Lista de filmes con versión en galego/H

HEditar

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Unha habitación con vistas[1] A Room with a View 1985 James Ivory Subtitulada
Hackers, piratas informáticos[2] Hackers 1995 Iain Softley
Hai un millón de anos[3] One Million Years B. C. 1966 Don Chaffey
Hair Hair 1979 Milos Forman Dobrada
Hammett o home de Chinatown[4] Hammett 1982 Wim Wenders
Hannah e as súas irmás[5] Hannah and Her Sisters 1986 Woody Allen
Happy Feet Happy Feet 2006 George Miller Dobrada
Harakiri[6] Seppuku 1962 Masaki Kobayashi Subtitulada
Hardcore, un mundo oculto[7] Hardcore 1979 Paul Schrader
O harem[8] L’harem 1967 Marco Ferreri
Harry Black e mailo tigre[9] Harry Black 1958 Hugo Fregonese
Harry o executor The Enforcer 1976 James Fargo Dobrada
Harry, o forte[10] Magnum Force 1973 Ted Post Dobrado
Harry o sucio Dirty Harry 1971 Don Siegel Dobrada
Harry o sucio na lista negra The Dead Pool 1998 Buddy Van Horn Dobrada
Harry Potter e a Cámara dos Segredos Harry Potter and the Chamber of Secrets 2002 Chris Columbus Dobrada
Harry Potter e a Orde do Fénix Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 2007 David Yates Dobrada
Harry Potter e a pedra filosofal Harry Potter and the Order of the Phoenix 2001 Chris Columbus Dobrada
Harry Potter e as reliquias da morte (1ª parte) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 2010 David Yates Dobrada
Harry Potter e as reliquias da morte (2ª parte) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 2011 David Yates Dobrada
Harry Potter e o Cáliz de fogo Harry Potter and the Goblet of Fire 2005 Mike Newell Dobrada
Harry Potter e o misterio do príncipe Harry Potter and the Half-Blood Prince 2009 David Yates Dobrada
Harry Potter e o preso de Azkaban Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 2004 Alfonso Cuarón Dobrada
Harry, un amigo que vos quere ben Harry un ami qui vous veut du bien 2000 Dominik Moll Dobrada
Hawk o vingador[11] Hawke the Slayer 1980 Terry Marcel
Heite querer sempre[12] Viaggio in Italia 1954 Roberto Rossellini Subtitulada
Héitor Héctor 2004 Gracia Querejeta Dobrada
Hellboy Hellboy 2004 Guillermo del Toro Dobrada
Herbas errantes[13] Ukigusa 1959 Yasujirō Ozu Subtitulada
Hércules contra os bárbaros[14] Maciste nell’inferno di Gengis Khan 1964 Domenico Paolella
Hércules e a raíña de Lidia[15] Ercole e la regina di Lidia 1959 Pietro Francisci
Hércules en Nova York[16] Hercules in New York 1969 Arthur Allan Seidelman
A herdanza Ferramonti[17] L'eredità Ferramonti 1976 Mauro Bolognini Subtitulado
Heroe Hero 2002 Zhang Yimou Dobrada
Heroe por accidente Hero 1992 Stephen Frears Dobrada
Heroes sen patria One Man's Hero 1999 Lance Hool Dobrada
Os heroes tamén choran[18] The Proud and Profane 1956 George Seaton
Heroína Heroína 2005 Gerardo Herrero Dobrada
Hibernado[19] Hibernatus 1969 Édouard Molinaro
Unha historia de amor[20] A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story 1977 Fielder Cook
A historia de Beate Klarsfeld[21] Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story 1986 Michael Lindsay-Hogg
Unha historia de Brooklyn The Squid and the Whale 2005 Noah Baumbach Dobrada
A historia de Buster Keaton[22] The Buster Keaton Story 1957 Sidney Sheldon
Historia de dúas cidades[23] tt0081595/ A Tale of Two Cities 1980 Jim Goddard
A historia de Esther Costello[24] The Story of Esther Costello 1957 David Miller
A historia de Houston[25] The Houston Story 1956 William Castle
Historia de Oliver[26] Oliver’s Story 1978 John Korty
Historia de Piera[27] Storia di Piera 1983 Marco Ferreri Subtitulado
Historia do noso[28] The Story of Us 1999 Rob Reiner Dobrado
Historia dun soldado[29] A Soldier's Story 1984 Norman Jewison
Historia dunha monxa[30] The Nun's Story 1959 Fred Zinnemann Subtitulado
Unha historia verdadeira The Straight Story 1999 David Lynch Subtitulada
Historias de Beatrice[31] Life of the Party: The Story of Beatrice 1982 Lamont Johnson
Historias de terror[32][33] Tales of Terror 1962 Roger Corman
Historias do San Valentín Valentine's Day 2010 Garry Marshall Dobrada
Historias verdadeiras[34] True Stories 1986 David Byrne
O holandés errante[35] De vliegende Hollander 1995 Jos Stelling
Hollywood, departamento de homicidios[36] Hollywood Homicide 2004 Ron Shelton Dobrado
Un home Hombre 1967 Martin Ritt Dobrada
Un home chamado Cabalo A Man Called Horse 1970 Elliot Silverstein Dobrada
O home cos raios X nos ollos[37] X 1963 Roger Corman
O home da pistola de ouro The Man with the Golden Gun 1974 Guy Hamilton Dobrada
O home das estrelas[38] L’uomo delle stelle 1995 Giuseppe Tornatore
O home das mil caras[39] Man of a Thousand Faces 1957 Joseph Pevney
O home de aceiro[40] Man of Steel 2013 Zack Snyder
O home de Alcatraz[41] Birdman of Alcatraz 1962 John Frankenheimer
Un home de éxito[42] The Leading Man 1996 John Duigan
O home de Laramie The Man from Laramie 1955 Anthony Mann
O home de MacKintosh[43] The MacKintosh Man 1973 John Huston Dobrado
O home de Oklahoma The Oklahoman 1957 Francis D. Lyon Dobrada
O home de Río[44] L’homme de Rio 1964 Philippe de Broca
O home de Utah[45] The Man from Utah 1934 Robert N. Bradbury
O home do Cadillac[46] Le corniaud 1965 Gérard Oury
O home do clan[47] The Klansman 1974 Terence Young Dobrada
O home do oeste[48] Man of the West 1958 Anthony Mann Dobrado
O home do val maldito[49] L’uomo della valle maledetta 1964 Siro Marcellini
Un home fenómeno[50] Wonder Man 1945 Bruce Humberstone
O home invisible[51] The Invisible Man 1933 James Whale
O home leopardo[52] The Leopard Man 1943 Jacques Tourneur Subtitulado
O home máis perigoso[53] Most Dangerous Man Alive 1961 Alan Dwan
Home no páramo[54] Man in the Wilderness 1971 Richard C. Sarafian
O home Omega[55] The Omega Man 1971 Boris Sagal
O home orquestra[56] L’homme orchestre 1970 Serge Korber
Un home para a eternidade[57] A Man for All Seasons 1966 Fred Zinnemann Subtitulada
O home que amou a Cat Dancing The Man Who Loved Cat Dancing 1973 Richard C. Sarafian Dobrada
O home que matou a Liberty Valance[58] The Man Who Shot Liberty Valance 1962 John Ford Subtitulada
O home que puido reinar The Man Who Would Be King 1975 John Huston Dobrada
Un home sen estrela[59] Man Without Star 1955 King Vidor
O home tranquilo[60] The Quiet Man 1952 John Ford Dobrada
Homes de aceiro[61] Men of War 1994 Perry Lang Dobrado
Homes de negro II Men in Black II 2002 Barry Sonnenfeld Dobrada
Os homes duros non bailan[62] Tough Guys Don't Dance 1987 Norman Mailer
Homes fronte a fronte[63] At Close Range 1986 James Foley Dobrada
Homes violentos[64] The Violent Men 1955 Rudolph Maté
Homes Z[65] Attack Force Z 1982 Tim Burstall
Homicidio[66] / Homicida[67] Homicidal 1961 William Castle Subtitulado
Honor de cabaleiros De brief voor de Koning 2008 Pieter Verhoeff Dobrada
O honor do capitán Lex Springfield Rifle 1952 André De Toth Dobrada
A honorable Angelina[68] L’onorevole Angelina 1947 Luigi Zampa
Hook, o capitán Garfo Hook 1991 Steven Spielberg Dobrada
Hoosiers, máis ca ídolos[69] Hoosiers 1986 David Anspaugh
A hora 25[70] La vingt-cinquième heure 1967 Henri Verneuil
A hora das pistolas[71] Hour of the Gun 1967 John Sturges
A hora do marrán[72] The Hour of the Pig 1993 Leslie Megahey
Hora punta Rush Hour 1998 Brett Ratner Dobrada
Horizontes azuis[73] The Far Horizons 1955 Rudolph Maté
Horizontes de grandeza[74] The Big Country 1958 William Wyler
Horizontes distantes Bend of the River 1952 Anthony Mann Dobrada
Hostage Hostage 2005 Florent Emilio Siri Dobrada
O hotel das pantasmas[75] High Spirits 1988 Neil Jordan
Hotel Internacional[76] The V.I.P.s 1963 Anthony Asquith
Hotel Ruanda Hotel Rwanda 2004 Terry George Dobrada
Hotel Tívoli Hotel Tívoli 2007 Antón Reixa Dobrada
Hot Shots! II Hot Shots! Part Deux 1993 Jim Abrahams Dobrada
Houbo unha vez en América[77] Once Upon a Time in America 1984 Sergio Leone Subtitulado
O humanoide[78] L’umanoide 1979 Aldo Lado

Notas

  1. [1]
  2. [2]
  3. La Voz de Galicia, 6 de outubro de 2005. Páx. 63
  4. [3]
  5. La Voz de Galicia, 5 de setembro de 1998. Páx. 71
  6. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 21 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  7. La Voz de Galicia, 2 de novembro de 1991. Páx. 79
  8. [4]
  9. [5]
  10. La Voz de Galicia, 2 de xuño de 2002. Páx. 78
  11. [6]
  12. [7]
  13. "TVG dedica su ciclo “Butaca Especial” al director Yasujiro Ozu". 20 de febreiro de 2004. Arquivado dende o orixinal o 07 de abril de 2014. Consultado o 4 de abril de 2014. 
  14. [8]
  15. La Voz de Galicia, 4 de xullo de 1991. Páx. 71
  16. [9]
  17. A herdanza Ferramonti
  18. [10]
  19. La Voz de Galicia, 10 de marzo de 1990. Páx. 79
  20. La Voz de Galicia, 26 de xaneiro de 1986. Páx. 71
  21. La Voz de Galicia, 31 de xaneiro de 1988. Páx. 79
  22. [11]
  23. La Voz de Galicia, 21 de decembro de 1987. Páx. 63
  24. [12]
  25. La Voz de Galicia, 22 de febreiro de 1991. Páx. 63
  26. La Voz de Galicia, 17 de xaneiro de 1992. Páx. 63
  27. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 21 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  28. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  29. La Voz de Galicia, 16 de outubro de 1994. Páx. 87
  30. [13][Ligazón morta]
  31. [14]
  32. La Voz de Galicia, 26 de outubro de 1996. Páx. 87
  33. [15]
  34. La Voz de Galicia, 9 de febreiro de 1991. Páx. 70
  35. [16]
  36. [17][Ligazón morta]
  37. [18]
  38. [19]
  39. [20]
  40. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 06 de xaneiro de 2018. Consultado o 05 de xaneiro de 2018. 
  41. [21]
  42. [22]
  43. La Voz de Galicia, 5 de xaneiro de 1986. Páx. 63
  44. La Voz de Galicia, 14 de novembro de 1993. Páx. 79
  45. La Voz de Galicia, 8 de xullo de 1991. Páx. 47
  46. [23]
  47. [24]
  48. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  49. [25]
  50. La Voz de Galicia, 24 de setembro de 1994. Páx. 75
  51. [26]
  52. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 08 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  53. [27]
  54. La Voz de Galicia, 30 de decembro de 1986. Páx. 63
  55. La Voz de Galicia, 8 de febreiro de 1986. Páx. 55
  56. La Voz de Galicia, 27 de agosto de 1991. Páx. 47
  57. [28]
  58. [29]
  59. [30]
  60. La Voz de Galicia, 24 de maio de 1986. Páx. 63
  61. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  62. La Voz de Galicia, 24 de marzo de 1995. Páx. 79
  63. [31]
  64. [32]
  65. [33]
  66. [34]
  67. La Voz de Galicia, 20 de agosto de 1994. Páx. 67
  68. La Voz de Galicia, 18 de maio de 1989. Páx. 79
  69. [35]
  70. La Voz de Galicia, 15 de outubro de 2005. Páx. 63
  71. La Voz de Galicia, 9 de maio de 1993. Páx. 95
  72. [36]
  73. La Voz de Galicia, 16 de xullo de 2000. Páx. 66
  74. "Copia arquivada" (PDF). Arquivado dende o orixinal (PDF) o 04 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  75. [37]
  76. [38]
  77. [39]
  78. [40]