Lista de filmes con versión en galego/I

artigo de listas da Wikimedia

IEditar

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Unha idea xenial Happy New Year 1987 John G. Avildsen Dobrado
Identidade Identity 2003 James Mangold Dobrado
Ídolos, mentiras e rock and roll[1] Telling Lies in America 1997 Guy Ferland
Ilegal Ilegal 2003 Ignacio Vilar Dobrado
Ilegalmente teu[2] Illegally Yours 1988 Peter Bogdanovich
A illa The Island 2005 Michael Bay Dobrado
A illa das cabezas cortadas Cutthroat Island 1995 Renny Harlin Dobrado
A illa das mentiras La isla de las mentiras 2020 Paula Cons Dobrado
A illa do tesouro Treasure Island 1950 Byron Haskin Dobrado
A illa misteriosa[3] Mysterious Island 1961 Cy Endfield
Imaxes[4] Images 1972 Robert Altman
Impacto inminente[5] Una Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo 1996 Stanley Tong
Impacto súbito Sudden Impact 1983 Clint Eastwood Dobrado
O imperio contraataca The Empire Strikes Back 1980 Irvin Kershner Dobrado
O imperio do sol[6] Empire of the Sun 1987 Steven Spielberg
O imperio dos lobos[7] L’empire des loups 2005 Chris Nahon Dobrado
Os implacables[8] The Tall Men 1955 Raoul Walsh
O importante é amar[9] L’important c’est d’amair 1975 Andrzej Zulawski Subtitulado
Os impostores[10] Frauds 1993 Stephan Elliott
In & Out In & Out 1997 Frank Oz Dobrado
O incrible Mr. Limpet[11] The Incredible Mr. Limpet 1964 Arthur Lubin
A incrible muller minguante[12] The Incredible Shrinking Woman 1981 Joel Schumacher
A incrible verdade[13] The Unbelievable Truth 1989 Hal Hartley
A India, vista por Rossellini[14] India: Matri Bhumi 1959 Roberto Rossellini Subtitulado
Indiana Jones e a última cruzada Indiana Jones and the Last Crusade 1989 Steven Spielberg Dobrado
Indiana Jones e o templo maldito Indiana Jones and the Temple of Doom 1984 Steven Spielberg Dobrado
Inevitable Inevitable 2013 Jorge Algora Dobrado
Inferno de covardes High Plains Drifter 1973 Clint Eastwood Dobrado
O inferno do odio[15] Tengoku to jigoku 1963 Akira Kurosawa
Inferno na estrada Retroactive 1997 Louis Morneau Dobrado
Inferno sobre rodas[16] Hell on Wheels 1967 Will Zens
Infiltrados The Departed 2006 Martin Scorsese Dobrada
O influxo do mal[17] Something Evil 1972 Steven Spielberg
O informante[18] The Informant! 2009 Steven Soderbergh Dobrada
O informe pelicano The Pelican Brief 1993 Allan J Pakula Dobrada
In girum imus nocte et consumimur igni In girum imus nocte et consumimur igni 1981 Guy Debord Subtitulado
A inglesa romántica[19] The Romantic Englishwoman 1975 Joseph Losey
Inmersión de urxencia[20] Counter Measures 1998 Fred Olen Ray
Os inmortais II[21] Highlander II: The Quickening 1991 Russell Mulcahy Dobrado
Os inmortais 3[22] Highlander III: The Sorcerer 1994 Andrew Morahan
Inocencia rebelde[1] Lawn Dogs 1997 John Duigan
O inocente[23] L'innocente 1976 Luchino Visconti Subtitulada
Un inolvidable amor[24] An Affair to Remember 1957 Leo McCarey
Inquietudes[25] Trouble in Mind 1985 Alan Rudolph
Inseparables[26] Dead Ringers 1988 David Cronenberg Subtitulada
Inserts Inserts 1975 John Byrum Subtitulada
Unha insólita aventura[27] An Awfully Big Adventure 1995 Mike Newell
Insomnio Insomnia 2002 Christopher Nolan Dobrada
O inspector Lavardin[28] Inspecteur Lavardin 1986 Claude Chabrol
O inspector xeral[29] The General Inspector 1949 Henry Koster
Instinto Instinct 1999 Jon Turteltaub Dobrada
Instinto básico Basic Instinct 1992 Paul Verhoeven Dobrada
Interferencias[30] Switching Channels 1988 Ted Kotcheff
O internado de Saint Trinian St. Trinian's 2007 Oliver Parker Dobrada
Interiores[31] Interiors 1978 Woody Allen
Interstellar Interstellar 2014 Christopher Nolan
A intimidade de Margarida Clover[32] Inside Daisy Clover 1965 Robert Mulligan
Íntimo e persoal[33] Up Close & Personal 1996 Jon Avnet
Intocable Intouchables 2011 Olivier Nakache e Éric Toledano Dobrada
Os intocables de Eliot Ness[34] The Untouchables 1987 Brian De Palma
O intrépido Lucky Luke Daisy Town 1971 René Goscinny Dobrada
Os intrépidos salvaxes The Norseman 1978 Charles B. Pierce Dobrada
Os inútiles[35] I vitelloni 1953 Federico Fellini
Invasión[36] The Invasion 2004 Oliver Hirschbiegel Dobrado
A invasión dos monstros[37] Kaijû sôshingeki 1968 Ishirô Honda
A invasión dos ultracorpos[38] Invasion of the Body Snatchers 1978 Philip Kaufman
Invasión U.S.A.[39] Invasion U.S.A. 1985 Joseph Zito Dobrado
Os invasores[40] The Long Ships 1964 Jack Cardiff Dobrada
Os invasores do espacio[41] Uchu kara no messeji 1978 Kinji Fukasaku
Invicto Undisputed 2002 Walter Hill Dobrada
Invictus Invictus 2009 Clint Eastwood Dobrada
A inxenua explosiva[42] Cat Ballou 1965 Elliot Silverstein Dobrada
Ira de titáns Wrath of the Titans 2012 Jonathan Liebesman Dobrado
Irma, a doce[43] Irma la Douce 1963 Billy Wilder Subtitulado
O irmán máis listo de Sherlock Holmes[44] The Adventure of Sherlock Holmes’ Smarter Brother 1975 Gene Wilder
A irmandade dos pantalóns viaxeiros[45] The Sisterhood of the Traveling Pants 2 2008 Sanaa Hamri
Os irmáns Cervi[46] I sette fratelli Cervi 1968 Gianni Puccini
Os irmáns Karamazov[47] The Brothers Karamazov 1958 Richard Brooks
Irmás de lei[48] Sisters in Law 1985 Florence Ayisi, Kim Longinotto Subtitulado
Isto é Hollywood Hacks 1997 Gary Rosen Subtitulada
Isto é París[49] So This Is Paris 1971 Richard Quine
Isto non é Hollywood[50] Movers & Shakers 1985 William Asher Dobrada
It[51] It 2017 Andy Muschietti Dobrada
Iuma, a carreira da frecha[52] Run of the Arrow 1957 Samuel Fuller Dobrada
Ivanhoe Ivanhoe 1952 Richard Thorpe Dobrada
Ivanhoe Ivanhoe 1982 Douglas Camfield Dobrado

Notas

  1. 1,0 1,1 [1]
  2. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 18 de setembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  3. [2]
  4. La Voz de Galicia, 5 de xullo de 1986. Páx. 63
  5. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22/11/2016. Consultado o 17/06/2020. 
  6. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  7. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  8. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  9. [3]
  10. [4]
  11. [5]
  12. La Voz de Galicia, 19 de xullo de 1989. Páx. 55
  13. [6]
  14. [7]
  15. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  16. La Voz de Galicia, 11 de maio de 1986. Páx. 71
  17. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  18. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22/11/2016. Consultado o 17/06/2020. 
  19. [8]
  20. La Voz de Galicia, 18 de novembro de 2000. Páx. 62
  21. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 13 de agosto de 2014. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  22. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 04 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  23. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 06 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  24. La Voz de Galicia, 16 de xaneiro de 1988. Páx. 63
  25. La Voz de Galicia, 17 de xullo de 1993. Páx. 71
  26. [9]
  27. [10]
  28. La Voz de Galicia, 17 de novembro de 1990. Páx. 78
  29. [11]
  30. [12]
  31. [13]
  32. La Voz de Galicia, 9 de marzo de 1986. Páx. 71
  33. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  34. La Voz de Galicia, 30 de marzo de 1996. Páx. 83
  35. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  36. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  37. La Voz de Galicia, 20 de abril de 1989. Páx. 71
  38. [14]
  39. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  40. [15]
  41. La Voz de Galicia, 10 de outubro de 1988. Páx. 63
  42. [16]
  43. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 05 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  44. [17]
  45. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  46. La Voz de Galicia, 21 de decembro de 1989. Páx. 70
  47. [18]
  48. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  49. [19]
  50. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  51. "Telexornal Mediodía". TVG. 1 de xullo de 2020. Consultado o 2 de xullo de 2020. 
  52. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016.