Lista de bandeiras

artigo de listas da Wikimedia

Esta é unha lista de bandeiras de Estados soberanos e territorios de ultramar, Comunidades autónomas españolas, Subdivisións do Reino Unido e bandeiras supraestatais

Bandeiras de Estados soberanos e territorios de ultramarEditar

Bandeira de Acerbaixán  
Bandeira de Afganistán  
Bandeira de Åland  
Bandeira de Albania  
Bandeira de Alderney  
Bandeira de Alemaña  
Bandeira de Andorra  
Bandeira de Angola  
Bandeira de Anguila  
Bandeira de Antiga e Barbuda  
Bandeira das Antillas Holandesas  
Bandeira de Arabia Saudita  
Bandeira de Alxeria  
Bandeira da Arxentina  
Bandeira de Armenia  
Bandeira de Aruba  
Bandeira de Australia  
Bandeira de Austria  
Bandeira de Bahamas  
Bandeira de Bahrain  
Bandeira de Bangladesh  
Bandeira de Barbados  
Bandeira de Belarús  
Bandeira de Bélxica  
Bandeira de Belize  
Bandeira de Benín  
Bandeira das Bermudas  
Bandeira de Bolivia  
Bandeira de Bosnia e Hercegovina  
Bandeira de Botswana  
Bandeira de Brasil  
Bandeira de Brunei  
Bandeira de Bulgaria  
Bandeira de Burkina Faso  
Bandeira de Burundi  
Bandeira de Bután  
Bandeira de Cabo Verde  
Bandeira de Camboxa  
Bandeira do Camerún  
Bandeira de Canadá  
Bandeira de Casaquistán  
Bandeira de Chad  
Bandeira de Chequia  
Bandeira de Chile  
Bandeira da República Popular da China  
Bandeira de Chipre  
Bandeira de Cimbabue  
Bandeira de Colombia  
Bandeira de Comores  
Bandeira do República do Congo  
Bandeira da República Democrática do Congo  
Bandeira de Corea do Norte  
Bandeira de Corea do Sur  
Bandeira de Costa Rica  
Bandeira de Costa do Marfil  
Bandeira de Croacia  
Bandeira de Cuba  
Bandeira de Dinamarca  
Bandeira de Djibuti  
Bandeira de Dominica  
Bandeira de Ecuador  
Bandeira de Exipto  
Bandeira de Emiratos Árabes Unidos  
Bandeira de Eritrea  
Bandeira de Eslovaquia  
Bandeira de Eslovenia  
Bandeira de España  
Bandeira de Estados Unidos  
Bandeira de Estonia  
Bandeira de Etiopía  
Bandeira de Fidxi  
Bandeira de Filipinas  
Bandeira de Finlandia  
Bandeira de Francia  
Bandeira de Gabón  
Bandeira de Gambia  
Bandeira de Ghana  
Bandeira de Granada  
Bandeira de Grecia  
Bandeira de Groenlandia  
Bandeira de Guadalupe  
Bandeira de Guam  
Bandeira de Guatemala  
Bandeira de Guernsey  
Bandeira da Guinea  
Bandeira de Guinea-Bissau  
Bandeira da Guinea Ecuatorial  
Bandeira de Güiana  
Bandeira de Haití  
Bandeira de Herm  
Bandeira de Honduras  
Bandeira de Hong Kong  
Bandeira de Hungría  
Bandeira de Iemen  
Bandeira de India  
Bandeira de Indonesia  
Bandeira de Iraq  
Bandeira de Irán  
Banderia de Irlanda  
Bandeira de Islandia  
Bandeira da Illa Bouvet  
Bandeira das Illas Caimán  
Bandeira das Illas Cocos (Keeling)  
Bandeira das Illas Cook  
Bandeira das Illas Feroe  
Bandeira das Illas Xeorxias do Sur e Sandwich do Sur  
Bandeira das Illas Malvinas  
Bandeira das Illas Marianas do Norte  
Bandeira das Illas Marshall  
Bandeira da Illa de Nadal  
Bandeira da Illa Norfolk  
Bandeira das Illas Pitcairn  
Bandeira das Illas Salomón  
Bandeira das Illas Virxes Británicas  
Bandeira das Illas Virxes Americanas  
Bandeira de Israel  
Bandeira de Italia  
Bandeira de Jersey  
Bandeira de Kirguizistán  
Bandeira de Kuwait  
Bandeira de Kenya  
Bandeira de Laos  
Bandeira de Lesoto  
Bandeira de Letonia  
Bandeira de Líbano  
Bandeira de Liberia  
Bandeira de Libia  
Bandeira de Liechtenstein  
Bandeira de Lituania  
Bandeira de Luxemburgo  
Bandeira de Macao  
Bandeira de Macedonia do Norte  
Bandeira de Madagascar  
Bandeira de Malaisia  
Bandeira de Malaui  
Bandeira de Maldivas  
Bandeira de Malí  
Bandeira de Malta  
Bandeira de Man  
Bandeira de Marrocos  
Bandeira de Martinica  
Bandeira de Mauricio  
Bandeira de Mauritania  
Bandeira de Mayotte  
Bandeira de México  
Bandeira de Micronesia  
Bandeira de Moldavia  
Bandeira de Mónaco  
Bandeira de Mongolia  
Bandeira de Montenegro  
Bandeira de Montserrat  
Bandeira de Mozambique  
Bandeira de Myanmar  
Bandeira de Namibia  
Bandeira de Nauru  
Bandeira de Nepal  
Bandeira de Nicaragua  
Bandeira de Niue  
Bandeira de Níxer  
Bandeira de Nixeria  
Bandeira de Noruega  
Bandeira de Nova Caledonia  
Bandeira de Nova Zelandia  
Bandeira de O Salvador  
Bandeira de Omán  
Bandeira dos Países Baixos  
Bandeira de Palau  
Bandeira de Panamá  
Bandeira de Papúa Nova Guinea  
Bandeira de Paraguai  
Bandeira de Paquistán  
Bandeira de Perú  
Bandeira da Polinesia Francesa  
Bandeira de Polonia  
Bandeira de Porto Rico  
Bandeira de Portugal  
Bandeira de Qatar  
Bandeira de Quiribati  
Bandeira do Reino Unido  
Bandeira da República Centroafricana  
Bandeira da República Dominicana  
Bandeira de Romanía  
Bandeira de Ruanda  
Bandeira de Rusia  
Bandeira do Sáhara Occidental  
Bandeira de Samoa  
Bandeira de Samoa Americana  
Bandeira de San Cristobo e Nevis  
Bandeira de San Marino  
Bandeira de Saint-Pierre-et-Miquelon  
Bandeira de San Tomé e Príncipe  
Bandeira de San Vicente e as Granadinas  
Bandeira de Santa Helena  
Bandeira de Santa Lucía  
Bandeira de Sark  
Bandeira de Seychelles  
Bandeira do Senegal  
Bandeira de Serbia  
Bandeira de Serra Leoa  
Bandeira de Singapur  
Bandeira de Siria  
Bandeira de Sri Lanka  
Bandeira de Suacilandia  
Bandeira do Sudán  
Bandeira do Sudán do Sur  
Bandeira de Suecia  
Bandeira de Suíza  
Bandeira de Suráfrica  
Bandeira de Suriname  
Bandeira de Tailandia  
Bandeira de Taiwán  
Bandeira de Tanzania  
Bandeira de Taxiquistán  
Bandeira do Territorio Antártico Británico  
Bandeira do Territorio Británico no Océano Índico  
Bandeira dos Territorios Austrais Franceses  
Bandeira de Timor Leste  
Bandeira de Togo  
Bandeira de Tonga  
Bandeira de Tokelau  
Bandeira de Trindad e Tobago  
Bandeira de Tunisia  
Bandeira de Turkmenistán  
Bandeira de Turks e Caicos  
Bandeira de Turquía  
Bandeira de Tuvalu  
Bandeira de Ucraína  
Bandeira de Uganda  
Bandeira de Uruguai  
Bandeira de Uzbekistán  
Bandeira de Vanuatu  
Bandeira de Vaticano  
Bandeira de Venezuela  
Bandeira de Vietnam  
Bandeira de Wallis e Futuna  
Bandeira de Xamaica  
Bandeira de Xapón  
Bandeira de Xibraltar  
Bandeira de Xeorxia  
Bandeira de Xordania  
Bandeira de Zambia  

Bandeiras de Comunidades autónomas españolasEditar

Bandeira de Andalucía  
Bandeira de Aragón  
Bandeira de Asturias  
Bandeira de Baleares  
Bandeira de Canarias  
Bandeira de Cantabria  
Bandeira de Castela-A Mancha  
Bandeira de Castela e León  
Bandeira de Cataluña  
Bandeira de Ceuta  
Bandeira de Estremadura  
Bandeira de Galicia  
Bandeira da Comunidade de Madrid  
Bandeira de Melilla  
Bandeira de Murcia  
Bandeira de Navarra  
Bandeira d'A Rioxa  
Bandeira da Comunidade Valenciana  
Bandeira da Comunidade Autónoma Vasca  

Bandeiras das subdivisións do Reino UnidoEditar

Bandeiras dos países constituíntesEditar

Bandeira de Escocia  
Bandeira de Gales  
Bandeira de Inglaterra  
Bandeira de Irlanda do Norte  

Bandeiras rexionaisEditar

Bandeira de Cornualles  

Bandeiras supraestataisEditar

Bandeira da ONU  
Bandeira da Unión Europea