65daysofstatic (tamén coñecidos como 65dos, 65days ou sinxelamente 65) é unha banda de post-rock inglesa procedente de Sheffield. Está composta por Paul Wolinski, Joe Shrewsbury, Rob Jones e Simon Wright. O grupo leva editados catro álbums de estudio ata a data.

A banda no Supersonic Festival en 2009
OrixeSheffield, Inglaterra Inglaterra
Período2001 - presente
Xénero(s)rock instrumental, post-rock, math rock, rock experimental, música electrónica
Selo(s) discográfico(s)Superball Music, Hassle, Monotreme
MembrosJoe Shrewsbury
Paul Wolinski
Rob Jones
Simon Wright
Antigos membrosFeedle
Iain Armstrong
Gareth Hughes
Artistas relacionadosPolinski
Na rede
65daysofstatic.com
Facebook: 65propaganda Twitter: 65dos Instagram: 65daysofstatic MySpace: 65propaganda Youtube: UCz2DtqlSXZvWKAr1RG7cRkw Bandcamp: 65daysofstaticSouncloud: 65daysofstatic Spotify: 6DVVsQAnpHdJjb1nYuOQ6g iTunes: 192738438 Last fm: 65daysofstatic Musicbrainz: 0cd12ab3-9628-45ef-a97b-ff18624f14a0 Songkick: 558929 Discogs: 177545 Allmusic: mn0000915285 Deezer: 14670 Genius: 65daysofstatic Editar o valor em Wikidata

Inicialmente a banda intercalaba seccións instrumentais con guitarras pesadas e progresivas con percusión ao vivo e percusións sampleadas ao estilo de Aphex Twin, aínda que a partir do seu segundo álbum comezaron a traballar con partes de teclados.

Discografía editar

Álbum Ano Selo
The Fall of Math 2004 Monotreme
One Time for All Time 2005 Monotreme
The Destruction of Small Ideas 2007 Monotreme
We Were Exploding Anyway 2010 Hassle Records
Silent Running 2011 Dustpunk Records
Wild Light 2013 Superball Music
replicr, 2019 2019 Superball Music

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar