018)
Indianapolis 500, 11 (1950–1960)
Gran Premio do oeste dos Estados Unidos, 8 (1976–1983)
Gran Premio de Detroit, 7 (1982–1988)
Gran Premio Caesars Palace, 2 (1981–1982)
Gran Premio de Dallas, 1 (1984)
69
  Francia Gran Premio de Francia, 59 (1950–1954, 1956–2008, 2018)
Gran Premio de Suíza, 1 (1982)
60
  Hungría Gran Premio de Hungría (1986–2018) 33
  India Gran Premio da India (2011-2013) 3
  Italia Gran Premio de Italia, 69 (1950–2017)
Gran Premio de San Marino, 26 (1981–2006)
Gran Premio de Pescara, 1 (1957)
96
  Malaisia Gran Premio de Malaisia (1999–2017) 19
  México Gran Premio de México (1963–1970, 1986–1992, 2015-2018) 19
  Mónaco Gran Premio de Mónaco (1950, 1955–2019) 66
  Marrocos Gran Premio de Marrocos (1958) 1
  Países Baixos Gran Premio dos Países Baixos (1952–1953, 1955, 1958–1971, 1973–1985) 30
  Portugal Gran Premio de Portugal (1958–1960, 1984–1996) 16
  Reino Unido Gran Premio do Reino Unido, 69 (1950–2018)
Gran Premio de Europa, 3 (1983, 1985, 1993)
72
  Rusia Gran Premio de Rusia (2014-2018) 5
  Singapur Gran Premio de Singapur (2008–2018) 11
  Suráfrica Gran Premio de Suráfrica (1962–1963, 1965, 1967–1980, 1982–1985, 1992–1993) 23
  Suecia Gran Premio de Suecia (1973–1978) 6
  Suíza Gran Premio de Suíza (1950–1954) 5
  Turquía Gran Premio de Turquía (2005–2011) 7
  Xapón Gran Premio do Xapón, 34 (1976–1977, 1987–2018)
Gran Premio do Pacífico, 2 (1994–1995)
36

Por circuítoEditar

Circuíto Carreiras celebradas Total
  Adelaida Gran Premio de Australia (1985–1995) 11
  Aida Gran Premio do Pacífico (1994–1995) 2
  Aintree Gran Premio do Reino Unido (1955, 1957, 1959, 1961–1962) 5
  Anderstorp Gran Premio de Suecia (1973–1978) 6
  Austin Gran Premio dos Estados Unidos (2012-2018) 7
  AVUS (Berlin) Gran Premio de Alemaña (1959) 1
  Bakú Gran Premio de Europa, (2016)
Gran Premio de Acerbaixán, (2017-2019)
4
  Brands Hatch Gran Premio do Reino Unido, 12 (1964, 1966, 1968, 1970, 1972, 1974, 1976, 1978, 1980, 1982, 1984, 1986)
Gran Premio de Europa, 2 (1983, 1985)
14
  Bremgarten Gran Premio de Suíza (1950–1954) 5
  Buddh Gran Premio da India (2011-2013) 3
  Buenos Aires Gran Premio da Arxentina (1953–1958, 1960, 1972–1975, 1977–1981, 1995–1998) 20
  Casablanca Gran Premio de Marrocos (1958) 1
  Montmeló (Barcelona) Gran Premio de España (1991–2019) 29
  Cidade de México Gran Premio de México (1963–1970, 1986–1992, 2015-2018) 19
  Clermont-Ferrand Gran Premio de Francia (1965, 1969, 1970, 1972) 4
  Dallas Gran Premio de Dallas (1984) 1
  Detroit Gran Premio de Detroit (1982–1988) 7
  Circuíto de Dijon-Prenois Gran Premio de Francia, 5 (1974, 1977, 1979, 1981, 1984)
Gran Premio de Suíza, 1 (1982)
6
  Donington Gran Premio de Europa (1993) 1
  East London Gran Premio de Suráfrica (1962–1963, 1965) 3
  Estoril Gran Premio de Portugal (1984–1996) 13
  Hockenheim Gran Premio de Alemaña (1970, 1977–1984, 1986–2006, 2008, 2010, 2012, 2014, 2016, 2018) 36
  Hungaroring Gran Premio de Hungría (1986–2018) 33
  Imola Gran Premio de Italia, 1 (1980)
Gran Premio de San Marino, 26 (1981–2006)
27
  Indianapolis Indianapolis 500, 11 (1950–1960)
Gran Premio dos Estados Unidos, 8 (2000–2007)
19
  Interlagos (São Paulo) Gran Premio de Brasil (1973–1977, 1979–1980, 1990–2018) 36
  Istambul Gran Premio de Turquía (2005–2011) 7
  Jacarepaguá (Río de Janeiro) Gran Premio de Brasil (1978, 1981–1989) 10
  Jarama Gran Premio de España (1968, 1970, 1972, 1974, 1976–1979, 1981) 9
  Jerez Gran Premio de España, 5 (1986–1990)
Gran Premio de Europa, 2 (1994, 1997)
7
  Circuíto de Kyalami Gran Premio de Suráfrica (1967–1980, 1982–1985, 1992–1993) 20
  Las Vegas Gran Premio Caesars Palace (1981–1982) 2
  Le Mans Gran Premio de Francia (1967) 1
  Long Beach Gran Premio do oeste dos Estados Unidos (1976–1983) 8
  Magny-Cours Gran Premio de Francia (1991–2008) 18
  Melbourne Gran Premio de Australia (1996–2019) 24
  Monsanto Gran Premio de Portugal (1959) 1
  Monte-Carlo Gran Premio de Mónaco (1950, 1955–2019) 66
  Montjuïc Gran Premio de España (1969, 1971, 1973, 1975) 4
  Montréal Gran Premio do Canadá (1978–1986, 1988–2008, 2010-2019) 40
  Monza Gran Premio de Italia (1950–1979, 1981–2018) 68
  Mosport Park Gran Premio do Canadá (1967, 1969, 1971–1974, 1976–1977) 8
  Mount Fuji Gran Premio do Xapón (1976–1977, 2007–2008) 4
  Nivelles Gran Premio de Bélxica (1972, 1974) 2
  Nürburgring Gran Premio de Alemaña, 26 (1951–1954, 1956–1958, 1961–1969, 1971–1976, 1985, 2009, 2011, 2013)
Gran Premio de Europa, 12 (1984, 1995–1996, 1999–2007)
Gran Premio de Luxemburgo, 2 (1997–1998)
40
  Oporto Gran Premio de Portugal (1958, 1960) 2
  Paul Ricard (Le Castellet) Gran Premio de Francia (1971, 1973, 1975–1976, 1978, 1980, 1982–1983, 1985–1990, 2018) 15
  Pedralbes Gran Premio de España (1951, 1954) 2
  Pescara Gran Premio de Pescara (1957) 1
  Phoenix Gran Premio dos Estados Unidos (1989–1991) 3
  Reims Gran Premio de Francia (1950, 1951, 1953, 1954, 1956, 1958–1961, 1963, 1966) 11
  Riverside Gran Premio dos Estados Unidos (1960) 1
  Rouen Gran Premio de Francia (1952, 1957, 1962, 1964, 1968) 5
  Sakhir (Bahrain) Gran Premio de Bahrain (2004–2010, 2012-2019) 15
  Sebring Gran Premio dos Estados Unidos (1959) 1
  Sepang (Kuala Lumpur) Gran Premio de Malaisia (1999–2017) 19
  Silverstone Gran Premio do Reino Unido (1950–1954, 1956, 1958, 1960, 1963, 1965, 1967, 1969, 1971, 1973, 1975, 1977, 1979, 1981, 1983, 1985, 1987–2018) 52
  Singapore Gran Premio de Singapur (2008–2018) 11
  Sochi Gran Premio de Rusia (2014-2018) 5
  Spa-Francorchamps Gran Premio de Bélxica (1950–1956, 1958, 1960–1968, 1970, 1983, 1985–2002, 2004–2005, 2007–2018) 51
  Spielberg (Österreichring/
A1-Ring/Red Bull Ring)
Gran Premio de Austria (1970–1987, 1997–2003, 2014–2018) 30
  Saint-Jovite (Mont-Tremblant) Gran Premio do Canadá (1968, 1970) 2
  Suzuka Gran Premio do Xapón (1987–2006, 2009–2018) 30
  Valencia Gran Premio de Europa (2008–2012) 5
  Watkins Glen Gran Premio dos Estados Unidos (1961–1980) 20
  Xangai Gran Premio de China (2004–2019) 16
  Yas Marina Gran Premio de Abu Dhabi (2009–2018) 10
  Yeongam Gran Premio de Corea (2010-2013) 4
  Zandvoort Gran Premio dos Países Baixos (1952–1953, 1955, 1958–1971, 1973–1985) 30
  Zeltweg Gran Premio de Austria (1964) 1
  Zolder Gran Premio de Bélxica (1973, 1975–1982, 1984) 10

Carreiras por tempadaEditar

1950–1959Editar

Rld 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1   Reino Unido   Suíza   Suíza   Arxentina   Arxentina   Arxentina   Arxentina   Arxentina   Arxentina   Mónaco
2   Mónaco   Indy 500   Indy 500   Indy 500   Indy 500   Mónaco   Mónaco   Mónaco   Mónaco   Indy 500
3   Indy 500   Bélxica   Bélxica   Países Baixos   Bélxica   Indy 500   Indy 500   Indy 500   Países Baíxos   Países Baixos
4   Suíza   Francia   Francia   Bélxica   Francia   Bélxica   Bélxica   Francia   Indy 500   Francia
5   Bélxica   Reino Unido   Reino Unido   Francia   Reino Unido   Países Baixos   Francia   Reino Unido   Bélxica   Reino Unido
6   Francia   Alemaña   Alemaña   Reino Unido   Alemaña   Reino Unido   Reino Unido   Alemaña   Francia   Alemaña
7   Italia   Italia   Países Baixos   Alemaña   Suíza   Italia   Alemaña   Pescara   Reino Unido   Portugal
8   España   Italia   Suíza   Italia   Italia   Italia   Alemaña   Italia
9   Italia   España   Portugal   Estados Unidos
10   Italia
11   Marrocos

1960–1969Editar

Rld 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1   Arxentina   Mónaco   Holanda   Mónaco   Mónaco   Suráfrica   Mónaco   Suráfrica   Suráfrica   Suráfrica
2   Mónaco   Países Baixos   Mónaco   Bélxica   Países Baixos   Mónaco   Bélxica   Mónaco   España   España
3   Indy 500   Bélxica   Bélxica   Países Baixos   Bélxica   Bélxica   Francia   Países Baixos   Mónaco   Mónaco
4   Países Baixos   Francia   Francia   Francia   Francia   Francia   Reino Unido   Bélxica   Bélxica   Países Baixos
5   Bélxica   Reino Unido   Reino Unido   Reino Unido   Reino Unido   Reino Unido   Países Baixos   Francia   Países Baixos   Francia
6   Francia   Alemaña   Alemaña   Alemaña   Alemaña   Países Baixos   Alemaña   Reino Unido   Francia   Reino Unido
7   Reino Unido   Italia   Italia   Italia   Austria   Alemaña   Italia   Alemaña   Reino Unido   Alemaña
8   Portugal   Estados unidos   Estados Unidos   Estados Unidos   Italia   Italia   Estados Unidos   Canadá   Alemaña   Italia
9   Italia   Suráfrica   México   Estados Unidos   Estados Unidos   México   Italia   Italia   Canadá
10   Estados Unidos   Suráfrica   México   México   Estados Unidos   Canadá   Estados Unidos
11   México   Estados Unidos   México
12   México

1970–1979Editar

Rld 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1   Suráfrica   Suráfrica   Arxentina   Arxentina   Arxentina   Arxentina   Brasil   Arxentina   Arxentina   Arxentina
2   España   España   Suráfrica   Brasil   Brasil   Brasil   Suráfrica   Brasil   Brasil   Brasil
3   Mónaco   Mónaco   España   Suráfrica   Suráfrica   Suráfrica   USA Oeste   Suráfrica   Suráfrica   Suráfrica
4   Bélxica   Países Baixos   Mónaco   España   España   España   España   USA Oeste   USA Oeste   USA Oeste
5   Países Baixos   Francia   Bélxica   Bélxica   Bélxica   Mónaco   Bélxica   España   Mónaco   España
6   Francia   Reino Unido   Francia   Mónaco   Mónaco   Bélxica   Mónaco   Mónaco   Bélxica   Bélxica
7   Reino Unido   Alemaña   Reino Unido   Suecia   Suecia   Suecia   Suecia   Bélxica   España   Mónaco
8   Alemaña   Austria   Alemaña   Francia   Países Baixos   Países Baixos   Francia   Suecia   Suecia   Francia
9   Austria   Italia   Austria   Reino Unido   Francia   Francia   Reino Unido   Francia   Francia   Reino Unido
10   Italia   Canadá   Italia   Holanda   Reino Unido   Reino Unido   Alemaña   Reino Unido   Reino Unido   Alemaña
11   Canadá   Estados Unidos   Canadá   Alemaña   Alemaña   Alemaña   Austria   Alemaña   Alemaña   Austria
12   Estados Unidos   Estados Unidos   Austria   Austria   Austria   Países Baixos   Austria   Austria   Países Baixos
13   México   Italia   Italia   Italia   Italia   Países Baixos   Países Baixos   Italia
14   Canadá   Canadá   Estados Unidos   Canadá   Italia   Italia   Canadá
15   Estados Unidos   Estados Unidos   Estados Unidos   Estados Unidos   Estados Unidos   Estados Unidos
16   Xapón   Canadá   Canadá
17   Xapón

1980–1989Editar

Rld 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1   Arxentina   USA Oeste   Suráfrica   Brasil   Brasil   Brasil   Brasil   Brasil   Brasil   Brasil
2   Brasil   Brasil   Brasil   USA Oeste   Suráfrica   Portugal   España   San Marino   San Marino   San Marino
3   Suráfrica   Arxentina   USA Oeste   Francia   Bélxica   San Marino   San Marino   Bélxica   Mónaco   Mónaco
4   USA Oeste   San Marino   San Marino   San Marino   San Marino   Mónaco   Mónaco   Mónaco   México   México
5   Bélxica   Bélxica   Bélxica   Mónaco   Francia   Canadá   Bélxica   Detroit   Canadá   Estados Unidos
6   Mónaco   Mónaco   Mónaco   Bélxica   Mónaco   Detroit   Canadá   Francia   Detroit   Canadá
7   Francia   España   Detroit   Detroit   Canadá   Francia   Detroit   Reino Unido   Francia   Francia
8   Reino Unido   Francia   Canadá   Canadá   Detroit   Reino Unido   Francia   Alemaña   Reino Unido   Reino Unido
9   Alemaña   Reino Unido   Países Baixos   Reino Unido   Dallas   Alemaña   Reino Unido   Hungría   Alemaña   Alemaña
10   Austria   Alemaña   Reino Unido   Alemaña   Reino Unido   Austria   Alemaña   Austria   Hungría   Hungría
11   Países Baixos   Austria   Francia   Austria   Alemaña   Países Baixos   Hungría   Italia   Bélxica   Bélxica
12   Italia   Países Baixos   Alemaña   Países Baixos   Austria   Italia   Austria   Portugal   Italia   Italia
13   Canadá   Italia   Austria   Italia   Países Baixos   Bélxica   Italia   España   Portugal   Portugal
14   Estados Unidos   Canadá   Suíza   Europa   Italia   Europa   Portugal   México   España   España
15   Caesars Palace   Italia   Suráfrica   Europa   Suráfrica   México   Xapón   Xapón   Xapón
16   Caesars Palace   Portugal   Australia   Australia   Australia   Australia   Australia

1990–1999Editar

Rld 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
1   Estados Unidos   Estados Unidos   Suráfrica   Suráfrica   Brasil   Brasil   Australia   Australia   Australia   Australia
2   Brasil   Brasil   México   Brasil   Pacífico   Arxentina   Brasil   Brasil   Brasil   Brasil
3   San Marino   San Marino   Brasil   Europa   San Marino   San Marino   Arxentina   Arxentina   Arxentina   San Marino
4   Mónaco   Mónaco   España   San Marino   Mónaco   España   Europa   San Marino   San Marino   Mónaco
5   Canadá   Canadá   San Marino   España   España   Mónaco   San Marino   Mónaco   España   España
6   México   México   Mónaco   Mónaco   Canadá   Canadá   Mónaco   España   Mónaco   Canadá
7   Francia   Francia   Canadá   Canadá   Francia   Francia   España   Canadá   Canadá   Francia
8   Reino Unido   Reino Unido   Francia   Francia   Reino Unido   Reino Unido   Canadá   Francia   Francia   Reino Unido
9   Alemaña   Alemaña   Reino Unido   Reino Unido   Alemaña   Alemaña   Francia   Reino Unido   Reino Unido   Austria
10   Hungría   Hungría   Alemaña   Alemaña   Hungría   Hungría   Reino Unido   Alemaña   Austria   Alemaña
11   Bélxica   Bélxica   Hungría   Hungría   Bélxica   Bélxica   Alemaña   Hungría   Alemaña   Hungría
12   Italia   Italia   Bélxica   Bélxica   Italia   Italia   Hungría   Bélxica   Hungría   Bélxica
13   Portugal   Portugal   Italia   Italia   Portugal   Portugal   Bélxica   Italia   Bélxica   Italia
14   España   España   Portugal   Portugal   Europa   Europa   Italia   Austria   Italia   Europa
15   Xapón   Xapón   Xapón   Xapón   Xapón   Pacífico   Portugal   Luxemburgo   Luxemburgo   Malaisia
16   Australia   Australia   Australia   Australia   Australia   Xapón   Xapón   Xapón   Xapón   Xapón
17   Australia   Europa

2000–2009Editar

Rld 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
1   Australia   Australia   Australia   Australia   Australia   Australia   Bahrain   Australia   Australia   Australia
2   Brasil   Malaisia   Malaisia   Malaisia   Malaisia   Malaisia   Malaisia   Malaisia   Malaisia   Malaisia
3   San Marino   Brasil   Brasil   Brasil   Bahrain   Bahrain   Australia   Bahrain   Bahrain   China
4   Reino Unido   San Marino   San Marino   San Marino   San Marino   San Marino   San Marino   España   España   Bahrain
5   España   España   España   España   España   España   Europa   Mónaco   Turquía   España
6   Europa   Austria   Austria   Austria   Mónaco   Mónaco   España   Canadá   Mónaco   Mónaco
7   Mónaco   Mónaco   Mónaco   Mónaco   Europa   Europa   Mónaco   Estados Unidos   Canadá   Turquía
8   Canadá   Canadá   Canadá   Canadá   Canadá   Canadá   Reino Unido   Francia   Francia   Reino Unido
9   Francia   Europa   Europa   Europa   Estados Unidos   Estados Unidos   Canadá   Reino Unido   Reino Unido   Alemaña
10   Austria   Francia   Reino Unido   Francia   Francia   Francia   Estados Unidos   Europa   Alemaña   Hungría
11   Alemaña   Reino Unido   Francia   Reino Unido   Reino Unido   Reino Unido   Francia   Hungría   Hungría   Europa
12   Hungría   Alemaña   Alemaña   Alemaña   Alemaña   Alemaña   Alemaña   Turquía   Europa   Bélxica
13   Bélxica   Hungría   Hungría   Hungría   Hungría   Hungría   Hungría   Italia   Bélxica   Italia
14   Italia   Bélxica   Bélxica   Italia   Bélxica   Turquía   Turquía   Bélxica   Italia   Singapur
15   Estados Unidos   Italia   Italia   Estados Unidos   Italia   Italia   Italia   Xapón   Singapur   Xapón
16   Xapón   Estados Unidos   Estados Unidos   Xapón   China   Bélxica   China   China   Xapón   Brasil
17   Malaisia   Xapón   Xapón   Xapón   Brasil   Xapón   Brasil   China   Abu Dhabi
18   Brasil   Xapón   Brasil   Brasil
19   China

2010–2019Editar

Rld 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
1   Bahrain   Australia   Australia   Australia   Australia   Australia   Australia   Australia   Australia   Australia
2   Australia   Malaisia   Malaisia   Malaisia   Malaisia   Malaisia   Bahrain   China   Bahrain   Bahrain
3   Malasia   China   China   China   Bahrain   China   China   Bahrain   China   China
4   China