Lista de monumentos da provincia de Pontevedra

artigo de listas da Wikimedia

Esta é unha lista dos monumentos da provincia de Pontevedra que están declarados como BIC polo Ministerio de Cultura ou pola Xunta de Galicia.

Sitúa tódalas coordenadas usando OSM
Descargar coordenadas como: KML · GPX
Índice:
AgoladaCaldas de ReisCambadosCampo LameiroCangasCatoiraCerdedo-CotobadeCoveloCuntisForcareiFornelos de MontesGondomarO GroveA GuardaLalínMarínMeisMoañaMondarizMorañaAs NevesNigránOiaPazos de BorbénPoioPonteareasPontevedraO PorriñoRedondelaRodeiroSanxenxoSilledaTomiñoTuiValgaVigoVila de CrucesVilagarcía de ArousaVilanova de Arousa
NotasVéxase tamén Outros artigosLigazóns externas

AgoladaEditar

Caldas de ReisEditar

CambadosEditar

[4]

Campo LameiroEditar

[5][6][7][8][9][10]

CangasEditar

[11]

CatoiraEditar

Cerdedo-CotobadeEditar

CoveloEditar

CuntisEditar

ForcareiEditar

[13][14]

Fornelos de MontesEditar

GondomarEditar

O GroveEditar

A GuardaEditar

LalínEditar

MarínEditar

MeisEditar

MoañaEditar

MondarizEditar

MorañaEditar

As NevesEditar

NigránEditar

OiaEditar

Pazos de BorbénEditar

PoioEditar

PonteareasEditar

PontevedraEditar

O PorriñoEditar

RedondelaEditar

RodeiroEditar

SanxenxoEditar

SilledaEditar

TomiñoEditar

TuiEditar

ValgaEditar

VigoEditar

Vila de CrucesEditar

Vilagarcía de ArousaEditar

Vilanova de ArousaEditar

NotasEditar

  1. Documento de referencia para a avaliación ambiental estratéxica do plan xeral dordenación municipal do concello de Agolada.
  2. Plan xeral de ordenación municipal de Caldas de Reis.
  3. Concello de Cambados. Visita monumental.
  4. Cambados. Normas subsidiarias municipales. Castro da Pastora[Ligazón morta].
  5. "Ruta de A Lagoa - Fentáns na web do concello de Campo Lameiro". Arquivado dende o orixinal o 09 de xullo de 2011. Consultado o 05 de maio de 2011. 
  6. "Ruta de Paredes na web do concello de Campo Lameiro". Arquivado dende o orixinal o 11 de agosto de 2011. Consultado o 05 de maio de 2011. 
  7. "Ruta de Parada - San Isidro na web do concello de Campo Lameiro". Arquivado dende o orixinal o 09 de xullo de 2011. Consultado o 05 de maio de 2011. 
  8. "Ruta de Caneda na web do concello de Campo Lameiro". Arquivado dende o orixinal o 09 de xullo de 2011. Consultado o 05 de maio de 2011. 
  9. "Ruta de Painceiros na web do concello de Campo Lameiro". Arquivado dende o orixinal o 09 de xullo de 2011. Consultado o 05 de maio de 2011. 
  10. "Ruta de As Fragas na web do concello de Campo Lameiro". Arquivado dende o orixinal o 09 de xullo de 2011. Consultado o 05 de maio de 2011. 
  11. A Xunta declara Ben de Interese Cultural o Facho de Donón
  12. Concello de Forcarei. Santa María de Aciveiro.
  13. Revista cultural do concello de Forcarei Arquivado 03 de setembro de 2014 en Wayback Machine. n.º 13, 2010.
  14. Plan xeral do concello de Forcarei Arquivado 03 de setembro de 2014 en Wayback Machine..
  15. Fortaleza do Galiñeiro
  16. 16,0 16,1 16,2 R.D. 474/1962, BOE.
  17. No Museo Municipal de Ponteareas "...temos un petróglifo, procedente de Chan da Gándara (Mondariz)..."
  18. Catálogo de bens culturais[Ligazón morta].
  19. 19,0 19,1 19,2 Vigo, A prehistoria, EGU.
  20. 20,0 20,1 20,2 BOE

Véxase taménEditar

Outros artigosEditar

Ligazóns externasEditar