Abrir o menú principal

The American Dollar

The American Dollar é unha banda de post-rock/ambient formada en Queens, Nova York no ano 2005 polos amigos do instituto John Emanuele e Richard Cupolo. The American Dollar publicou cinco álbums de estudio, tres álbums de remesturas e dous EPs, tanto a través de selos independientes como da súa propia discográfica Yesh Music.

The American Dollar
OrixeQueens, Nova York, Flag of the United States.svg
Período2005 - presente
Xénero(s)post-rock
Selo(s) discográfico(s)Yesh Music
MembrosJohn Emanuele
Richard Cupolo
Páxina webhttp://theamericandollar.info/

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
The American Dollar 2006 autoeditado
The Technicolour Sleep 2007 autoeditado
A Memory Stream 2008 Yesh Music
Atlas 2009 Yesh Music
Awake in the City 2012 Yesh Music
Across the Oceans 2015 Yesh Music

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar