Lista de filmes con versión en galego/V

VEdit

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
V de Vendetta V for Vendetta 2005 James McTeigue Dobrada
As vacacións do señor Hulot[1] Les vacances de M. Hulot 1953 Jacques Tati Subtitulada
Vacacións en Roma[2] Roman Holiday 1953 William Wyler Subtitulado
Vaia dous policías[3] Cop Out 2010 Kevin Smith
O val da vinganza Vengeance Valley 1951 Richard Thorpe Dobrada
O val de Gwangi[4] The Valley of Gwangi 1969 Jim O’Connell
O val do arco da vella[5] Finian’s Valley 1968 Francis Ford Coppola
O valor de Lassie Courage of Lassie 1946 Fred M. Wilcox Dobrada
Valor de lei True Grit 1969 Henry Hathaway Dobrada
O valor dun cobarde[6] Quinto: non ammazzare 1969 León Klimovsky
Un valor único[7] Uncommon Valor 1983 Rod Amateau
Vampiros amantes[8] The Vampire Lovers 1970 Roy Ward Baker
Vapor[9] Steaming 1985 Joseph Losey Subtitulado
Os vaqueiros[10] The Cowboys 1972 Mark Rydell
Velaquí o exército[11] This Is the Army 1943 Michael Curtiz
Vellas lembranzas de Luisiana[12] A Gathering of Old Men 1987 Volker Schlöndorff
O vello e o mar[13] The Old Man and the Sea 1958 John Sturges
Veludo azul[14] Blue Velvet 1986 David Lynch Subtitulada
O vendedor de felicidade[15] Le pays d’où je viens 1956 Marcel Carné
Venres 13, segunda parte[16] Friday the 13th Part 2 1981 Steve Miner
Venres 13, III parte[17] Friday the 13th Part III 1982 Steve Miner
A ventá indiscreta Rear Window 1954 Alfred Hitchcock Dobrada
A ventá secreta Secret Window 2004 David Koepp Dobrada
Ventás[18] Windows 1980 Gordon Willis
O vento e o león The Wind and the Lion 1975 John Milius Dobrada
Vento nas velas[19] A High Wind in Jamaica 1965 Alexander Mackendrick Subtitulada
Un vento poderoso[20] A Mighty Wind 2003 Christopher Guest Subtitulado
Ventos de tempestade[21] That Was Then… This Is Not 1985 Christopher Cain
Veracruz Vera Cruz 1954 Robert Aldrich Dobrada
Verán atormentado[22] Haunted Summer 1988 Ivan Passer
Verán en Louisiana The Man in the Moon 1991 Robert Mulligan Dobrada
A verdade[23] It’s My Turn 1960 Henri-Georges Clouzot Subtitulado
Verdes medran os xuncos[24] Green Grow the Rushes 1951 Derek N. Twist
O verdugo[25] The Executioner 1970 Sam Wanamaker
Verea de odio[26] Il piombo e la carne 1967 Marino Girolami
Veredicto final[27] The Verdict 1982 Sidney Lumet
Vertixe Vertigo 1958 Alfred Hitchcock Dobrada
Vestida para matar[28] Dressed to Kill 1980 Brian De Palma
A vía láctea[25] La voie lactée 1969 Luis Buñuel
A viaxe[29] Il viaggio 1974 Vittorio De Sica
Viaxe a Sugarland[30] The Sugarland Express 1973 Steven Spielberg
A viaxe alucinante de Ted e Bill[31] Bill & Ted’s Bogus Journey 1991 Peter Hewitt
Viaxe ao centro da terra II: A illa misteriosa[32] Journey 2: The Mysterious Island 2012 Brad Peyton
Viaxe de tarados[33] Road Trip 2000 Todd Phillips Dobrado
A viaxe do emperador La marche de l'empereur 2005 Luc Jacquet Dobrada
A viaxe dos malditos[34] Voyage of the Damned 1976 Stuart Rosenberg
A viaxe fantástica de Simbad[35] The Golden Voyage of Sinbad 1973 Gordon Hessler
Viaxe ó centro da terra[36] Journey to the Center of the Earth 1959 Henry Levin
Os viaxeiros do tempo[37] The Time Travelers 1964 Ib Melchior
Viaxes coa miña tía[38] Travels with My Aunt 1972 George Cukor
As viaxes de Gulliver Gulliver's Travels 1996 Charles Sturridge Dobrada
Unha vida[39] Une vie 1958 Alexandre Astruc
A vida aquí La vida aquí 2003 Jesús Font Dobrada
Vida de casado[40] Married Life 2007 Ira Sachs Subtitulado
Vida e amores dunha arpía[41] / Vida e amores dunha harpía[42] She-Devil 1989 Susan Seidelman Subtitulado
A vida e máis nada[43] La vie et rien d'autre 1989 Bertrand Tavernier Dobrada
Vida fácil[44] Easy Living 1949 Jacques Tourneur Subtitulado
Unha vida por outra[45] Ride, Vaquero! 1953 John Farrow
A vida que che espera La vida que te espera 2004 Manuel Gutiérrez Aragón Dobrada
A vida privada de Sherlock Holmes[46] The Private Life of Sherlock Holmes 1970 Billy Wilder Subtitulado
Vidas alleas Taking Lives 2004 D.J. Caruso Dobrada
Vidas rebeldes[47] The Misfits 1961 John Huston
A vila pantasma[48] Ghost Town 1988 Richard Governor
Os vingadores[49] The Avengers 1998 Jeremiah Chechick Dobrado
Vinganza cega Out for a Kill 2003 Michael Oblowitz Dobrada
A vinganza dos gladiadores[50] La vendetta dei gladiatori 1964 Luigi Capuano
A vinganza dun home chamado Cabalo The Return of a Man Called Horse 1976 Irvin Kershner Dobrada
Vinganza roxa[51] The Mechanik 2005 Dolph Lundgren Dobrado
Viñeron de dentro de…[52] Shivers 1975 David Cronenberg
O violinista no tellado[53] Fiddler on the Roof 1971 Norman Jewison
Os violentos de Kelly[54] Kelly’s Heroes 1970 Brian G. Hutton
Virus Virus 1999 John Bruno Dobrada
O virxiniano[55] The Virginian 2000 Bill Pullman
Visita a un pequeno planeta[56] Visit to a Small Planet 1960 Norman Taurog
Vítor ou Vitoria Victor Victoria 1982 Blake Edwards Dobrada
A viúva alegre[57] The Merry Widow 1934 Ernst Lubitsch
Vive e deixa morrer Live and Let Die 1973 Guy Hamilton Dobrada
Vivir e morrer en Los Anxeles To Live and Die in L.A. 1985 William Friedkin Dobrada
Violent Cop Sono otoko, kyôbô ni tsuki 1989 Takeshi Kitano Dobrada / Subtitulada
A viúva alegre[58] The Merry Widow 1934 Ernst Lubitsch
Vivos ou preferiblemente mortos[59] Vivi o preferibilmente morti 1969 Duccio Tessari
A voda de Muriel[60] Muriel’s Wedding 1994 P.J. Hogan
Voda real[61] tt0043983/ Royal Wedding 1951 Stanley Donen
Vodas con encarga[62] Cake 2005 Nisha Ganatra Dobrado
A volta ao mundo en oitenta días Around the World in Eighty Days 1956 Michael Anderson, John Farrow Dobrada
A volta ao mundo en oitenta días[63] Around the World in 80 Days 2004 Frank Coraci Dobrada
Á volta da esquina Around the Bend 2004 Jordan Roberts Dobrada
A volta da pantera rosa[64] Pink Panther Returns 1975 Blake Edwards
O voo da ira[65] Flight of Fury 2007 Michael Keusch Dobrado
O voo do Fénix[66] The Flight of the Phoenix 1965 Robert Aldrich

Notas

  1. [1]
  2. La Voz de Galicia, 4 de outubro de 1997. Páx. 87
  3. [2]
  4. La Voz de Galicia, 7 de xuño de 1986. Páx. 71
  5. La Voz de Galicia, 16 de abril de 1988. Páx. 79
  6. [3]
  7. La Voz de Galicia, 3 de xaneiro de 1986. Páx. 55
  8. La Voz de Galicia, 25 de setembro de 1999. Páx. 94
  9. La Voz de Galicia, 16 de xullo de 1994. Páx. 83
  10. La Voz de Galicia, 10 de marzo de 1986. Páx. 63
  11. La Voz de Galicia, 31 de marzo de 1988. Páx. 48
  12. [4]
  13. La Voz de Galicia, 12 de abril de 1986. Páx. 55
  14. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de setembro de 2015. Consultado o 22 de novembro de 2016. 
  15. La Voz de Galicia, 21 de marzo de 1990. Páx. 79
  16. La Voz de Galicia, 29 de abril de 1991. Páx. 78
  17. La Voz de Galicia, 24 de xuño de 1991. Páx. 63
  18. [5]
  19. [6]
  20. [7][Ligazón morta]
  21. [8]
  22. La Voz de Galicia, 8 de marzo de 1997. Páx. 87
  23. La Voz de Galicia, 6 de xaneiro de 1996. Páx. 75
  24. [9]
  25. 25,0 25,1 La Voz de Galicia, 3 de agosto de 1991. Páx. 55
  26. [10]
  27. La Voz de Galicia, 28 de abril de 1993. Páx. 87
  28. La Voz de Galicia, 2 de marzo de 1990. Páx. 79
  29. [11]
  30. [12]
  31. [13]
  32. [14]
  33. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 22 de novembro de 2016. 
  34. [15]
  35. [16][Ligazón morta]
  36. [17]
  37. [18]
  38. [19]
  39. La Voz de Galicia, 15 de agosto de 1986. Páx. 55
  40. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 29 de xuño de 2013. Consultado o 29 de xuño de 2013. 
  41. La Voz de Galicia, 23 de decembro de 1995. Páx. 83
  42. La Voz de Galicia, 24 de marzo de 1993. Páx. 79
  43. [20]
  44. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 22 de novembro de 2016. 
  45. La Voz de Galicia, 3 de xaneiro de 1994. Páx. 71
  46. La Voz de Galicia, 5 de marzo de 1994. Páx. 83
  47. La Voz de Galicia, 2 de xaneiro de 1993. Páx. 55
  48. [21]
  49. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 22 de novembro de 2016. 
  50. [22]
  51. [23][Ligazón morta]
  52. [24]
  53. La Voz de Galicia, 9 de xaneiro de 1991. Páx. 62
  54. [25]
  55. [26][Ligazón morta]
  56. La Voz de Galicia, 14 de marzo de 1987. Páx. 55
  57. La Voz de Galicia, 11 de febreiro de 1991. Páx. 78
  58. [27]
  59. [28]
  60. [29]
  61. [30]
  62. [31][Ligazón morta]
  63. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 22 de novembro de 2016. 
  64. [32]
  65. [33][Ligazón morta]
  66. [34]