Lista de filmes con versión en galego/E

artigo de listas da Wikimedia

EEditar

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
E despois chamáronlle o magnífico E poi lo chiamarono il magnifico 1972 Enzo Barboni Dobrada
E que lle gusten os cans[1] Must Love Dogs 2005 Gary David Goldberg Dobrado
E se non, enfadámonos[2] ...altrimenti ci arrabbiamo! 1974 Marcello Fondato
Eclipse total Dolores Claiborne 1995 Taylor Hackford Dobrada
Edipo Rei[3] Edipo re 1967 Pier Paolo Pasolini Subtitulado
Educando a Rita[4] Educating Rita 1983 Lewis Gilbert
Eh, nena[5] Hey, Babe 1983 Rafal Zielinksi
El Dorado El Dorado 1966 Howard Hawks Dobrada
Ela é o rapaz She's the Man 2006 Andy Fickman Dobrada
Ela ódiame[6] She Hate Me 2004 Spike Lee Subtitulada
Elas[7] Them! 1954 Gordon Douglas
A elección dun pai A Father's Choice 2000 Christopher Cain Dobrada
Eles e elas[8] Guys and Dolls 1955 Joseph L. Mankiewicz Subtitulada
Eliminador Eraser 1996 Chuck Russell Dobrada
Elíxeme[9] Choose Me 1984 Alan Rudolph
Elixir un amor[10] Dying Young 1991 Joel Schumacher
Emboscada a Matt Helm[11] The Ambushers 1967 Henry Levin
Emboscada en Extremo Oriente[12] Paper Tiger 1975 Ken Annakin
Emilia Pardo Bazán, a condesa rebelde Emilia Pardo Bazán, la condesa rebelde 2011 Zaza Ceballos Dobrada
O emperador do norde[13] Emperor of the North Pole 1973 Robert Aldrich
Empeza o espectáculo[14] All That Jazz 1979 Bob Fosse Subtitulado
En bandexa de prata[15] The Fortune Cookie 1966 Billy Wilder
En caso de desgracia[16] En cas de malheure 1958 Claude Autant-Lara
En coche ata Zigzigland Driving to Zigzigland 2006 Nicole Ballivian Subtitulada
Encontros na terceira fase Close Encounters of the Third Kind 1977 Steven Spielberg Dobrada
Encrucillada de odios[17] Crossfire 1947 Edward Dmytryk Subtitulado
Encubridora[18] Rancho Notorious 1952 Fritz Lang
Enfeitizada[19] Bewitched 2005 Nora Ephron Dobrado
O enigma da lagoa[20] Frog Dreaming 1986 Brian Trenchard-Smith
En Noiteboa armouse o belén Botte di Natale 1994 Terence Hill Dobrada
En nome da lei Lawman 1971 Michael Winner Dobrada
En terra de homes[21] North Country 2005 Niki Caro Dobrada
En terra hostil The Hurt Locker 2008 Kathryn Bigelow Dobrada
En terra perigosa[22] On Deadly Ground 1994 Steven Seagal
En terra perigosa 2[23] Fire Down Below 1997 Félix Enríquez Alcalá
O ente[24] The Entity 1982 Sidney J. Furie
Enterrádeme o corazón en Wounded Knee Bury My Heart at Wounded Knee 2007 Yves Simoneau Dobrada
Enterrado Buried 2010 Rodrigo Cortés Dobrada
As entrañas da besta Belly of the Beast 2003 Siu-Tung Ching Dobrada
Entre amigas Just Between Friends 1986 Allan Burns Dobrada
Entre bateas Entre bateas 2002 Jorge Coira Dobrada
Entre Deus e o demo[25] Anche nel west c’era una volta Dio 1968 Marino Girolami
En un país inimigo (sic)[26] In Enemy Country 1968 Harry Keller
Envexa[27] Envy 2004 Barry Levinson Dobrado
A envexosa[28] Harriet Craig 1950 Vincent Sherman
Enviado especial[29] Foreign Correspondent 1940 Alfred Hitchcock
O enxame The Swarm 1978 Irwin Allen Dobrada
Equipo Marshall[30] We Are Marshall 1996 McG Dobrado
Era o comandante Callicut The Man Behind the Gun 1953 Felix E. Feist Dobrada
A escaleira[31] Staircase 1969 Stanley Donen
A escaleira de espiral[32] The Spiral Staircase 1975 Peter Collinson
Escape libre[33] Échappement libre 1964 Jean Becker
O escolta The Bodyguard 1992 Mick Jackson Dobrada
A escrava libre[34] Band of Angels 1957 Raoul Walsh Dobrada
Escravas de Cartago[35] Le schiave di Cartagine 1956 Guido Brignone
Escrito no vento[36] Written in the Wind 1956 Douglas Sirk
Escuadrón mosquito[37] Mosquito Squadron 1968 Boris Sagal
Escuadrón Suicida[38] Suicide Squad 2016 David Ayer Dobrado
Ese toque de sorte[39] / Ese toque máxico[40] That Lucky Touch 1975 Christopher Miles
A esfinxe[41] Sphinx 1981 Franklin J. Schaffner
A esmorga Parranda 1977 Gonzalo Suárez Dobrada
Es o meu heroe Eres mi héroe 2003 Antonio Cuadri Dobrada
A espada do bosque de Sherwood[42] Sword of Sherwood Forest 1972 Terence Fisher
A espada do valente Sword of the Valiant: The Legend of Sir Gawain and the Green Knight 1984 Stephen Weeks
A espada do vencedor[43] Orazi e Curiazi 1961 Ferdinando Baldi, Terence Young
O espadachín The Swordsman 1958 Joseph H Lewis
O especialista The Specialist 1994 Luis Llosa Dobrada
Esperanza e gloria[44] Hope and Glory 1987 John Boorman
Espertares Awakenings 1990 Penny Marshall Dobrada
O espía de dúas caras[45] The Two-Headed Spy 1958 André De Toth
Espías coma nós[46] Spies Like Us 1985 John Landis
Espías sen identidade Little Nikita 1988 Richard Benjamin Dobrada
O espírito de St. Louis[47] The Spirit of St. Louis 1957 Billy Wilder
Esplendor na herba Splendor in the Grass 1961 Elia Kazan Dobrada
Esta é a miña terra[48] Bound for Glory 1976 Hal Ashby Subtitulado
Esta terra é miña[49] This Land Is Mine 1943 Jean Renoir
Está vivo[50] It’s Alive 1974 Larry Cohen
Estaba na casa, pero... Ich war zuhause, aber… 2019 Angela Schanelec Subtitulado
Estación comanche[51] Comanche Station 1960 Budd Boetticher Dobrada
Estala o duelo Doragon bôru Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen 1993 Shigeyasu Yamauchi Dobrada
Estalido[52] Outbreak 1995 Wolfgang Petersen
Este coche é unha ruína[53] Car Trouble 1986 David Green
Este morto está moi vivo Weekend at Bernie's 1989 Ted Kotcheff Dobrada
Este morto está moi vivo 2[54] Weekend at Bernie’s II 1993 Robert Klane
Estirpe indomable[55] King of the Gypsies 1978 Frank Pierson
Estou feito un animal The Animal 2001 Luke Greenfield Dobrada
Estoute perdendo I'm Losing You 1998 Bruce Wagner Dobrada
A estrada dos xigantes[56] La strada dei giganti 1960 Guido Malatesta
As estrafalarias aventuras de Robin Hood[57] The Zany Adventures of Robin Hood 1984 Ray Austin
O estrangulador de Rillington Place[58] 10 Rillington Place 1971 Richard Fleischer Subtitulado
Os estranguladores de Bombay[59] The Stranglers of Bombay 1959 Terence Fisher
O estranxeiro tolo[60] Gadjo dilo 1997 Tony Gatlif
A estraña pasaxeira[61] Now, Voyager 1942 Irving Rapper
A estraña que hai en ti The Brave One 2007 Neil Jordan Dobrada
O estraño The Stranger 1946 Orson Welles Subtitulada
O estraño amor de Marta Ivers[62] The Strange Love of Martha Ivers 1946 Lewis Milestone Subtitulado
Estreitos de Florida[63] Florida Straits 1987 Mike Hodges
A estrela[64] Star! 1968 Robert Wise
A estrela da India[65] Star of India 1954 Arthur Lubin
A estrela do norte The North Star 1943 Lewis Milestone Subtitulada
A estrela rota[66] The Broken Star 1956 Lesley Selander
Eternamente novo[67] Forever Young 1992 Steve Miner Dobrado
Eternamente túa[68] Eternally Yours 1939 Tay Garnett
Eu andei cun zombi[69] I Walked with a Zombie 1943 Jacques Tourneur Subtitulado
Eu, Cristina F.[70] Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo 1981 Uli Edel
Eu son a xustiza Death Wish II 1982 Michael Winner Dobrada
Eu, tamén[71] Yo, también 2009 Álvaro Pastor e Antonio Naharro
Eu vixío o camiño I Walk the Line 1970 John Frankenheimer Dobrada
Evangelion: O final de Evangelion Shin seiki Evangelion Gekijō-ban: The End of Evangelion 1998 Hideaki Anno, Kazura Tsurumaki Dobrada
Evangelion: Morte e renacemento Shin seiki Evangelion Gekijō-ban: Shito shinse 1997 Hideaki Anno, Kazura Tsurumaki Dobrada
O evanxeo segundo San Mateo Il Vangelo secondo Matteo 1964 Pier Paolo Pasolini Subtitulado
Evasión en Atenea[72] Escape to Athina 1979 George Pan Cosmatos
Evasión ou vitoria Victory 1981 John Huston Dobrada
Excalibur[73] Excalibur 1981 John Boorman
Execución en Venecia[74] Il boia di Venezia 1963 Luigi Capuano
Execución inminente True Crime 1999 Clint Eastwood Dobrada
Executivo agresivo Anger Management 2003 Peter Segal Dobrada
O exército das sombras[75] L’armée des ombres 1969 Jean-Pierre Melville
Un exército de cinco homes[76] Un esercito di 5 uomini 1969 Don Taylor, Italo Zingarelli
O exército de papá[77] Dad’s Army 1971 Norman Cohen
Éxodo Exodus 1960 Otto Preminger Dobrado
O exorcista The Exorcist 1973 William Friedkin Dobrado
O expediente Warren[78] The Conjuring 2013 James Wan Dobrada
Expediente Warren: O caso Enfield The Conjuring 2 2016 James Wan Dobrado
Experimento letal Tejing xinrenlei 2 2000 Benny Chan Dobrado
O experimento Quatermass[79] The Quatermass Xperiment 1955 Val Guest
Expertos en crise Our Brand Is Crisis 2015 David Gordon Green Dobrado
Expreso de medianoite[80] Midnight Express 1978 Alan Parker
Extraña parella[81] The Odd Couple 1968 Gene Saks
Extremadamente perigosa[82] The Real McCoy 1993 Russell Mulcahy

Notas

  1. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  2. La Voz de Galicia, 30 de outubro de 1988. Páx. 119
  3. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 21 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  4. La Voz de Galicia, 21 de outubro de 1993. Páx. 86
  5. [1]
  6. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 02 de abril de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  7. La Voz de Galicia, 2 de agosto de 1986. Páx. 55
  8. [2]
  9. La Voz de Galicia, 6 de marzo de 1993. Páx. 79
  10. La Voz de Galicia, 26 de febreiro de 1998. Páx. 79
  11. La Voz de Galicia, 3 de xaneiro de 1992. Páx. 63
  12. [3]
  13. [4]
  14. La Voz de Galicia, 12 de outubro de 1994. Páx. 79
  15. La Voz de Galicia, 9 de outubro de 1993. Páx. 83
  16. [5]
  17. Encrucillada de odios
  18. [6]
  19. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  20. La Voz de Galicia, 24 de decembro de 1988. Páx. 143
  21. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 14 de outubro de 2013. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  22. [7]
  23. [8]
  24. [9]
  25. [10]
  26. La Voz de Galicia, 30 de marzo de 1986. Páx. 47
  27. [11][Ligazón morta]
  28. [12]
  29. [13]
  30. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  31. [14]
  32. La Voz de Galicia, 31 de maio de 1986. Páx. 63
  33. [15]
  34. [16]
  35. [17]
  36. La Voz de Galicia, 20 de febreiro de 1988. Páx. 63
  37. La Voz de Galicia, 6 de abril de 1992. Páx. 71
  38. Esta noite, 'Escuadrón Suicida'
  39. [18]
  40. La Voz de Galicia, 14 de decembro de 1985. Páx. 63
  41. [19]
  42. [20]
  43. [21]
  44. La Voz de Galicia, 15 de maio de 1992. Páx. 79
  45. [22]
  46. La Voz de Galicia, 22 de decembro de 1989. Páx. 71
  47. [23]
  48. La Voz de Galicia, 19 de marzo de 1994. Páx. 83
  49. [24]
  50. La Voz de Galicia, 13 de xaneiro de 1987. Páx. 55
  51. [25]
  52. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  53. [26]
  54. [27]
  55. La Voz de Galicia, 29 de decembro de 1989. Páx. 71
  56. [28]
  57. [29]
  58. [30]
  59. [31]
  60. [32]
  61. [33]
  62. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 21 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  63. [34]
  64. La Voz de Galicia, 4 de setembro de 1989. Páx. 63
  65. [35]
  66. [36]
  67. La Voz de Galicia, 3 de xaneiro de 2002. Páx. 54
  68. La Voz de Galicia, 16 de maio de 1990. Páx. 78
  69. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 21 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  70. [37]
  71. [38][Ligazón morta]
  72. La Voz de Galicia, 14 de agosto de 1988. Páx. 71
  73. La Voz de Galicia, 23 de febreiro de 1990. Páx. 79
  74. La Voz de Galicia, 19 de marzo de 1990. Páx. 79
  75. [39]
  76. [40]
  77. [41]
  78. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 21 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  79. La Voz de Galicia, 7 de agosto de 1988. Páx. 70
  80. La Voz de Galicia, 9 de xuño de 1995. Páx. 79
  81. La Voz de Galicia, 1 de decembro de 1990. Páx. 70
  82. [42]