Abrir o menú principal

Lista de pilotos de Fórmula 1

artigo de listas da Wikimedia

Esta é unha lista de Pilotos que participaron polo menos unha vez nunha carreira de Fórmula 1 desde 1950.

En total, máis de 800 pilotos diferentes participaron polo menos nunha carreira do Campionato Mundial, pero 65 nunca iniciaron unha carreira, xeralmente porque non se cualificaron para a carreira. Véxase tamén a lista de pilotos de Fórmula 1 que nunca cualificaron para unha carreira. O piloto que máis veces participou no Campionato do Mundo é Rubens Barrichello, con 326.

Ata 1990, non todos os puntos anotados por parte dos pilotos contribuían ao resultado final do Campionato do Mundo. Nas táboas a continuación, o número que non esta entre paréntese indica os puntos que contaron para o Campionato Mundial, o número entre paréntese indica o total de puntos anotados.

Os pilotos en activo móstranse en negra. Os pilotos campións do mundo de Fórmula 1 resáltanse en azul. Os pilotos que entraron nun Gran Premio exclusivamente para os fins de ensaio do venres (introducido en 2003) non están incluídos.

Esta páxina é correcta ata e incluíndo o Gran Premio de Abu Zabi de 2018 (25 de novembro, 2018) a derradeira carreira de tempada.

AEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  George Abecassis 1951-1952 0 2 0 0 0 0 0
  Kenny Acheson 1983, 1985 0 10 (3) 0 0 0 0 0
  Andrea de Adamich 1968, 1970-1973 0 36 (30) 0 0 0 0 6
  Philippe Adams 1994 0 2 0 0 0 0 0
  Walt Ader 1950 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Kurt Adolff 1953 0 1 0 0 0 0 0
  Fred Agabashian 1950-1957 0 9[2] 1 0 0 0 1.5
  Kurt Ahrens Jr. 1966-1969 0 4 0 0 0 0 0
  Christijan Albers 2005-2007 0 46 0 0 0 0 4
  Alexander Albon 2019 0 0 0 0 0 0 0
  Michele Alboreto 1981-1994 0 215 (194) 2 5 23 5 186´5
  Jean Alesi 1989-2001 0 202 (201) 2 1 32 4 241
  Jaime Alguersuari 2009-2011 0 46 0 0 0 0 31
  Philippe Alliot 1984-1990, 1993-1994 0 116 (109) 0 0 0 0 7
  Cliff Allison 1958-1961 0 18 (16) 0 0 1 0 11
  Fernando Alonso 2001, 2003-2018 2
2005-2006
314 (312) 22 32 97 23 1899
  Giovanna Amati 1992 0 3 (0) 0 0 0 0 0
  George Amick 1958 0 1[2] 0 0 1 0 6
  Red Amick 1959-1960 0 2[2] 0 0 0 0 0
  Chris Amon 1963-1976 0 108 (96) 5 0 11 3 83
  Bob Anderson 1963-1967 0 29 (25) 0 0 1 0 8
  Conny Andersson 1976-1977 0 5 (1) 0 0 0 0 0
  Mario Andretti 1968-1972, 1974-1982 1
1978
131 (128) 18 12 19 10 180
  Michael Andretti 1993 0 13 0 0 1 0 7
  Keith Andrews 1955-1956 0 2[2] 0 0 0 0 0
  Elio de Angelis 1979-1986 0 109 (108) 3 2 9 0 122
  Marco Apicella 1993 0 1 0 0 0 0 0
  Mário de Araújo Cabral 1959-1960, 1963-1964 0 5 (4) 0 0 0 0 0
  Frank Armi 1954 0 1[2] 0 0 0 0 0
  Chuck Arnold 1959 0 1[2] 0 0 0 0 0
  René Arnoux 1978-1989 0 164 (149) 18 7 22 12 181
  Peter Arundell 1963-1964, 1966 0 13 (11) 0 0 2 0 12
  Alberto Ascari 1950-1955 2
1952-1953
33 (32) 14 13 17[3] 12 107´64 (140´14)[4]
  Peter Ashdown 1959 0 1 0 0 0 0 0
  Ian Ashley 1974-1977 0 11 (4) 0 0 0 0 0
  Gerry Ashmore 1961-1962 0 4 (3) 0 0 0 0 0
  Bill Aston 1952 0 3 (1) 0 0 0 0 0
  Richard Attwood 1964-1965, 1967-1969 0 17 (16) 0 0 1 1 11
  Manny Ayulo 1951-1954 0 4 0 0 1[5] 0 2

BEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Luca Badoer 1993, 1995-1996, 1999, 2009 0 58 (50) 0 0 0 0 0
  Giancarlo Baghetti 1961-1967 0 21 0 1 1 1 14
  Julian Bailey 1988, 1991 0 20 (7) 0 0 0 0 1
  Mauro Baldi 1982-1985 0 41 (36) 0 0 0 0 5
  Bobby Ball 1951-1952 0 2[2] 0 0 0 0 2
  Marcel Balsa 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Lorenzo Bandini 1961-1967 0 42 1 1 8 2 58
  Henry Banks 1950-1952 0 3[1] 0 0 0 0 0
  Fabrizio Barbazza 1991, 1993 0 20 (8) 0 0 0 0 2
  John Barber 1953 0 1 0 0 0 0 0
  Skip Barber 1971-1972 0 6 (5) 0 0 0 0 0
  Paolo Barilla 1989-1990 0 15 (9) 0 0 0 0 0
  Rubens Barrichello 1993-2011 0 326 (322) 14 11 68 17 658
  Michael Bartels 1991 0 4 (0) 0 0 0 0 0
  Edgar Barth 1953, 1957-1958, 1960, 1964 0 5 0 0 0 0 0
  Giorgio Bassi 1965 0 1 0 0 0 0 0
  Erwin Bauer 1953 0 1 0 0 0 0 0
  Zsolt Baumgartner 2003-2004 0 20 0 0 0 0 1
  Élie Bayol 1952-1956 0 8 (7) 0 0 0 0 2
  Don Beauman 1954 0 1 0 0 0 0 0
  Karl-Günther Bechem[6] 1952-1953 0 2 0 0 0 0 0
  Jean Behra 1952-1959 0 53 (52) 0 0 9[7] 1 51´14[4]
  Derek Bell 1968-1972, 1974 0 16 (9) 0 0 0 0 1
  Stefan Bellof 1984-1985 0 22 (20) 0 0 0 0 4
  Paul Belmondo 1992, 1994 0 27 (7) 0 0 0 0 0
 Tom Belsø 1973-1974 0 5 (2) 0 0 0 0 0
  Jean-Pierre Beltoise 1967-1974 0 88 (86) 0 1 8 4 77
  Olivier Beretta 1994 0 10 0 0 0 0 0
  Allen Berg 1986 0 9 0 0 0 0 0
  Georges Berger 1953-1954 0 2 0 0 0 0 0
  Gerhard Berger 1984-1997 0 210 12 10 48 21 385
  Éric Bernard 1989-1991, 1994 0 47 (45) 0 0 1 0 10
  Enrique Bernoldi 2001-2002 0 29 (28) 0 0 0 0 0
  Enrico Bertaggia 1989 0 6 (0) 0 0 0 0 0
  Tony Bettenhausen 1950-1960 0 11[1] 0 0 1[8] 1 11
  Mike Beuttler 1971-1973 0 29 (28) 0 0 0 0 0
  Birabongse Bhanubandh 1950-1954 0 19 0 0 0 0 8
  Jules Bianchi 2013- 2014 0 34 0 0 0 0 2
  Lucien Bianchi 1959-1963, 1965, 1968 0 19 (17) 0 0 1 0 6
  Gino Bianco 1952 0 4 0 0 0 0 0
  Hans Binder 1976-1978 0 15 (13) 0 0 0 0 0
  Clemente Biondetti 1950 0 1 0 0 0 0 0
  Pablo Birger 1953, 1955 0 2 0 0 0 0 0
  Art Bisch 1958 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Harry Blanchard 1959 0 1 0 0 0 0 0
  Michael Bleekemolen 1977-1978 0 5 (1) 0 0 0 0 0
  Trevor Blokdyk 1963, 1965 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Mark Blundell 1991, 1993-1995 0 63 (61) 0 0 3 0 32
  Raul Boesel 1982-1983 0 30 (23) 0 0 0 0 0
  Bob Bondurant 1965-1966 0 9 0 0 0 0 3
  Felice Bonetto 1950-1953 0 16 (15) 0 0 2[9] 0 17´5
  Jo Bonnier 1956-1971 0 108 (104) 1 1 1 0 39
  Roberto Bonomi 1960 0 1 0 0 0 0 0
  Juan Manuel Bordeu 1961 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Slim Borgudd 1981-1982 0 15 (10) 0 0 0 0 1
  Luki Botha 1967 0 1 0 0 0 0 0
  Valtteri Bottas 2013-2019 0 119 (118) 6 3 30 10 963
  Jean-Christophe Boullion 1995 0 11 0 0 0 0 3
  Sébastien Bourdais 2008-2009 0 27 0 0 0 0 6
  Thierry Boutsen 1983-1993 0 164 (163) 1 3 15 1 132
  Johnny Boyd 1955-1960 0 6[1] 0 0 1 0 4
  David Brabham 1990, 1994 0 30 (24) 0 0 0 0 0
  Gary Brabham 1990 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Jack Brabham 1955-1970 3
1959-1960, 1966
128 (126) 13 14 31 12 253 (261)
  Bill Brack 1968-1969, 1972 0 3 0 0 0 0 0
  Ernesto Brambilla 1963, 1969 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Vittorio Brambilla 1974-1980 0 79 (74) 1 1 1 1 15´5
  Toni Branca 1950-1951 0 3 0 0 0 0 0
  Gianfranco Brancatelli 1979 0 3 (0) 0 0 0 0 0
  Eric Brandon 1952, 1954 0 5 0 0 0 0 0
  Don Branson 1959-1960 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Tom Bridger 1958 0 1 0 0 0 0 0
  Tony Brise 1975 0 10 0 0 0 0 1
  Chris Bristow 1959-1960 0 4 0 0 0 0 0
  Peter Broeker 1963 0 1 0 0 0 0 0
  Tony Brooks 1956-1961 0 39 (38) 3 6[10] 10 3 75
  Alan Brown 1952-1954 0 9 (8) 0 0 0 0 2
  Walt Brown 1950-1951 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Warwick Brown 1976 0 1 0 0 0 0 0
  Adolf Brudes 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Martin Brundle 1984-1989, 1991-1996 0 165 (158) 0 0 9 0 98
  Gianmaria Bruni 2004 0 18 0 0 0 0 0
  Jimmy Bryan 1952-1960 0 10 (9)[1] 0 1 3 0 18
  Clemar Bucci 1954-1955 0 5 0 0 0 0 0
  Ronnie Bucknum 1964-1966 0 11 0 0 0 0 2
  Ivor Bueb 1957-1959 0 6 (5) 0 0 0 0 0
  Sébastien Buemi 2009-2011 0 55 0 0 0 0 29
  Luiz Bueno 1973 0 1 0 0 0 0 0
  Ian Burgess 1958-1963 0 20 (16) 0 0 0 0 0
  Luciano Burti 2000-2001 0 15 0 0 0 0 0
  Roberto Bussinello 1961, 1965 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Jenson Button 2000-2017 1
2009
309 (306) 8 15 50 8 1235
  Tommy Byrne 1982 0 5 (2) 0 0 0 0 0

CEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Giulio Cabianca 1958-1960 0 4 (3) 0 0 0 0 3
  Phil Cade 1959 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Alex Caffi 1986-1991 0 75 (56) 0 0 0 0 6
  John Campbell-Jones 1962-1963 0 2 0 0 0 0 0
  Adrián Campos 1987-1988 0 21 (17) 0 0 0 0 0
  John Cannon 1971 0 1 0 0 0 0 0
  Eitel Cantoni 1952 0 3 0 0 0 0 0
  Bill Cantrell 1950 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Ivan Capelli 1985-1993 0 98 (93) 0 0 3 0 31
  Piero Carini 1952-1953 0 3 0 0 0 0 0
  Duane Carter 1950-1955, 1959-1960 0 8[1] 0 0 1[11] 0 6.5
  Eugenio Castellotti 1955-1957 0 14 1 0 3 0 19´5
  Johnny Cecotto 1983-1984 0 23 (18) 0 0 0 0 1
  Andrea de Cesaris 1980-1994 0 214 (208) 1 0 5 1 59
  François Cevert 1970-1973 0 47 (46) 0 1 13 2 89
  Eugène Chaboud 1950-1951 0 3 0 0 0 0 1
  Jay Chamberlain 1962 0 3 (1) 0 0 0 0 0
  Karun Chandhok 2010-2011 0 11 0 0 0 0 0
  Alain de Changy 1959 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Colin Chapman 1956 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Dave Charlton 1965, 1967-1968, 1970-1975 0 13 (11) 0 0 0 0 0
  Pedro Matos Chaves 1991 0 13 (0) 0 0 0 0 0
  Bill Cheesbourg 1957-1959 0 3[1] 0 0 0 0 0
  Eddie Cheever 1978, 1980-1989 0 143 (132) 0 0 9 0 70
  Andrea Chiesa 1992 0 10 (3) 0 0 0 0 0
  Max Chilton 2013-2014 0 35 0 0 0 0 0
  Ettore Chimeri 1960 0 1 0 0 0 0 0
  Louis Chiron 1950-1951, 1953, 1955-1956, 1958 0 19 (15) 0 0 1 0 4
  Joie Chitwood 1950 0 1[1] 0 0 0 0 1
  Bob Christie 1956-1960 0 7 (5) [1] 0 0 0 0 0
  Johnny Claes 1950-1953, 1955 0 25 (23) 0 0 0 0 0
  Jim Clark 1960-1968 2
1963, 1965
73 (72) 33 25 32 28 255 (274)
  Kevin Cogan 1980-1981 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Peter Collins 1952-1958 0 35 (32) 0 3 9[12] 0 47
  Bernard Collomb 1961-1964 0 6 (4) 0 0 0 0 0
  Alberto Colombo 1978 0 3 (0) 0 0 0 0 0
  Érik Comas 1991-1994 0 63 (59) 0 0 0 0 7
  Franco Comotti 1950, 1952 0 2 0 0 0 0 0
  George Connor 1950-1952 0 4 (3)[1] 0 0 0 0 0
  George Constantine 1959 0 1 0 0 0 0 0
  John Cordts 1969 0 1 0 0 0 0 0
  David Coulthard 1994-2008 0 247 (246) 12 13 62 18 535
  Piers Courage 1967-1970 0 29 (27) 0 0 2 0 20
  Chris Craft 1971 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Jim Crawford 1975 0 2 0 0 0 0 0
  Ray Crawford 1955-1956, 1959 0 5 (3)[1] 0 0 0 0 0
  Alberto Crespo 1952 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Antonio Creus 1960 0 1 0 0 0 0 0
  Larry Crockett 1954 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Tony Crook 1952-1953 0 2 0 0 0 0 0
  Art Cross 1952-1955 0 4[1] 0 0 1 0 8
  Geoff Crossley 1950 0 2 0 0 0 0 0

DEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Jérôme d'Ambrosio 2011 - 2012 0 20 0 0 0 0 0
  Chuck Daigh 1960 0 6 (3) 0 0 0 0 0
  Yannick Dalmas 1987-1990, 1994 0 49 (24) 0 0 0 0 0
  Derek Daly 1978-1982 0 64 (49) 0 0 0 0 15
  Christian Danner 1985-1987, 1989 0 47 (36) 0 0 0 0 4
  Jorge Daponte 1954 0 2 0 0 0 0 0
  Anthony Davidson 2002, 2005, 2007- 2008 0 24 0 0 0 0 0
  Jimmy Davies 1950-1951, 1953-1955 0 8 (5)[1] 0 0 1 0 4
  Colin Davis 1959 0 2 0 0 0 0 0
  Jimmy Daywalt 1953-1957, 1959 0 10 (6)[1] 0 0 0 0 0
  Jean-Denis Délétraz 1994-1995 0 3 0 0 0 0 0
  Patrick Depailler 1972, 1974-1980 0 95 1 2 19 4 139 (141)
  Pedro Diniz 1995-2000 0 99 (98) 0 0 0 0 10
  Duke Dinsmore 1950-1951, 1953, 1956 0 6 (4)[1] 0 0 0 0 0
  Frank Dochnal 1963 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  José Dolhem 1974 0 3 (1) 0 0 0 0 0
  Martin Donnelly 1989-1990 0 15 (13) 0 0 0 0 0
  Mark Donohue 1971, 1974-1975 0 16 (14) 0 0 1 0 8
  Robert Doornbos 2005-2006 0 11 0 0 0 0 0
  Ken Downing 1952 0 2 0 0 0 0 0
  Bob Drake 1960 0 1 0 0 0 0 0
  Paddy Driver 1963, 1974 0 2 0 0 0 0 0
  Piero Drogo 1960 0 1 0 0 0 0 0
  Bernard de Dryver 1977-1978 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Johnny Dumfries 1986 0 16 (15) 0 0 0 0 3
  Len Duncan 1954 0 4 (1)[1] 0 0 0 0 0
  Piero Dusio 1952 0 1 (0) 0 0 0 0 0

EEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  George Eaton 1969-1971 0 13 (11) 0 0 0 0 0
  Bernie Ecclestone 1958 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Don Edmunds 1957 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Guy Edwards 1974, 1976-1977 0 17 (11) 0 0 0 0 0
  Vic Elford 1968-1969, 1971 0 13 0 0 0 0 8
  Ed Elisian 1954-1958 0 5[1] 0 0 0 0 0
  Paul Emery 1956, 1958 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Tomáš Enge 2001 0 3 0 0 0 0 0
  Paul England 1957 0 1 0 0 0 0 0
  Marcus Ericsson 2014-2018 0 97 0 0 0 0 18
  Harald Ertl 1975-1978, 1980 0 28 (19) 0 0 0 0 0
  Nasif Estéfano 1960, 1962 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Philippe Étancelin 1950-1952 0 12 0 0 0 0 3
  Bob Evans 1975-1976 0 12 0 0 0 0 0

FEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Corrado Fabi 1983-1984 0 18 (12) 0 0 0 0 0
  Teo Fabi 1982, 1984-1987 0 71 (64) 3 0 2 2 23
  Pascal Fabre 1987 0 14 (11) 0 0 0 0 0
  Carlo Facetti 1974 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Luigi Fagioli 1950-1951 0 7 1 1[13] 6 0 28 (32)
  Jack Fairman 1953, 1955-1961 0 13 (12) 0 0 0 0 5
  Juan Manuel Fangio 1950-1951, 1953-1958 5
1951, 1954-1957
52 (51) 29 24[14] 35[15] 23 245 (277´64)[4]
  Nino Farina 1950-1955 1
1950
34 (33) 5 5 20[16] 5 115´33 (127´33)
  Walt Faulkner 1950-1951, 1953-1955 0 6 (5)[1] 1 0 0 0 1
  William Ferguson 1972 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Maria Teresa de Filippis 1958-1959 0 5 (3) 0 0 0 0 0
  Ralph Firman 2003 0 15 (14) 0 0 0 0 1
  Ludwig Fischer 1952 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Rudi Fischer 1951-1952 0 8 (7) 0 0 2 0 10
  Mike Fisher 1967 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Giancarlo Fisichella 1996-2009 0 231 (229) 4 3 19 2 275
  John Fitch 1953, 1955 0 2 0 0 0 0 0
  Christian Fittipaldi 1992-1994 0 43 (40) 0 0 0 0 12
  Emerson Fittipaldi 1970-1980 2
1972, 1974
149 (144) 6 14 35 6 281
  Wilson Fittipaldi 1972-1973, 1975 0 38 (35) 0 0 0 0 3
  Theo Fitzau 1953 0 1 0 0 0 0 0
  Pat Flaherty 1950, 1953-1956, 1959 0 6[1] 1 1 1 0 8
  Jan Flinterman 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Ron Flockhart 1954, 1956-1960 0 14 0 0 1 0 5
  Myron Fohr 1950 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Gregor Foitek 1989-1990 0 22 (7) 0 0 0 0 0
  George Follmer 1973 0 13 (12) 0 0 1 0 5
  George Fonder 1952, 1954 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Norberto Fontana 1997 0 4 0 0 0 0 0
  Asdrúbal Fontes Bayardo 1959 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Carl Forberg 1951 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Gene Force 1951, 1960 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Franco Forini 1987 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Philip Fotheringham-Parker 1951 0 1 0 0 0 0 0
  A.J. Foyt 1958-1960 0 3[1] 0 0 0 0 0
  Giorgio Francia 1977, 1981 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Don Freeland 1953-1960 0 8[1] 0 0 1 0 4
  Heinz-Harald Frentzen 1994-2003 0 160 (156) 2 3 18 6 174
  Paul Frère 1952-1956 0 11 0 0 1 0 11
  Patrick Friesacher 2005 0 11 0 0 0 0 3
  Joe Fry 1950 0 1 0 0 0 0 0
  Hiroshi Fushida 1975 0 2 (0) 0 0 0 0 0

GEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Beppe Gabbiani 1978, 1981 0 17 (3) 0 0 0 0 0
  Bertrand Gachot 1989-1992, 1994-1995 0 84 (47) 0 0 0 1 5
  Patrick Gaillard 1979 0 5 (2) 0 0 0 0 0
  Divina Galica 1976, 1978 0 3 (0) 0 0 0 0 0
  Nanni Galli 1970-1973 0 20 (17) 0 0 0 0 0
  Oscar Gálvez 1953 0 1 0 0 0 0 2
  Fred Gamble 1960 0 1 0 0 0 0 0
  Howden Ganley 1971-1974 0 41 (35) 0 0 0 0 10
  Giedo van der Garde 2013 0 19 0 0 0 0 0
  Frank Gardner 1964-1965, 1968 0 9 (8) 0 0 0 0 0
  Billy Garrett 1956, 1958 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Jo Gartner 1984 0 8 0 0 0 0 0
  Pierre Gasly 2017-2019 0 26 0 0 0 0 29
  Tony Gaze 1952 0 4 (3) 0 0 0 0 0
  Geki 1964-1966 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Olivier Gendebien 1956, 1958-1961 0 15 (14) 0 0 2 0 18
  Marc Gené 1999-2000, 2003-2004 0 36 0 0 0 0 5
  Elmer George 1957 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Bob Gerard 1950-1951, 1953-1954, 1956-1957 0 8 0 0 0 0 0
  Gerino Gerini 1956, 1958 0 7 (6) 0 0 0 0 1´5
  Peter Gethin 1970-1974 0 31 (30) 0 1 1 0 11
  Piercarlo Ghinzani 1981, 1983-1989 0 111 (76) 0 0 0 0 2
  Bruno Giacomelli 1977-1983, 1990 0 82 (69) 1 0 1 0 14
  Dick Gibson 1957-1958 0 2 0 0 0 0 0
  Gimax 1978 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Richie Ginther 1960-1967 0 54 (52) 0 1 14 3 102 (107)
  Antonio Giovinazzi 2017, 2019 0 2 0 0 0 0 0
  Yves Giraud-Cabantous 1950-1953 0 13 0 0 0 0 5
  Ignazio Giunti 1970 0 4 0 0 0 0 3
  Timo Glock 2004, 2008 - 2012 0 95 (91) 0 0 3 1 51
  Helm Glöckler 1953 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Paco Godia 1951, 1954, 1956-1958 0 14 (13) 0 0 0 0 6
  Carel Godin de Beaufort 1957-1964 0 31 (28) 0 0 0 0 4
  Christian Goethals 1958 0 1 0 0 0 0 0
  Paul Goldsmith 1958-1960 0 3[1] 0 0 1 0 6
  José Froilán González 1950-1957, 1960 0 26 3 2 15[17] 6 72´14 (77´64)[4]
  Óscar González 1956 0 1 0 0 0 0 0
  Aldo Gordini 1951 0 1 0 0 0 0 0
  Horace Gould 1954-1958, 1960 0 17 (14) 0 0 0 0 2
  Jean-Marc Gounon 1993-1994 0 9 0 0 0 0 0
  Emmanuel de Graffenried 1950-1954, 1956 0 23 (22) 0 0 0 0 9
  Cecil Green 1950-1951 0 2[1] 0 0 0 0 3
  Keith Greene 1959-1962 0 5 (3) 0 0 0 0 0
  Masten Gregory 1957-1963, 1965 0 43 (38) 0 0 3 0 21
  Cliff Griffith 1951-1952, 1956 0 3[1] 0 0 0 0 0
  Georges Grignard 1951 0 1 0 0 0 0 0
  Bobby Grim 1959-1960 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Romain Grosjean 2009, 2012-2019 0 145 (143) 0 0 10 1 381
  Olivier Grouillard 1989-1992 0 62 (41) 0 0 0 0 1
  Brian Gubby 1965 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  André Guelfi 1958 0 1 0 0 0 0 0
  Miguel Ángel Guerra 1981 0 4 (1) 0 0 0 0 0
  Roberto Guerrero 1982-1983 0 29 (21) 0 0 0 0 0
  Mauricio Gugelmin 1988-1992 0 80 (74) 0 0 1 1 10
  Dan Gurney 1959-1968, 1970 0 87 (86) 3 4 19 6 133
  Esteban Gutiérrez 2013-2014, 2016 0 59 0 0 0 1 6

HEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Hubert Hahne 1967-1968, 1970 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Mike Hailwood 1963-1965, 1971-1974 0 50 0 0 2 1 29
  Mika Häkkinen 1991-2001 2
1998-1999
165 (161) 26 20 51 25 420
  Bruce Halford 1956-1957, 1959-1960 0 9 (8) 0 0 0 0 0
  Jim Hall 1960-1963 0 12 (11) 0 0 0 0 3
  Duncan Hamilton 1951-1953 0 5 0 0 0 0 0
  Lewis Hamilton 2007-2019 5
2008, 2014, 2015, 2017, 2018
229 83 73 134 41 3018
  David Hampshire 1950 0 2 0 0 0 0 0
  Sam Hanks 1950-1957 0 8[1] 0 1 4[18] 0 20
  Walt Hansgen 1961, 1964 0 2 0 0 0 0 2
  Mike Harris 1962 0 1 0 0 0 0 0
  Cuth Harrison 1950 0 3 0 0 0 0 0
  Brian Hart 1967 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Brendon Hartley 2017-2018 0 25 0 0 0 0 4
  Gene Hartley 1950, 1952-1954, 1956-1957, 1959-1960 0 8)[4] 0 0 0 0 0
  Rio Haryanto 2016 0 12 0 0 0 0 0
  Masahiro Hasemi 1976 0 1 0 0 0 1 0
  Naoki Hattori 1991 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Paul Hawkins 1965 0 3 0 0 0 0 0
  Mike Hawthorn 1952-1958 1
1958
47 (45) 4 3 18[19] 6 112´64 (127´64)[4]
  Boy Hayje 1976-1977 0 7 (3) 0 0 0 0 0
  Willi Heeks 1952-1953 0 2 0 0 0 0 0
  Nick Heidfeld 2000-2011 0 185 (183) 1 0 13 2 259
  Theo Helfrich 1952-1954 0 3 0 0 0 0 0
  Mack Hellings 1950-1951 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Brian Henton 1975, 1977, 1981-1982 0 37 (19) 0 0 0 1 0
  Johnny Herbert 1989-2000 0 165 (161) 0 3 7 0 98
  Al Herman 1955-1957, 1959-1960 0 5[1] 0 0 0 0 0
  Hans Herrmann 1953-1955, 1957-1961 0 19 (17) 0 0 1 1 10
  François Hesnault 1984-1985 0 21 (19) 0 0 0 0 0
  Hans Heyer 1977 0 1[20] 0 0 0 0 0
  Damon Hill 1992-1999 1
1996
122 (115) 20 22 42 19 360
  Graham Hill 1958-1975 2
1962, 1968
179 (176) 13 14 36 10 270 (289)
  Phil Hill 1958-1964, 1966 1
1961
51 (48) 6 3 16 6 94 (98)
  Peter Hirt 1951-1953 0 5 0 0 0 0 0
  David Hobbs 1967-1968, 1971, 1974 0 6 0 0 0 0 0
  Ingo Hoffmann 1976-1977 0 6 (3) 0 0 0 0 0
  Bill Holland 1950, 1953 0 2[1] 0 0 1 0 6
  Jackie Holmes 1950, 1953 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Bill Homeier 1954-1955, 1960 0 3[1] 0 0 0 0 1
  Kazuyoshi Hoshino 1976-1977 0 2 0 0 0 0 0
  Jerry Hoyt 1950, 1953-1955 0 4 1 0 0 0 0
  Nico Hülkenberg 2010, 2012-2019 0 158 (156) 1 0 0 2 474
  Denny Hulme 1965-1974 1
1967
112 1 8 33 9 248
  James Hunt 1973-1979 1
1976
93 (92) 14 10 23 8 179
  Jim Hurtubise 1960 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Gus Hutchison 1970 0 1 0 0 0 0 0

IEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Jacky Ickx 1967-1979 0 120 (114) 13 8 25 14 181
  Yuji Ide 2006 0 4 0 0 0 0 0
  Jesús Iglesias 1955 0 1 0 0 0 0 0
  Taki Inoue 1994-1995 0 18 0 0 0 0 0
  Innes Ireland 1959-1966 0 53 (50) 0 1 4 1 47
  Eddie Irvine 1993-2002 0 148 0 4 26 1 191
  Chris Irwin 1966-1967 0 10 0 0 0 0 2

JEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Jean-Pierre Jabouille 1974-1975, 1977-1981 0 55 (49) 6 2 2 0 21
  Jimmy Jackson 1950, 1954 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Joe James 1951-1952 0 2[1] 0 0 0 0 0
  John James 1951 0 1 0 0 0 0 0
  Jean-Pierre Jarier 1971, 1973-1983 0 143 (135) 3 0 3 3 31´5
  Max Jean[21] 1971 0 1 0 0 0 0 0
  Stefan Johansson 1980, 1983-1991 0 103 (79) 0 0 12 0 88
  Eddie Johnson 1952-1960 0 9[1] 0 0 0 0 1
  Leslie Johnson 1950 0 1 0 0 0 0 0
  Bruce Johnstone 1962 0 1 0 0 0 0 0
  Alan Jones 1975-1981, 1983, 1985-1986 1
1980
117 (116) 6 12 24 13 199 (206)
  Tom Jones 1967 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Juan Jover 1951 0 1 (0) 0 0 0 0 0

KEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Oswald Karch 1953 0 1 0 0 0 0 0
  Narain Karthikeyan 2005, 2011 - 2012 0 48 (46) 0 0 0 0 5
  Ukyo Katayama 1992-1997 0 97 (95) 0 0 0 0 5
  Ken Kavanagh 1958 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Rupert Keegan 1977-1978, 1980, 1982 0 37 (25) 0 0 0 0 0
  Eddie Keizan 1973-1975 0 3 0 0 0 0 0
  Al Keller 1955-1959 0 5[1] 0 0 0 0 0
  Joe Kelly 1950-1951 0 2 0 0 0 0 0
  Dave Kennedy 1980 0 7 (0) 0 0 0 0 0
  Loris Kessel 1976-1977 0 6 (3) 0 0 0 0 0
  Bruce Kessler 1958 0 1 (0) 0 0 0 0 0
 Nicolas Kiesa 2003 0 5 0 0 0 0 0
  Leo Kinnunen 1974 0 6 (1) 0 0 0 0 0
  Danny Kladis 1954 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Hans Klenk 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Peter de Klerk 1963, 1965, 1969-1970 0 4 0 0 0 0 0
  Christian Klien 2004-2006, 2010 0 51 (49) 0 0 0 0 14
  Karl Kling 1954-1955 0 11 0 0 2 1 17
  Ernst Klodwig 1952-1953 0 2 0 0 0 0 0
  Kamui Kobayashi 2009-2012, 2014 0 76 (75) 0 0 1 1 125
  Helmuth Koinigg 1974 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Heikki Kovalainen 2007-2013 0 112 (111) 1 1 4 2 105
  Mikko Kozarowitzky 1977 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Willi Krakau 1952 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Rudolf Krause 1952-1953 0 2 0 0 0 0 0
  Robert Kubica 2006-2010, 2019 0 76 1 1 12 1 273
  Kurt Kuhnke 1963 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Masami Kuwashima 1976 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Daniil Kvyat 2014-2017, 2019 0 74 (72) 0 0 2 1 133

LEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
 [22] Robert La Caze 1958 0 1 0 0 0 0 0
  Jacques Laffite 1974-1986 0 180 (176) 7 6 32 6 228
  Franck Lagorce 1994 0 2 0 0 0 0 0
  Jan Lammers 1979-1982, 1992 0 41 (23) 0 0 0 0 0
  Pedro Lamy 1993-1996 0 32 0 0 0 0 1
  Chico Landi 1951-1953, 1956 0 6 0 0 0 0 1´5
  Hermann Lang 1953-1954 0 2 0 0 0 0 2
  Claudio Langes 1990 0 14 (0) 0 0 0 0 0
  Nicola Larini 1987-1992, 1994, 1997 0 75 (50) 0 0 1 0 7
  Oscar Larrauri 1988-1989 0 21 (7) 0 0 0 0 0
  Gérard Larrousse 1974 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Jud Larson 1958-1959 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Niki Lauda 1971-1979, 1982-1985 3
1975, 1977, 1984
177 (171) 24 25 54 24 420´5
  Roger Laurent 1952 0 2 0 0 0 0 0
  Giovanni Lavaggi 1995-1996 0 10 (7) 0 0 0 0 0
  Chris Lawrence 1966 0 2 0 0 0 0 0
  Charles Leclerc 2018-2019 0 21 0 0 0 0 39
  Michel Leclère 1975-1976 0 8 (7) 0 0 0 0 0
  Neville Lederle 1962, 1965 0 2 (1) 0 0 0 0 1
  Geoff Lees 1978-1980, 1982 0 12 (5) 0 0 0 0 0
  Gijs van Lennep 1971, 1973-1975 0 10 (8) 0 0 0 0 2
  Arthur Legat 1952-1953 0 2 0 0 0 0 0
  JJ Lehto 1989-1994 0 70 (62) 0 0 1 0 10
  Lamberto Leoni 1977-1978 0 5 (1) 0 0 0 0 0
  Les Leston 1956-1957 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Pierre Levegh 1950-1951 0 6 0 0 0 0 0
  Bayliss Levrett 1950 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Jackie Lewis 1961-1962 0 10 (9) 0 0 0 0 3
  Stuart Lewis-Evans 1957-1958 0 14 2 0 2 0 16
  Guy Ligier 1966-1967 0 13 (12) 0 0 0 0 1
  Andy Linden 1951-1957 0 7[1] 0 0 0 0 5
  Roberto Lippi 1961-1963 0 3 (1) 0 0 0 0 0
  Vitantonio Liuzzi 2005-2007, 2009-2011 0 81 (80) 0 0 0 0 26
  Dries van der Lof 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Lella Lombardi 1974-1976 0 17 (12) 0 0 0 0 0´5[23]
  Ricardo Londoño 1981 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Ernst Loof 1953 0 1 0 0 0 0 0
  André Lotterer 2014 0 1 0 0 0 0 0
  Henri Louveau 1950-1951 0 2 0 0 0 0 0
  John Love 1962-1965, 1967-1972 0 10 (9) 0 0 1 0 6
  Pete Lovely 1959-1960, 1969-1971 0 11 (7) 0 0 0 0 0
  Roger Loyer 1954 0 1 0 0 0 0 0
  Jean Lucas 1955 0 1 0 0 0 0 0
  Jean Lucienbonnet 1959 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Brett Lunger 1975-1978 0 43 (34) 0 0 0 0 0

MEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Mike MacDowel 1957 0 1 0 0 0 0 0
  Herbert MacKay-Fraser 1957 0 1 0 0 0 0 0
  Bill Mackey 1951 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Lance Macklin 1952-1955 0 15 (13) 0 0 0 0 0
  Damien Magee 1975-1976 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Tony Maggs 1961-1965 0 27 (25) 0 0 3 0 26
  Mike Magill 1957-1959 0 3[1] 0 0 0 0 0
  Umberto Maglioli 1953-1957 0 10 0 0 2[24] 0 3´33
 Jan Magnussen 1995, 1997-1998 0 25 0 0 0 0 1
  Kevin Magnussen 2014-2019 0 82 (81) 0 0 1 1 137
  Guy Mairesse 1950-1951 0 3 0 0 0 0 0
  Willy Mairesse 1960-1963, 1965 0 13 (12) 0 0 1 0 7
  Pastor Maldonado 2011-2015 0 96 (95) 1 1 1 0 76
  Nigel Mansell 1980-1992, 1994-1995 1
1992
191 (187) 32 31 59 30 480 (482)
  Sergio Mantovani 1953-1955 0 8 (7) 0 0 0 0 4
  Johnny Mantz 1953 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Robert Manzon 1950-1956 0 29 (28) 0 0 2 0 16
  Onofre Marimón 1951, 1953-1954 0 12 (11) 0 0 2 1 8´143[4]
  Helmut Marko 1971-1972 0 10 0 0 0 0 0
  Tarso Marques 1996-1997, 2001 0 26 (24) 0 0 0 0 0
  Leslie Marr 1954-1955 0 2 0 0 0 0 0
  Tony Marsh 1957-1958, 1961 0 5 (4) 0 0 0 0 0
  Eugène Martin 1950 0 2 0 0 0 0 0
  Pierluigi Martini 1984-1985, 1988-1995 0 124 (119) 0 0 0 0 18
  Jochen Mass 1973-1980, 1982 0 114 (105) 0 1 8 2 71
  Felipe Massa 2002, 2004-2017 0 272 (269) 16 11 41 15 1167
  Cristiano da Matta 2003-2004 0 28 0 0 0 0 13
  Michael May 1961 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Tim Mayer 1962 0 1 0 0 0 0 0
  François Mazet 1971 0 1 0 0 0 0 0
  Gastón Mazzacane 2000-2001 0 21 0 0 0 0 0
  Kenneth McAlpine 1952-1953, 1955 0 7 0 0 0 0 0
  Perry McCarthy 1992 0 11 (0) 0 0 0 0 0
  Ernie McCoy 1953-1954 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Johnny McDowell 1950-1952 0 3[1] 0 0 0 0 0
  Jack McGrath 1950-1955 0 6[1] 1 0 2[25] 1 9
  Brian McGuire 1977 0 2 (0) 0 0 0 0 0
  Bruce McLaren 1958-1970 0 104 (100) 0 4 27 3 188´5 (196´5)
  Allan McNish 2002 0 17 (16) 0 0 0 0 0
  Graham McRae 1973 0 1 0 0 0 0 0
  Jim McWithey 1959-1960 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Carlos Menditeguy 1953-1958, 1960 0 11 (10) 0 0 1 0 9
  Roberto Merhi 2015 0 14 (13) 0 0 0 0 0
  Harry Merkel 1952 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Arturo Merzario 1972-1979 0 85 (57) 0 0 0 0 11
  Roberto Mières 1953-1955 0 17 0 0 0 1 13
  François Migault 1972, 1974-1975 0 16 (13) 0 0 0 0 0
  John Miles 1969-1970 0 15 (12) 0 0 0 0 2
  André Milhoux 1956 0 1 0 0 0 0 0
  Chet Miller 1951-1952 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Gerhard Mitter 1963-1965 0 7 (5) 0 0 0 0 3
  Stefano Modena 1987-1992 0 81 (70) 0 0 2 0 17
  Franck Montagny 2006 0 7 0 0 0 0 0
  Tiago Monteiro 2005-2006 0 37 0 0 1 0 7
  Andrea Montermini 1994-1996 0 29 (20) 0 0 0 0 0
  Robin Montgomerie-Charrington 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Juan Pablo Montoya 2001-2006 0 95 (94) 13 7 30 12 307
  Gianni Morbidelli 1990-1992, 1994-1995, 1997 0 70 (67) 0 0 1 0 8´5
  Roberto Moreno 1982, 1987, 1989-1992, 1995 0 77 (42) 0 0 1 1 15
  Dave Morgan 1975 0 1 0 0 0 0 0
  Silvio Moser 1967-1971 0 19 (12) 0 0 0 0 3
  Bill Moss 1959 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Stirling Moss 1951-1961 0 67 (66) 16 16[26] 24[27] 19 185´64 (186´64)[4]
  Gino Munaron 1960 0 4 0 0 0 0 0
  David Murray 1950-1952 0 5 (4) 0 0 0 0 0
  Luigi Musso 1953-1958 0 25 (24) 0 1[28] 7 1 44

NEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Kazuki Nakajima 2007-2009 0 36 0 0 0 0 9
  Satoru Nakajima 1987-1991 0 80 (74) 0 0 0 1 16
  Shinji Nakano 1997-1998 0 33 0 0 0 0 2
  Duke Nalon 1951-1953 0 3[1] 1 0 0 0 0
  Alessandro Nannini 1986-1990 0 78 (76) 0 1 9 2 65
  Emanuele Naspetti 1992-1993 0 6 0 0 0 0 0
  Felipe Nasr 2015-2016 0 40 (39) 0 0 0 0 29
  Massimo Natili 1961 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Brian Naylor 1957-1961 0 8 (7) 0 0 0 0 0
  Mike Nazaruk 1951, 1953-1954 0 3[1] 0 0 1 0 8
  Tiff Needell 1980 0 2 (1) 0 0 0 0 0
 Jac Nelleman 1976 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Patrick Nève 1976-1978 0 14 (10) 0 0 0 0 0
  John Nicholson 1974-1975 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Cal Niday 1953-1955 0 3[1] 0 0 0 0 0
  Helmut Niedermayr 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Brausch Niemann 1963, 1965 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Gunnar Nilsson 1976-1977 0 32 (31) 0 1 4 1 31
  Hideki Noda 1994 0 3 0 0 0 0 0
  Lando Norris 2019 0 0 0 0 0 0 0
  Rodney Nuckey 1953 0 2 (1) 0 0 0 0 0

OEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Robert O'Brien 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Pat O'Connor 1954-1958 0 5[1] 1 0 0 0 0
  Esteban Ocon 2016-2018 0 50 0 0 0 0 136
  Jackie Oliver 1968-1973, 1977 0 51 (50) 0 0 2 1 13
  Danny Ongais 1977-1978 0 6 (4) 0 0 0 0 0
  Rikky von Opel 1973-1974 0 14 (10) 0 0 0 0 0
  Karl Oppitzhauser 1976 0 1 (0)[29] 0 0 0 0 0
  Fritz d'Orey 1959 0 3 0 0 0 0 0
  Arthur Owen 1960 0 1 0 0 0 0 0

PEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Carlos Pace 1972-1977 0 73 (72) 1 1 6 5 58
  Nello Pagani 1950 0 1 0 0 0 0 0
  Riccardo Paletti 1982 0 8 (2) 0 0 0 0 0
  Torsten Palm 1975 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Jolyon Palmer 2016-2017 0 37 (35) 0 0 0 0 9
  Jonathan Palmer 1983-1989 0 88 (83) 0 0 0 1 14
  Olivier Panis 1994-1999, 2001-2004 0 158 (157) 0 1 5 0 76
  Giorgio Pantano 2004 0 15 (14) 0 0 0 0 0
  Massimiliano Papis 1995 0 7 0 0 0 0 0
  Mike Parkes 1959, 1966-1967 0 7 (6) 1 0 2 0 14
  Reg Parnell 1950-1952, 1954 0 7 (6) 0 0 1 0 9
  Tim Parnell 1959, 1961, 1963 0 4 (2) 0 0 0 0 0
  Johnnie Parsons 1950-1958 0 9[1] 0 1 1 1 12
  Riccardo Patrese 1977-1993 0 257 (256) 8 6 37 13 281
  Al Pease 1967-1969 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Roger Penske 1961-1962 0 2 0 0 0 0 0
  Cesare Perdisa 1955-1957 0 8 0 0 2[7] 0 5
  Sergio Pérez 2011-2019 0 158 (155) 0 0 8 4 `529
  Luis Pérez-Sala 1988-1989 0 32 (26) 0 0 0 0 1
  Larry Perkins 1974, 1976-1977 0 15 (11) 0 0 0 0 0
  Henri Pescarolo 1968, 1970-1974, 1976 0 64 (57) 0 0 1 1 12
  Alessandro Pesenti-Rossi 1976 0 4 (3) 0 0 0 0 0
  Josef Peters 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Ronnie Peterson 1970-1978 0 123 14 10 26 9 206
  Vitaly Petrov 2010-2012 0 58 (57) 0 0 1 1 64
  Alfredo Pián 1950 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Charles Pic 2012-2013 0 39 0 0 0 0 0
  François Picard 1958 0 1 0 0 0 0 0
  Ernie Pieterse 1962-1963, 1965 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Paul Pietsch 1950-1952 0 3 0 0 0 0 0
  André Pilette 1951, 1953-1954, 1956, 1961, 1963-1964 0 14 (9) 0 0 0 0 2
  Teddy Pilette 1974, 1977 0 4 (1) 0 0 0 0 0
  Luigi Piotti 1955-1958 0 8 (5) 0 0 0 0 0
  David Piper 1959-1960 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Nélson Piquet 1978-1991 3
1981, 1983, 1987
207 (204) 24 23 60 23 481´5 (485´5)
  Nelson Piquet Jr. 2008-2009 0 28 0 0 1 0 19
  Renato Pirocchi 1961 0 1 0 0 0 0 0
  Didier Pironi 1978-1982 0 72 (70) 4 3 13 5 101
  Emanuele Pirro 1989-1991 0 40 (37) 0 0 0 0 3
  Antônio Pizzonia 2003-2005 0 20 0 0 0 0 8
  Eric van de Poele 1991-1992 0 29 (5) 0 0 0 0 0
  Jacques Pollet 1954-1955 0 5 0 0 0 0 0
  Ben Pon 1962 0 1 0 0 0 0 0
  Dennis Poore 1952 0 2 0 0 0 0 3
  Alfonso de Portago 1956-1957 0 5 0 0 1 0 4
  Sam Posey 1971-1972 0 2 0 0 0 0 0
  Charles Pozzi 1950 0 1 0 0 0 0 0
  Jackie Pretorius 1965, 1968, 1971, 1973 0 4 (3) 0 0 0 0 0
  Ernesto Prinoth 1962 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  David Prophet 1963, 1965 0 2 0 0 0 0 0
  Alain Prost 1980-1991, 1993 4
1985, 1986, 1989, 1993
202 (199) 33 51 106 41 768´5 (798´5)
  Tom Pryce 1974-1977 0 42 1 0 2 0 19
  David Purley 1973-1974, 1977 0 11 (7) 0 0 0 0 0
  Clive Puzey 1965 0 1 (0) 0 0 0 0 0

QEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios Volta rápida Puntos
  Dieter Quester 1974 0 2 (1) 0 0 0 0 0

REditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Ian Raby 1963-1965 0 7 (3) 0 0 0 0 0
  Bobby Rahal 1978 0 2 0 0 0 0 0
  Kimi Räikkönen 2001-2009, 2012-2019 1
2007
294 (292) 18 21 103 46 1816
  Hermano da Silva Ramos 1955-1956 0 7 0 0 0 0 2
  Pierre-Henri Raphanel 1988-1989 0 17 (1) 0 0 0 0 0
  Dick Rathmann 1950, 1956, 1958-1960 0 5[1] 1 0 0 0 2
  Jim Rathmann 1950, 1952-1960 0 10[1] 0 1 4 2 29
  Roland Ratzenberger 1994 0 3 (1) 0 0 0 0 0
  Héctor Rebaque 1977-1981 0 58 (41) 0 0 0 0 13
  Brian Redman 1968, 1970-1974 0 15 (12) 0 0 1 0 8
  Jimmy Reece 1952, 1954-1958 0 6[1] 0 0 0 0 0
  Ray Reed 1965 0 1 0 0 0 0 0
  Alan Rees 1967 0 1 0 0 0 0 0
  Clay Regazzoni 1970-1980 0 139 (132) 5 5 28 15 209 (212)
  Paul di Resta 2011-2013, 2017 0 59 0 0 0 0 121
  Carlos Reutemann 1972-1982 0 146 6 12 45 6 298 (310)
  Lance Reventlow 1960 0 4 (1) 0 0 0 0 0
  Peter Revson 1964, 1971-1974 0 33 (30) 1 2 8 0 61
  John Rhodes 1965 0 1 0 0 0 0 0
  Alex Ribeiro 1976-1977, 1979 0 20 (10) 0 0 0 0 0
  Daniel Ricciardo 2011-2019 0 150 3 7 29 13 986
  Ken Richardson 1951 0 1 (0)[30] 0 0 0 0 0
  Fritz Riess 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Jim Rigsby 1952 0 1[1] 0 0 0 0 0
  Jochen Rindt 1964-1970 1
1970
62 (60) 10 6 13 3 107 (109)
  John Riseley-Prichard 1954 0 1 0 0 0 0 0
  Giovanni de Riu 1954 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Richard Robarts 1974 0 4 (3) 0 0 0 0 0
  Pedro Rodríguez 1963-1971 0 54 0 2 7 1 71
  Ricardo Rodríguez 1961-1962 0 6 (5) 0 0 0 0 4
  Alberto Rodríguez Larreta 1960 0 1 0 0 0 0 0
  Franco Rol 1950-1952 0 5 0 0 0 0 0
  Alan Rollinson 1965 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Tony Rolt 1950, 1953, 1955 0 3 0 0 0 0 0
  Bertil Roos 1974 0 1 0 0 0 0 0
  Pedro de la Rosa 1999-2002, 2005-2006, 2010-2012 0 107 (105) 0 0 1 1 35
  Keke Rosberg 1978-1986 1
1982
128 (114) 5 5 17 3 159´5
  Nico Rosberg 2006-2016 1
2016
206 30 23 57 20 1594´5
  Mauri Rose 1950-1951 0 2[1] 0 0 1 0 4
  Louis Rosier 1950-1956 0 38 0 0 2 0 18
  Ricardo Rosset 1996-1998 0 33 (26) 0 0 0 0 0
  Alexander Rossi 2015 0 5 0 0 0 0 0
  Huub Rothengatter 1984-1986 0 30 (25) 0 0 0 0 0
  Basil van Rooyen 1968-1969 0 2 0 0 0 0 0
  Lloyd Ruby 1960-1961 0 2 0 0 0 0 0
  Jean-Claude Rudaz 1964 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  George Russell 2019 0 0 0 0 0 0 0
  Eddie Russo 1955-1957, 1960 0 4[1] 0 0 0 0 0
  Paul Russo 1950, 1953-1959 0 8[1] 0 0 1[31] 1 8´5
  Troy Ruttman 1950-1952, 1954, 1956-1958, 1960 0 9 (8) 0 1 1 0 9´5
  Peter Ryan 1961 0 1 0 0 0 0 0

SEditar

Nome Tempadas Campionatos Carreiras (disputadas) Poles Gañados Podios VR Puntos
  Eddie Sachs 1957-1960 0 4[1] 1 0 0 0 0
  Bob Said 1959 0 1 0 0 0 0 0
  Carlos Sainz 2015-2019 0 81 0 0 0 0 171
  Eliseo Salazar 1981-1983 0 37 (24) 0 0 0 0 3
  Mika Salo 1994-2000, 2002 0 111 (109) 0 0 2 0 33
  Roy Salvadori 1952-1962 0 50 (47) 0 0 2 0 19
  Consalvo Sanesi 1950-1951 0 5 0 0 0 0 3
  Stéphane Sarrazin 1999 0 1 0 0 0 0 0
  Takuma Sato 2002-2008 0 91 (90) 0 0 1 0 44
  Carl Scarborough 1951, 1953 0 2[1] 0 0 0 0 0
  Ludovico Scarfiotti 1963-1968 0 12 (10) 0 1 1 1 17
  Giorgio Scarlatti 1956-1961 0 15 (12) 0 0 0 0 1
  Ian Scheckter 1974-1977 0 20 (18) 0 0 0 0 0
  Jody Scheckter 1972-1980 1
1979
113 (112) 3 10 33 5 246 (255)
  Harry Schell 1950-1960 0 57 (56) 0 0 2 0 32
  Tim Schenken 1970-1974 0 36 (34) 0 0 1 0 7
  Albert Scherrer 1953 0 1 0 0 0 0 0
  Domenico Schiattarella 1994-1995 0 7 (6) 0 0 0 0 0
  Heinz Schiller 1962 0 1 0 0 0 0 0
  Bill Schindler 1950-1952 0 3[1] 0 0 0 0 0
  Jean-Louis Schlesser 1983, 1988 0 2 (1) 0 0 0 0 0
  Jo Schlesser 1968 0 3 0 0 0 0 0
  Bernd Schneider 1988-1990 0 34 (9) 0 0 0 0 0
  Rudolf Schoeller 1952 0 1 0 0 0 0 0
  Rob Schroeder 1962 0 1 0 0 0 0 0
  Michael Schumacher 1991-2006, 2010-2012 7
1994-1995, 2000-2004
308 (307) 68 91 155 77 1566[32]
  Ralf Schumacher 1997-2007 0 181 (180) 6 6 27 8 329
  Vern Schuppan 1972, 1974-1975, 1977 0 13 (9) 0 0 0 0 0
  Adolfo Schwelm Cruz 1953 0 1 0 0 0 0 0
  Bob Scott 1952-1954 0 3[1] 0 0 0 0 0
  Archie Scott Brown 1956 0 1 0 0 0 0 0
  Piero Scotti 1956 0 1 0 0 0 0 0
  Wolfgang Seidel 1953, 1958, 1960-1962 0 12 (10) 0 0 0 0 0
  Günther Seiffert 1962 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Ayrton Senna 1984-1994 3
1988, 1990-1991
162 (161) 65 41 80 19 610 (614)
  Bruno Senna 2010-2012 0 46 0 0 0 1 33
  Dorino Serafini 1950 0 1 0 0 1[33] 0 3
  Chico Serra 1981-1983 0 33 (18) 0 0 0 0 1
  Doug Serrurier 1962-1963, 1965 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Johnny Servoz-Gavin 1967-1970 0 13 (12) 0 0 1 0 9
  Tony Settember 1962-1963 0 7 (6) 0 0 0 0 0
  Hap Sharp 1961-1964 0 6 0 0 0 0 0
  Brian Shawe Taylor 1950-1951 0 3 (2) 0 0 0 0 0
  Carroll Shelby 1958-1959 0 8 0 0 0 0 0
  Tony Shelly 1962 0 3 (1) 0 0 0 0 0
  Jo Siffert 1962-1971 0 100 (96) 2 2 6 4 68
  André Simon 1951-1952, 1955-1957 0 12 (11) 0 0 0 0 0
  Sergey Sirotkin 2018 0 21 0 0 0 0 1
  Rob Slotemaker 1962 0 1 0 0 0 0 0
  Moisés Solana 1963-1968 0 8 0 0 0 0 0
  Alex Soler-Roig 1970-1972 0 10 (6) 0 0 0 0 0
  Raymond Sommer 1950 0 5 0 0 0 0 3
  Vincenzo Sospiri 1997 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Stephen South 1980 0 1 (0) 0 0 0 0 0
  Mike Sparken 1955 0 1 0 0 0 0 0
  Scott Speed 2006-2007 0 28 0 0 0 0 0
  Mike Spence 1963-1968 0 37 (36) 0 0 1 0 27
  Alan Stacey 1958-1960 0 7 0 0 0 0 0
  Gaetano Starrabba 1961 0 1 0 0 0 0 0
  Will Stevens 2014-2015 0 20 (18) 0 0 0 0 0
  Chuck Stevenson 1951-1954, 1960 0 5[1] 0 0 0 0 0
  Ian Stewart 1953 0 1 0 0 0 0 0
  Jackie Stewart 1965-1973 3
1969, 1971, 1973
100 (99) 17 27 43 15 359 (360)
  Jimmy Stewart 1953 0 1 0 0 0 0 0
  Siegfried Stohr 1981 0 13 (9) 0 0 0 0 0
  Rolf Stommelen 1970-1976, 1978 0 63 (54) 0 0 1 0 14
  Philippe Streiff 1984-1988 0 54 (53) 0 0 1 0 11
  Lance Stroll 2017-2019 0 41 0 0 1 0 46