Abrir o menú principal

Lista de grupos de post-rock

artigo de listas da Wikimedia

Esta é unha lista de grupos de post-rock, onde ordenadas alfabéticamente aparecen as bandas máis relevantes deste movemento musical.

Signo de puntuaciónEditar

Nome Procedencia Ano formación Ano separación Observacións
*shels   Londres e   California 2003 -

0–9Editar

A–CEditar

Nome Procedencia Ano formación Ano separación Observacións
A Dog Called Ego   Hamburgo (Alemaña) 2006 -
A Genuine Freakshow   Reading (Inglaterra) 2005 -
A Minor Forest   San Francisco 1992 1998
A Northern Chorus   Hamilton, Ontario, Canadá 1999 2008
A Shoreline Dream   Barnum, Denver, Colorado 2005 -
A Whisper in the Noise   Minneapolis-Saint Paul, Minnesota 2002 -
A Winged Victory for the Sullen   Bruxelas (Bélxica) e   Berlín (Alemaña) 2011 -
Aereogramme   Glasgow (Escocia) 1998 2007
Aerial M   Louisville, Kentucky 1997 1999 É David Pajo
Agalloch   Portland, Oregón 1995 -
Agora Fidelio   Tolosa, Francia 2000 -
The Album Leaf   San Diego 1998 -
The American Dollar   Queens, Nova York 2005 -
The American Analog Set   Austin, Texas 1995 -
Amiina   Reiquiavik, Islandia 2004 -
Amp   Londres 1992 -
And So I Watch You From Afar   Belfast, Irlanda do Norte 2005 -
Anoice   Toquio, Xapón 2004 -
Antarctica   Nova York 1995 1999
Apostle of Hustle   Toronto, Canadá 2001 -
The Appleseed Cast   Lawrence, Kansas 1997 -
Appliance   Inglaterra 1995 2003
Apse   Newtown, Connecticut 1999 2011
The Appleseed Cast   Lawrence, Kansas 1997 -
Arctic Plateau   Roma, Italia 2006 - É Gianluca Divirgilio
Artificial Waves   Moscova, Rusia 2009 -
...as the Poets Affirm   Otava, Canadá 1992 -
Ativin   Bloomington, Indiana 1994 2005
Auburn Lull   Lansing, Míchigan 1995 -
Audiolepsia   Barcelona 2009 -
Audrey   Henå, Suecia 2002 -
Austin TV   Cidade de México, México 2001 -
Autumn Owls   Dublín 2007 -
Azusa Plane   Clifton Heights, Pensilvania 1996 2001
Bakunin's Bum   Montreal 2000 -
Balmorhea   Estados Unidos 2006 -
Bardo Pond   Filadelfia, Pensilvania 1999 -
Bark Psychosis   Londres 1986 -
Baron Grod   Austin, Texas 2007 -
The Battle of Santiago   Toronto, Canadá 2011 -
Battles   Nova York 2002 -
Bear in Heaven   Brooklyn, Nova York 2003 -
Beaten by Them   San Francisco
2005
-
Because of Ghosts   Melbourne, Australia 2002 2013
Bedhead   Dallas, Texas 1991 1998
Before Braille   Mesa 1999 2010 Paréntese de 2006 a 2010
Bell Orchestre   Montreal 2002 -
Bellini   Catania, Italia,   Dallas, Texas e Nova York 2001 -
The Berg Sans Nipple   Nebraska e   París, Francia 2002 -
Beware of Safety   Os Ánxeles 2005 -
Big Big Train   Bournemouth (Inglaterra) 1990 -
The Big Sleep   Brooklyn, Nova York 2003 -
Bikini Atoll   Londres 1999 -
Billy Mahonie   Londres 1997 -
Bowery Electric   Nova York 1994 2000
Boxhead Ensemble   Os Ánxeles 1991 -
Bright   Boston, Massachusetts 1993 -
Broadcast   Birmingham (Inglaterra) 1995 -
Brokeback   Peoria, Illinois 1999 - É Doug McCombs
Broken Social Scene   Toronto, Ontario, Canadá 1999 -
Bushman's Revenge   Oslo, Noruega 2003 -
Butterfly Explosion   Dublín 2005 -
By the End of Tonight   Alvin, Texas 2003 2009
Calexico   Tucson 1996 -
Califone   Chicago, Illinois 1997 -
Callisto   Turku, Finlandia 2001 -
The Cancer Conspiracy   Burlington, Vermont 2001 2003
Cannon   Glasgow (Escocia) 1999 2003
Caretaker   Winchester (Inglaterra) 1998 -
The Caribbean   Washington, D.C. 1999 -
Caspian   Beverly, Massachusetts 2004 -
Charalambides   Houston, Texas 1991 - O seu primeiro nome foi Mutual Admiration Society. Actualmente están radicados en Austin, Texas
Chef Menteur   Nova Orleáns, Louisiana 1998 -
Činč   Belgrado, Serbia 2001 -
City of a Hundred Spires   Otava, Canadá 2005 -
City of Caterpillar   Richmond, Virxinia 2000 2003
Clann Zú   Melbourne, Australia 1999 2005
Clogs   Estados Unidos 2000 -
Codes in the Clouds   Kent, Inglaterra 2007 -
Codex Leicester   Leicester (Inglaterra) 2010 -
Cold, cold heart   Kingston upon Thames (Inglaterra) 2013 -
Collapse Under the Empire   Hamburgo (Alemaña) 2008 -
Concussion Ensemble   Boston, Massachusetts 1992 1994
Consecration   Belgrado, Serbia 2000 -
Constants   Boston, Massachusetts 2003 -
Couch   Múnic (Alemaña) 1995 -
Cougar   Madison, Wisconsin 2003 -
The Convocation   Baltimore, Maryland 1998 - Paréntese de 2002 a 2005
Craw   Cleveland, Ohio 1898 -
Crippled Black Phoenix   Reino Unido 2004 -
Cul de Sac   Boston, Massachusetts 1990 -
Cult of Luna   Umeå, Suecia 1998 -
Cyann & Ben   París, Francia 2001 2008
Cypher   Perth, Australia 1998 -

D–GEditar

Nome Procedencia Ano formación Ano separación Observacións
The Dandelion War   Oakland 2008 -
Dappled Cities   Sydney, Australia 2001 - Ata 2006 chamouse Dappled Cities Fly
The Dead C   Dunedin, Nova Zelandia 1986 -
The Dead Sea   Sidney, Nova Gales do Sur, Australia 2008 2012
The Dead Texan   Austin, Texas 2004 -
Deafheaven   San Francisco 2010 -
The Declining Winter   Leeds (Inglaterra) 2007 -
Decoder   San Petersburgo, Florida 2010 2012
Decoder Ring   Sydney, Australia 2001 -
Delicate AWOL   Londres 1998 2005
Depo   Norwich (Inglaterra) 2002 2008
Destroyalldreamers   Montreal 2002 2007
Dianogah   Chicago, Illinois 1995 -
Dif Juz   Londres 1980 1986
Dirty Three   Melbourne, Australia 1993 -
Disco Inferno   Essex (Inglaterra) 1989 1995
Do Make Say Think   Toronto, Canadá 1995 -
Doldrums   Fairfax, Virginia 1994 2000
Don Caballero   Pittsburgh, Pensilvania 1991 -
Dou Wei   Pequín, China 1987 -
downy   Xapón 2000 2005
Dreamend   Chicago, Illinois 2002 -
The Drift   San Francisco 2002 -
Drums and Tuba   Austin, Texas 1995 2005
Dying Machines   Nova Orleáns, Louisiana 2011 -
Early Day Miners   Bloomington, Indiana 1999 -
Earth   Olympia, Washington 1989 - Paréntese de 1997 a 2003
Eat Lights Become Lights (ELBL)   Londres 2007 -
Echoes and Signals   Tula, Rusia 2012 -
Ef   Gotemburgo, Suecia 2003 -
Efterklang   Copenhague, Dinamarca 2001 -
Einar Stray Orchestra   Sandvika, Noruega 2006 -
Eksi Ekso   Boston, Massachusetts 2008 -
El Ten Eleven   Os Ánxeles 2002 -
Electrelane   Brighton (Inglaterra) 1998 2011
Empty Yard Experiment   Dubai, Emiratos Árabes Unidos 2006 -
Enemies   Kilcoole, Irlanda 2007 -
The Enright House   Christchurch, Nova Zelandia 2000 2010
Envy   Toquio, Xapón 1992 -
Epic45   Wheaton Aston (Inglaterra) 1995 -
Errors   Glasgow (Escocia) 2004 -
Esben and the Witch   Brighton (Inglaterra) 2008 -
Escapade   Nova York 1996 - En paréntese
Esmerine   Montreal 2003 -
Everything is Made in China   Moscova, Rusia 2005 -
The Evpatoria Report   Suíza 2002 - Paréntese de 2008 a 2015
Exhaust   Montreal mediados dos 90 -
Experimental Audio Research (EAR)   Inglaterra 1990 -
Explosions in the Sky   Austin, Texas 1999 -
Fall of Efrafa   Brighton (Inglaterra) 2005 2009
Faunts   Edmonton, Canadá 2000 -
Feu Thérèse   Montreal 2005 2007
Fifths of Seven   Montreal 1995 -
Fire in the Attic   Bonn (Alemaña) 2003 -
The Flowers of Hell   Londres e   Toronto, Canadá 2002 -
Fly Pan Am   Montreal 1996 2005
Flying Saucer Attack   Bristol (Inglaterra) 1992 2000
Foals   Oxford (Inglaterra) 2005 -
Fond of Tigers   Vancouver, Canadá 2000 -
The For Carnation   Louisville, Kentucky 1994 -
For a Minor Reflection   Reiquiavik, Islandia 2005 -
Found: quantity of sheep   Perth, Australia 2001 2005
Foxhole   Bowling Green, Kentucky 2000 -
Fredo Viola   Londres 2004 - É Alfred Viola
Fridge   Putney (Inglaterra) 1995 -
Friends of Dean Martinez   Tucson 1995 -
From Monument to Masses   San Francisco 2000 2010
Fuck Buttons   Bristol (Inglaterra) 2004 -
Future of Forestry   San Diego 2006 -
Füxa   Detroit, Michigan 1994 -
Gastr del Sol   Chicago, Illinois 1991 1998
the GazettE   Kanagawa, Xapón 2002 -
Giants   Cedar Falls, Iowa e Minneapolis, Minnesota 2004 -
Giardini di Mirò   Cavriago, Reggio Emilia, Italia 1995 -
Gifts from Enola   Harrisonburg, Virxinia 2005 2013
Glissandro 70   Canadá 2003 -
God Is an Astronaut   Wicklow, Irlanda 2002 -
Godspeed You! Black Emperor   Montreal 1994 -
Goonies never say die   Blackpool (Inglaterra) 2007 -
Grails   Portland, Oregón 1999 -
Grand General   Trondheim, Noruega 2010 - Chamado ao principio Kenneth Kapstad Group
Gravenhurst   Bristol (Inglaterra) 1999 2014
Gregor Samsa   Richmond, Virxinia 2000 -
Grifters   Memphis, Tennessee 1989 2001

H–LEditar

Nome Procedencia Ano formación Ano separación Observacións
Hacia Dos Veranos   Buenos Aires, Arxentina 2005 -
Haiku Salut   Derbyshire (Inglaterra) 2010 -
The Hair and Skin Trading Company   Inglaterra 1991 1995
Half Visconte   Phoenix 1998 2000
Halves   Dublín 2006 -
Hammock   Nashville, Tennessee 2004 -
Hands   Os Ánxeles 2012 -
Hangedup   Montreal 1999 -
Hash Jar Termo   Filadelfia, Pensilvania 1995 1999
Have a Nice Life   Middletown, Connecticut 2000 -
Hearts No Static   Estocolmo, Suecia 2009 -
Hella   Sacramento 2001 -
Hello Seahorse!   Cidade de México, México 2005 -
Her Name Is Calla   Leicester (Inglaterra) 2004 -
High Dependency Unit   Dunedin, Nova Zelandia 1994 - En paréntese
Hood   Leeds (Inglaterra) 1991 -
Holy Fuck   Toronto, Canadá 2004 -
Hope of the States   Chichester (Inglaterra) 2000 2006
Hovercraft   Seattle, Washington 1993 2001
Hrsta   Montreal 2001 -
Hungry Ghosts   Hong Kong, China 2007 -
The Hylozoists   Halifax, Canadá 2001 -
I Am David Sparkle   Singapur 2001 -
I Concur   Leeds (Inglaterra) 2007 -
I Love You But I've Chosen Darkness   Austin, Texas 2003 -
If These Trees Could Talk   Akron, Ohio 2005 -
Iguana Lovers   Buenos Aires, Arxentina 1990 -
iLiKETRAiNS   Leeds (Inglaterra) 2004 -
Imitation Electric Piano   Brighton (Inglaterra) 1999 -
Immanu El   Jönköping, Suecia 2004 -
Indorphine   Orlando, Florida 2001 2012 Paréntese de 2007 a 2010
Inspirative   Bangkok, Tailandia 2006 -
Instrumental Quarter   Italia 1999 -
Inventions   Portland, Oregón e Austin, Texas 2013 -
Irepress   Boston, Massachusetts 1998 -
Isis   Boston, Massachusetts 1997 2010
Isotope 217   Chicago, Illinois 1997 -
Jackie-O Motherfucker   Portland, Oregón 1994 -
Jaga Jazzist   Oslo, Noruega 1994 -
Jakob   Napier, Nova Zelandia 1998 -
Japancakes   Athens, Xeorxia 1999 -
Jeniferever   Uppsala, Suecia 1996 -
Jessamine   Ohio 1992 1999
Jesu  Abergele, Gales 2003 -
Jet by Day   Athens, Xeorxia 1997 -
Jim O'Rourke   Chicago, Illinois 1997 -
Jónsi   Islandia 1992 - É Jón Þór Birgisson
Jónsi & Alex   Reiquiavik, Islandia 2003 -
Joy Wants Eternity   Seattle, Washington 2003 -
Julie's Haircut   Sassuolo, Emilia-Romaña, Italia 1994 -
Jullander   Hamburgo (Alemaña) 1996 -
June of 44   Louisville, Kentucky 1994 1999
Junior Blue   Toronto, Canadá 2001 2003
Junior Pantherz   Saskatoon, Canadá 1999 -
Junkboy   Southend-on-Sea (Inglaterra) finais dos 90 -
Junius   Boston, Massachusetts
2003
-
Kafabindünya   Istambul, Turquía 2000 -
Kannivalism   Kanagawa, Xapón 2001 - Paréntese de 2001 a 2006
Kan'Nal   San Marcos La Laguna, Guatemala 2001 -
Karate   Boston, Massachusetts 1993 2005
Kauan   Cheliabinsk, Rusia 2005 -
Kayo Dot   Boston, Massachusetts 2003 -
KC Accidental   Toronto, Canadá 1998 2000
Kekal   Jakarta, Indonesia 1995 -
Kermit   Málaga, España 2011 -
Keser   Edimburgo e Glasgow (Escocia) 2005 -
Khuda   Leeds (Inglaterra) 2007 -
Kinski   Seattle, Washington 1998 -
Klimt 1918   Roma, Italia 1999 -
Kling Klang   Liverpool (Inglaterra) 1999 -
Kwoon   París, Francia 2006 -
Kyle Bobby Dunn   Ontario, Canadá 2000 -
Kyte   Leicestershire (Inglaterra) 2007 -
Labradford   Richmond, Virxinia 1992 2001
The Land of Nod   Cheltenham (Inglaterra) 1995 2005
Landing   Connecticut 1998 -
Lanterna   Champaign, Illinois 1990 -
Last Lungs   Preston (Inglaterra) 2006 -
Last Vote   Basilea, Suíza 2002 -
Late Night Venture   Copenhague, Dinamarca 2001 -
Lateduster   Minneapolis, Minnesota 1999 2003
Laura   Melbourne, Australia 2001 -
Lazlo Hollyfeld   Buffalo, Nova York 2003 -
Les Discrets   Lyon, Francia 2003 -
Lights & Motion   Gotemburgo, Suecia 2012 -
Lights Out Asia   Milwaukee, Wisconsin 2003 -
Lira Vega   Belgrado, Serbia 1998 - Paréntese de 2000 a 2002
LITE   Toquio, Xapón 2003 -
Little Parades   Leeds (Inglaterra) 2010 -
Logh   Lund, Suecia 1998 -
Long Distance Calling   Münster (Alemaña) 2006 -
Long Finn Killie   Glasgow (Escocia) 1993 1998
Lotus   Goshen, Indiana 1999 -
Lounge Piranha   Bangalore, India 2005 -
loveliescrushing   East Lansing, Michigan 1991 -
The Low Frequency in Stereo   Haugesund, Noruega 2000 -
Lymbyc Systym   Tempe 2001 -

M–PEditar

Nome Procedencia Ano formación Ano separación Observacións
M83   Antibes, Francia 2001 -
Macha   Athens, Xeorxia 1996 -
Made in Japan   Sidney, Australia 2009 2014
Magnog   Edmonds, Washington circa 1993 2011
Magyar Posse   Pori, Finlandia 1999 2012
Main   Londres 1991 2006
Make Believe   Chicago, Illinois 2003 2008
Manuok   San Diego 2004 -
Mar   Reiquiavik, Islandia 2013 - É Grétar Mar Sigurðsson
Marlene Kuntz   Cuneo, Italia 1990 -
The Mars Volta   El Paso, Texas 2001 2012
Maserati   Athens, Xeorxia 2000 -
Mass of the Fermenting Dregs   Kōbe, Xapón 2002 2012
Massimo Volume   Bolonia, Italia 1992 - Paréntese de 2002 a 2008
Maybeshewill   Leicester (Inglaterra) 2005 2015
Meanwhile, Back In Communist Russia...   Oxford (Inglaterra) 1999 2004
Menomena   Portland, Oregón 2000 -
The Mercury Program   Gainesville, Florida 1997 -
Metavari   Fort Wayne, Indiana 2006 -
Mew   Hellerup, Dinamarca 1994 -
Mice Parade   Nova York 1999 -
Migala   Madrid, España 1996 2005
Milhaven   Bochum (Alemaña) 2004 -
Mimas   Aarhus, Dinamarca 2001 -
Minimum Chips   Brisbane, Australia 1995 -
MIRI   Islandia circa 2005 -
Miriodor   Quebec, Canadá circa 1980 - Desde 1984 está en Montreal
Misuse   Atenas, Grecia 2001 -
Mogwai   Glasgow (Escocia) 1995 -
Monade   Bordeos, Francia 1996 2009
Monkey Plot   Noruega 2009 -
Mono   Toquio, Xapón 1999 -
Motif   Trondheim, Noruega 1999 -
Mouth of the Architect   Dayton, Ohio 2003 -
Movietone   Bristol (Inglaterra) 1994 -
Moving Mountains   Purchase, Nova York 2005 - Paréntese de 2013 a 2015
Mr. Meeble   Phoenix 2005 -
Múm   Islandia 1997 -
Mutemath   Nova Orleáns, Louisiana 2002 -
My Education   Austin, Texas 2000 -
Nedry   Londres 2008 -
Neil on Impression   Forlì, Italia 2002 -
Nekropsi   Istambul, Turquía 1989 -
Neurosis   Oakland 1985 -
Nisennenmondai   Toquio, Xapón 1999 -
Nordic Giants   Brighton (Inglaterra) 2010 -
The Notwist   Weilheim in Oberbayern, Alemaña 1989 -
Oceansize   Manchester (Inglaterra) 1998 2011
The Octopus Project   Austin, Texas 1999 -
Old Man Gloom   Santa Fe, Novo México 1999 -
Old World Vulture   Toronto, Canadá 2008 -
On! Air! Library!   Nova York 1998 2005
On Fire   Boston, Massachusetts 2003 -
One Act Play   Dallas, Texas 2003 2010
OOIOO   Xapón 1995 -
Oucho Sparks   Chicago, Illinois 1998 -
Oxes   Baltimore, Maryland 1999 -
Pacific UV   Athens, Xeorxia e Portland, Oregón 1998 -
Paik   Toledo, Ohio 1997 -
Paul Newman   Austin, Texas 1995 -
Peace Burial at Sea   Hexham e Newcastle upon Tyne (Inglaterra) 2003 2007
Pele   Milwaukee, Wisconsin 1997 - Paréntese de 2004 a 2014
Pelican   Des Plaines, Illinois 2001 -
Pell Mell   Portland, Oregón 1980 1998
Permanent Fatal Error   París, Francia 2002 -
Piano Magic   Londres 1996 -
Picastro   Toronto, Canadá 1998 -
Pivot   Sidney, Australia 1999 -
Planning for Burial   Matawan, Nova Jersey 2005 -
The Player Piano   Provo, Utah 2003 2010 Paréntese de 2004 a 2010
Pompeii   Austin, Texas 2004 -
Port Blue   Owatonna, Minnesota 2007 É Adam Young
Port-Royal   Xénova, Italia 2000 -
Porter   Guadalaxara, México 2004 - Paréntese de 2008 a 2013
Pram   Birmingham (Inglaterra) 1988 2008
Precious Fathers   Vancouver, Canadá circa 2005 -
Presing   Belgrado, Serbia 1990 - Parénteses de 1993 a 1996 e 2007 a 2011
The Prids   Portland, Oregón 1995 -
Public Image Ltd.   Londres 1978 - Paréntese de 1992 a 2009
Puma   Trondheim, Noruega 2005 -
Pure Reason Revolution   Londres 2003 2011
Purplene   Sidney, Australia 1996 2005
Pyramids   Denton, Texas 2008 -

Q–TEditar

Nome Procedencia Ano formación Ano separación Observacións
Rachel's   Louisville, Kentucky 1991 2012
Radarmaker   Perth, Australia 2000 2009
Ratatat   Brooklyn, Nova York 2001 -
Re:   Montreal e   Hanover, Nova Hampshire 1998 -
Red Sparowes   Os Ánxeles 2003 -
Redjetson   Essex (Inglaterra) 2002 2008
The Redneck Manifesto   Dublín 1998 -
Remember Remenber   Glasgow (Escocia) 2006 2015
Replikas   Istambul, Turquía 1996 -
Resonance Association   Londres 2006 -
Rinoa   Essex (Inglaterra) 2007 2010
Riverbeds   Montreal 2010 -
Rodan   Louisville, Kentucky 1992 1995
Rosetta   Filadelfia, Pensilvania 2003 -
Rothko   Londres 1997 -
Rumah Sakit   San Francisco 1998 -
Rumour Cubes   Londres 2009 -
Russian Circles   Chicago, Illinois 2004 -
Sackville   Montreal 1994 2001
Salvatore   Oslo, Noruega 1998 2008
Sam Prekop   Chicago, Illinois 1987 -
Saroos   Berlín (Alemaña) 2006 -
Satellites LV   Riga, Letonia 1996 -
Saxon Shore   Filadelfia, Pensilvania 2001 -
School Food Punishment   Toquio, Xapón 2004 2012
Scriptures   Missoula, Montana 2009 - Ata 2009 o nome do grupo era This Is a Process of a Still Life
The Sea and Cake   Chicago, Illinois 1994 - Paréntese de 2004 a 2007
Seefeel   Londres 1992 - Paréntese de 1996 a 2008
Set Fire to Flames   Montreal 2001 2003
The Seven Mile Journey   Aalborg, Dinamarca 1999 -
The Shadow Project   Felixstowe (Inglaterra) 2003 - Paréntese de 2007 a 2011
Shalabi Effect   Montreal 1996 -
Sharks Keep Moving   Seattle, Washington 1997 2002
The Sheep Fiends   Chicago, Illinois 1992 -
Shipping News   Louisville, Kentucky 1996 2012
Shrimp Boat   Chicago, Illinois 1987 1993
Shy, Low   Richmond, Virginia 2011 -
Sian Alice Group   Londres 2007 2011
Sianspheric   Hamilton, Canadá 1994 - Paréntese de 2000 a 2005
Sickoakes   Estocolmo, Suecia 1999 -
Signal Hill   Os Ánxeles 2004 -
Sigur Rós   Reiquiavik, Islandia 1994 -
Silencio   Bruselas, Bélxica circa 2012 -
The Silent League   Brooklyn, Nova York 2004 -
The Six Parts Seven   Kent, Ohio 1995 2008
Slaraffenland   Copenhague, Dinamarca 2001 -
Sleeping People   San Diego 2002 -
Sleepmakeswaves   Sidney, Australia 2006 -
Slint   Louisville, Kentucky 1986 - Parénteses de 1992 a 2005, 2006 e 2008 a 2013
Snowblood   Glasgow (Escocia) 2002 2009
Sofa   Montreal 1993 1997
Sonna   Baltimore, Maryland 1998 2002
SonVer   Londres 2003 -
The Sorts   Washington, D.C. 1994 -
Soundarcade   Riga, Letonia 2002 -
Southpacific   Otava, Canadá 1997 2000
Sparkle in Grey   Milán, Italia 1999 -
Special Others   Yokohama, Xapón 1995 -
Sputniks Down   Glasgow (Escocia) 1996 -
Stafrænn Hákon   Reiquiavik, Islandia 1999 -
Star FK Radium   Washington, D.C. 2008 -
Stars Like Fleas   Brooklyn, Nova York 1998 -
Stars of the Lid   Austin, Texas 1993 -
State River Widening   Londres 1998 -
Steak Number Eight   Wevelgem, Bélxica 2004 -
Stereolab   Londres 1990 2009
Stórsveit Nix Noltes   Reiquiavik, Islandia 2004 -
The Strange Death of Liberal England   Portsmouth (Inglaterra) 2005 2011 Tamén coñecidos polas iniciais como TSDOLE
The Strapping Fieldhands   Filadelfia, Pensilvania 1991 - Paréntese de 1997 a 1999
Surface of Eceon   Portland, Oregón circa 2001 -
Swans   Nova York 1982 - Paréntese de 1997 a 2010
Sweep the Leg Johnny   Chicago, Illinois 1996 2002
Sylvain Chauveau   Bruselas, Bélxica 1998 - É natural de Baiona, Francia
Tadpoles   Manhattan, Nova York e Hoboken, Nova Jersey 1990 2000
Talk Talk   Londres 1981 1992
Talons   Hereford (Inglaterra) 2008 -
Tarentel   San Francisco 1995 -
Tarwater   Berlín (Alemaña) 1995 -
Team Sleep   Sacramento 2000 -
Teapot Industries   Roma, Italia 2011 -
Tells   Londres e Cheltenham (Inglaterra) 2006 -
Tex La Homa   Sandbach (Inglaterra) 2001 -
The Third Eye Foundation   Bristol (Inglaterra) 1996 -
The Timeout Drawer   Chicago, Illinois 1999 -
Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra & Tra-La-La Band   Montreal 1999 -
These New Puritans   Southend-on-Sea (Inglaterra) 2006 -
This Is a Process of a Still Life   Missoula, Montana 2003 2009 En 2009 cambiou o nome a Scriptures
This is Your Captain Speaking   Melbourne, Australia 2005 -
This Patch of Sky   Oregón 2010 -
This Will Destroy You   San Marcos, Texas 2005 -
Tied & Tickled Trio   Weilheim, Baviera (Alemaña) 1994 -
The Timeout Drawer   Chicago, Illinois 1999 -
Those Manic Seas   Richmond, Virginia 2010 -
Times of Grace   Southampton, Massachusetts 2007 2012
To Rococo Rot   Berlín (Alemaña) 1995 -
Toe   Toquio, Xapón 2000 -
Toiling Midgets   San Francisco 1979 - Parénteses de 1983 a 1989 e 1997 a 2007
Torngat   Montreal 2001 -
Tortoise   Chicago, Illinois 1990 -
Tracer AMC   Bangor, Irlanda do Norte 1999 -
Trans Am   Bethesda, Maryland 1990 -
Tribes of the City   Riga, Letonia 2003 -
Trigon   Karlsruhe (Alemaña) 1989 -
Triosk   Sidney, Australia 2001 2007
Triple Burner   Montreal 2006 2007
Tristeza   San Diego 1997 -
Troubles   Chichester (Inglaterra) 2005 -
Turing Machine   Nova York 1998 -
Turpentine   Buenos Aires, Arxentina 2003 2007
Twin Zero   Londres 2003 -

U–ZEditar

Nome Procedencia Ano formación Ano separación Observacións
Ubiquitous Synergy Seeker   Toronto, Canadá 2007 -
Ui   Nova York 1990 -
Ulan Bator   París, Francia 1993 -
Umma Project   Medellín, Colombia 2003 -
Under Byen   Aarhus, Dinamarca 1995 -
Unexploded   Copenhague, Dinamarca 2002 -
The Union Trade   San Francisco 2006 -
Unwed Sailor   Seattle, Washington 1998 -
Up Dharma Down   Manila, Filipinas 2004 -
Uzeda   Sicilia, Italia 1987 -
Uzi and Ari   Salt Lake City, Utah 2003 -
Valley of the Giants   Lanark Highlands, Canadá 2002 -
Veliki Prezir   Vrbas, Serbia 1994 -
Vessels   Leeds (Inglaterra) 2005 -
Vidavox   Miami, Florida 2002 -
Villagers of Ioannina City   Ioannina, Grecia 2007 -
Voyager One   Seattle, Washington 1998 2011
Vuneny   Mostar, Bosnia e Hercegovina 2003 -
Watter   Louisville, Kentucky 2013 -
We vs. Death   Países Baixos 2000 -
Whirr   San Francisco 2010 -
Will Gambola Sing   Estocolmo, Suecia 2006 -
Wimps   Seattle, Washington 2012 -
Wind-Up Bird   Providence, Rhode Island 2002 -
Windsor Airlift   Owatonna, Minnesota 2002 -
Windsor for the Derby   Austin, Texas 1995 -
Winter Equinox   Dundas, Ontario e Waterloo, Ontario, Canadá 2004 2006
Wires Under Tension   Bronx, Nova York 2009 -
World's End Girlfriend   Nagasaki, Xapón 2000 -
Worriedaboutsatan   Leeds (Inglaterra) 2006 -
Xinlisupreme   Kumamoto, Xapón 2001 -
Year Of No Light   Bordeos, Francia 2001 -
Yndi Halda   Canterbury (Inglaterra) 2001 -
Youthmovie Soundtrack Strategies   Oxford (Inglaterra) 2002 2010 Tamén coñecido como Youthmovies e YMSS
Youth Pictures of Florence Henderson   Bodø, Noruega 2003 -
Yume Bitsu   Portland, Oregón 1995 2002
Zonic Shockum   Filadelfia, Pensilvania 1988 -