Lista de filmes con versión en galego/I

IEditar

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Identidade Identity 2003 James Mangold Dobrada
Ídolos, mentiras e rock and roll[1] Telling Lies in America 1997 Guy Ferland
Ilegal Ilegal 2003 Ignacio Vilar Dobrada
Ilegalmente teu[2] Illegally Yours 1988 Peter Bogdanovich
A illa The Island 2005 Michael Bay Dobrada
A illa do tesouro Treasure Island 1950 Byron Haskin Dobrada
A illa misteriosa[3] Mysterious Island 1961 Cy Endfield
Imaxes[4] Images 1972 Robert Altman
Impacto inminente[5] Una Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo 1996 Stanley Tong
Impacto súbito Sudden Impact 1983 Clint Eastwood Dobrada
O imperio contraataca The Empire Strikes Back 1980 Irvin Kershner Dobrada
O imperio do sol[6] Empire of the Sun 1987 Steven Spielberg
O imperio dos lobos[7] L’empire des loups 2005 Chris Nahon Dobrado
Os implacables[8] The Tall Men 1955 Raoul Walsh
O importante é amar[9] L’important c’est d’amair 1975 Andrzej Zulawski Subtitulada
Os impostores[10] Frauds 1993 Stephan Elliott
O incrible Mr. Limpet[11] The Incredible Mr. Limpet 1964 Arthur Lubin
A incrible muller minguante[12] The Incredible Shrinking Woman 1981 Joel Schumacher
A incrible verdade[13] The Unbelievable Truth 1989 Hal Hartley
A India, vista por Rossellini[14] India: Matri Bhumi 1959 Roberto Rossellini Subtitulada
Indiana Jones e a última cruzada Indiana Jones and the Last Crusade 1989 Steven Spielberg Dobrada
Indiana Jones e o templo maldito Indiana Jones and the Temple of Doom 1984 Steven Spielberg Dobrada
Inferno de covardes High Plains Drifter 1973 Clint Eastwood Dobrada
O inferno do odio[15] Tengoku to jigoku 1963 Akira Kurosawa
Inferno na estrada Retroactive 1997 Louis Morneau Dobrada
Inferno sobre rodas[16] Hell on Wheels 1967 Will Zens
Infiltrados The Departed 2006 Martin Scorsese Dobrada
O influxo do mal[17] Something Evil 1972 Steven Spielberg
O informante[18] The Informant! 2009 Steven Soderbergh Dobrada
O informe pelicano The Pelican Brief 1993 Allan J Pakula Dobrada
A inglesa romántica[19] The Romantic Englishwoman 1975 Joseph Losey
Inmersión de urxencia[20] Counter Measures 1998 Fred Olen Ray
Os inmortais II[21] Highlander II: The Quickening 1991 Russell Mulcahy Dobrado
Os inmortais 3[22] Highlander III: The Sorcerer 1994 Andrew Morahan
Inocencia rebelde[1] Lawn Dogs 1997 John Duigan
O inocente[23] L'innocente 1976 Luchino Visconti Subtitulada
Un inolvidable amor[24] An Affair to Remember 1957 Leo McCarey
Inquietudes[25] Trouble in Mind 1985 Alan Rudolph
Inseparables[26] Dead Ringers 1988 David Cronenberg Subtitulada
Inserts Inserts 1975 John Byrum Subtitulada
Unha insólita aventura[27] An Awfully Big Adventure 1995 Mike Newell
Insomnio Insomnia 2002 Christopher Nolan Dobrada
O inspector Lavardin[28] Inspecteur Lavardin 1986 Claude Chabrol
O inspector xeral[29] The General Inspector 1949 Henry Koster
Instinto Instinct 1999 Jon Turteltaub Dobrada
Instinto básico Basic Instinct 1992 Paul Verhoeven Dobrada
Interferencias[30] Switching Channels 1988 Ted Kotcheff
O internado de Saint Trinian St. Trinian's 2007 Oliver Parker Dobrada
Interiores[31] Interiors 1978 Woody Allen
Interstellar Interstellar 2014 Christopher Nolan
A intimidade de Margarida Clover[32] Inside Daisy Clover 1965 Robert Mulligan
Íntimo e persoal[33] Up Close & Personal 1996 Jon Avnet
Intocable Intouchables 2011 Olivier Nakache e Éric Toledano Dobrada
Os intocables de Eliot Ness[34] The Untouchables 1987 Brian De Palma
O intrépido Lucky Luke Daisy Town 1971 René Goscinny Dobrada
Os intrépidos salvaxes The Norseman 1978 Charles B. Pierce Dobrada
Os inútiles[35] I vitelloni 1953 Federico Fellini
Invasión[36] The Invasion 2004 Oliver Hirschbiegel Dobrado
A invasión dos monstros[37] Kaijû sôshingeki 1968 Ishirô Honda
A invasión dos ultracorpos[38] Invasion of the Body Snatchers 1978 Philip Kaufman
Invasión U.S.A.[39] Invasion U.S.A. 1985 Joseph Zito Dobrado
Os invasores[40] The Long Ships 1964 Jack Cardiff Dobrada
Os invasores do espacio[41] Uchu kara no messeji 1978 Kinji Fukasaku
Invicto Undisputed 2002 Walter Hill Dobrada
Invictus Invictus 2009 Clint Eastwood Dobrada
A inxenua explosiva[42] Cat Ballou 1965 Elliot Silverstein Dobrada
Irma, a doce[43] Irma la Douce 1963 Billy Wilder Subtitulado
O irmán máis listo de Sherlock Holmes[44] The Adventure of Sherlock Holmes’ Smarter Brother 1975 Gene Wilder
A irmandade dos pantalóns viaxeiros[45] The Sisterhood of the Traveling Pants 2 2008 Sanaa Hamri
Os irmáns Cervi[46] I sette fratelli Cervi 1968 Gianni Puccini
Os irmáns Karamazov[47] The Brothers Karamazov 1958 Richard Brooks
Irmás de lei[48] Sisters in Law 1985 Florence Ayisi, Kim Longinotto Subtitulado
Isto é Hollywood Hacks 1997 Gary Rosen Subtitulada
Isto é París[49] So This Is Paris 1971 Richard Quine
Isto non é Hollywood[50] Movers & Shakers 1985 William Asher Dobrada
It[51] It 2017 Andy Muschietti Dobrada
Iuma, a carreira da frecha[52] Run of the Arrow 1957 Samuel Fuller Dobrada
Ivanhoe Ivanhoe 1952 Richard Thorpe Dobrada

Notas

  1. 1,0 1,1 [1]
  2. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 18 de setembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  3. [2]
  4. La Voz de Galicia, 5 de xullo de 1986. Páx. 63
  5. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22/11/2016. Consultado o 17/06/2020. 
  6. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  7. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  8. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  9. [3]
  10. [4]
  11. [5]
  12. La Voz de Galicia, 19 de xullo de 1989. Páx. 55
  13. [6]
  14. [7]
  15. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  16. La Voz de Galicia, 11 de maio de 1986. Páx. 71
  17. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  18. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22/11/2016. Consultado o 17/06/2020. 
  19. [8]
  20. La Voz de Galicia, 18 de novembro de 2000. Páx. 62
  21. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 13 de agosto de 2014. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  22. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 04 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  23. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 06 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  24. La Voz de Galicia, 16 de xaneiro de 1988. Páx. 63
  25. La Voz de Galicia, 17 de xullo de 1993. Páx. 71
  26. [9]
  27. [10]
  28. La Voz de Galicia, 17 de novembro de 1990. Páx. 78
  29. [11]
  30. [12]
  31. [13]
  32. La Voz de Galicia, 9 de marzo de 1986. Páx. 71
  33. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  34. La Voz de Galicia, 30 de marzo de 1996. Páx. 83
  35. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  36. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  37. La Voz de Galicia, 20 de abril de 1989. Páx. 71
  38. [14]
  39. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  40. [15]
  41. La Voz de Galicia, 10 de outubro de 1988. Páx. 63
  42. [16]
  43. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 05 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  44. [17]
  45. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  46. La Voz de Galicia, 21 de decembro de 1989. Páx. 70
  47. [18]
  48. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  49. [19]
  50. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  51. "Telexornal Mediodía". TVG. 1 de xullo de 2020. Consultado o 2 de xullo de 2020. 
  52. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016.