Lista de filmes con versión en galego/R

REditar

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
A rabia[1] Rabid 1977 David Cronenberg Subtitulado
As raíces do Ceo[2] The Roots of Heaven 1958 John Huston
Raíces profundas[3] Shane 1953 George Stevens Dobrada
Rain Man Rain Man 1988 Barry Levinson Dobrada
A raíña de África The African Queen 1951 John Huston Subtitulada
A raíña dos condenados Queen of the Damned 2002 Michael Rymer Dobrada
A raíña Margot La reine Margot 1994 Patrice Chéreau Subtitulada
Raís e lazos Rails & Ties 2007 Alison Eastwood Dobrada
Rambo Rambo: First Blood Part II 1985 George P. Cosmatos Dobrada
Rambo: Acurralado II Rambo: First Blood Part II 1985 George P Cosmatos Dobrada
Rambo III Rambo III 1988 Peter MacDonald Dobrada
Ran Ran 1985 Akira Kurosawa Dobrada
Randy cabalga só[4] Randy Rides Alone 1934 Harry L. Fraser
Os rapaces de decembro December Boys 2007 Rod Hardy Dobrada
O rapaz celestial The Heavenly Kid 1985 Cary Medoway Dobrada
A rapaza das medias negras[5] The Girl in Black Stockings 1957 Howard W. Koch
A rapaza de ouro[6] Goldengirl 1979 Joseph Sargent
A rapaza do palio[7] La ragazza del palio 1958 Luigi Zampa
Rápida e mortal[8] The Quick and the Dead 1995 Sam Raimi Dobrado
O raposo dos océanos The Sea Chase 1955 John Farrow Dobrada
O rapto de Bunny Lake[9] Bunny Lake Is Missing 1965 Otto Preminger
Raquel, Raquel[10] Rachel, Rachel 1968 Paul Newman
Ratos á carreira Rat Race 2001 Jerry Zucker Dobrada
Ras Frogs 1972 George McCowan Dobrada
O rastro dun suave perfume[11] Hickey & Boggs 1972 Robert Culp
Razas Children of the Dust 1995 David Greene Dobrada
Rebelde Rebel 1985 Michael Jenkins
O rebelde orgulloso[12] The Proud Rebel 1958 Michael Curtiz
Rebelde sen causa[13] A Rebel Without a Cause 1955 Nicholas Ray
Rebeldes[14] The Outsiders 1983 Francis Ford Coppola
Os rebeldes de Kansas[15] The Jayhawkers! 1959 Melvin Frank
Rebelión a bordo[16] Mutiny on the Bounty 1962 Lewis Milestone
A rebelión dos paxaros[17] La rebelión de los pájaros 1982 Lluís Josep Comerón
Recorda o meu nome[18] Remember My Name 1978 Alan Rudolph Subtitulado
A recruta Benjamin[19] Private Benjamin 1980 Howard Zieff
O recruta Bixby[20] The Sad Sack 1957 George Marshall
A rede The Net 1995 Irwin Winkler Dobrada
Rede de mentiras Body of Lies 2008 Ridley Scott Dobrada
O reencontro[21] The Big Chill 1983 Lawrence Kasdan
Refén Dallas[22] Getting Even 1986 Dwight H. Little
Un regalo do Nadal[23] Bundle of Joy 1956 Norman Taurog
Regras de compromiso Rules of Engagement 2000 William Friedkin Dobrada
Regresando Going Back 2001 Sidney J. Furie Dobrada
O regreso[24] Coming Home 1978 Hal Ashby
Regreso á escola[25] Back to School 1986 Alan Metter
Regreso ao lago azul [26] Return to the Blue Lagoon 1991 William A. Graham
O regreso de Blácula Scream Blacula Scream 1973 Bob Kelljan Dobrada
O regreso de Sabata[27] È tornato Sabata… hai chiuso un’altra volta! 1971 Gianfranco Parolini
O rei da cidade[28] Lord of the City 1997 Evan Seplow
Rei David[29] King David 1985 Bruce Beresford
O rei do perigo[30] Inspector Clouseau 1968 Bud Yorkin
O rei do xogo[31] The Cincinatti Kid 1965 Norman Jewison
Un rei e catro raíñas[32] The King and Four Queens 1956 Raoul Walsh
Un rei na Habana[33] Un rey en La Habana 2005 Alexis Valdés
O rei pescador The Fisher King 1991 Terry Gilliam Dobrada
O reitor[34] The Principal 1987 Christopher Cain
Unha relación perigosa[35] Gigli 2003 Martin Brest
O relevo[36] Breaking Away 1979 Peter Yates
Reliquias[37] Reliquias 2009 Toño López
O reloxeiro de Saint Paul [38] L’horloger de Saint-Paul 1974 Bertrand Tavernier
Remo, desarmado e perigoso[39] Remo: Unarmed and Dangerous 1985 Guy Hamilton Dobrado
Renegado Jim[40] Renegade 1987 Enzo Barboni Dobrado
Os renegados de Wyoming[41] Wyoming Renegades 1954 Fred F. Sears Dobrada
Replicant Replicant 2001 Ringo Lam Dobrada
O reporteiro[42] Professione: reporter 1975 Michelangelo Antonioni
O reporteiro: a lenda de Ron Burgundy[43] Anchorman: The Legend of Ron Burgundy 2004 Adam McKay Subtitulado
Réquiem polo gringo[44] Réquiem para el gringo 1968 Eugenio Martín, José Luis Merino
Requiem polos que van morrer[45] A Prayer for the Dying 1987 Mike Hodges
Requiem por un peso pesado[46] Requiem for a Heavyweight 1962 Ralph Nelson
Resacón nas Vegas The Hangover 2009 Todd Phillips Dobrada
Resacón 2. Agora en Thailandia[47] The Hangover Part II 2011 Todd Phillips
Resacón 3[48] The Hangover Part III 2013 Todd Phillips Dobrado
Rescate Ransom 1996 Ron Howard Dobrada
Rescate en Cuba[49] Plato’s Run 1997 James Becket
Rescaten o Titanic[50] Raise the Titanic 1980 Jerry Jameson
Resident Evil Resident Evil 2002 Paul W.S. Anderson Dobrada
Resident Evil: Apocalypse Resident Evil 2002 Alexander Witt Dobrada
O restaurante de Alicia[51] Alice’s Restaurant 1969 Arthur Penn Subtitulado
A resurrección dos mortos Les revenants 2004 Robin Campillo Subtitulada
Reto final[52] The Final Alliance 1990 Mario DiLeo
Retorno a Macon County [53] Return to Macon County 1975 Richard Compton
Retorno ao pasado[54] Out of the Past 1947 Jacques Tourneur Subtitulado
O retorno do doutor Phibes[55] Dr.Phibes Rises Again 1972 Robert Fuest Subtitulado
O retrato de Midori Shozo 1948 Keisuke Kinoshita Subtitulada
Retrato dun gánster[56] Portrait of a Mobster 1961 Joseph Pevney
Retroceder nunca, renderse xamais[57] No Retreat, No Surrender 1986 Corey Yuen
Revolta nas aulas To Sir, with Love 1967 James Clavell Dobrada
O rifle e a Biblia Rooster Cogburn 1975 Stuart Millar Dobrada
Río Bravo Rio Bravo 1959 Howard Hawks Dobrada
Río Conchos Rio Conchos 1964 Gordon Douglas Dobrada
Un río de dólares[58] Un fiume di dollari 1966 Carlo Lizzani
Río de sangue[59] The Big Sky 1952 Howard Hawks Subtitulado
Río Grande Rio Grande 1950 John Ford Subtitulada
Río Lobo Rio Lobo 1970 Howard Hawks Dobrada
Río salvaxe[60] Wild River 1960 Elia Kazan
Río sen retorno River of No Return 1954 Otto Preminger, Jean Negulesco Dobrada
Río vermello Red River 1948 Howard Hawks, Arthur Rosson Dobrada
Os ríos de color púrpura Les rivières pourpres 2000 Mathieu Kassovitz Dobrada
Risco dobre[61] Double Jeopardy 1992 Lawrence Schiller
O rito[62] The Rite 2011 Mikael Håfström
Rivais[63] Come and Get It 1936 Howard Hawks, William Wyler
Robin e Marian Robin and Marian 1976 Richard Lester Dobrada
Robín e os sete ladróns[64] Robin and the 7 Hoods 1964 Gordon Douglas
Robin Hood, a procura do rei Robin Hood - Quest for the King 2007 Dobrada
Robin Hood, príncipe dos ladróns Robin Hood: Prince of Thieves 1991 Kevin Reynolds Dobrada
Robinson Crusoe por un ano[65] Castaway 1986 Nicolas Roeg Dobrado
RoboCop RoboCop 1987 Paul Verhoeven Dobrada
RoboCop 2 RoboCop 2 1990 Irvin Kershner Dobrada
RoboCop 3 RoboCop 3 1993 Fred Dekker Dobrada
Rob Roy Rob Roy 1995 Michael Caton-Jones Dobrada
RocknRolla RocknRolla 2008 Guy Ritchie Dobrada
Rock Star Rock Star 2001 Stephen Herek Dobrada
Rocky Rocky 1976 John G. Avildsen Dobrada
Rocky Balboa Rocky Balboa 2006 Sylvester Stallone Dobrada
Rocky II Rocky II 1979 Sylvester Stallone Dobrada
Rocky III Rocky III 1982 Sylvester Stallone Dobrada
Rocky IV Rocky IV 1985 Sylvester Stallone Dobrada
Rocky V Rocky V 1990 John G. Avildsen Dobrada
Rollerball Rollerball 1975 Norman Jewison Dobrada
Roma, cidade aberta[66] Roma città aperta 1945 Roberto Rossellini Subtitulada
Roma contra Roma[67] Roma contro Roma 1964 Giuseppe Vari
Romance de outono[68] Used People 1992 Beeban Kidron
O romance de Astrea e Celadón[69] Les amours d'Astrée et de Céladon 2007 Éric Rohmer Subtitulado
Romasanta. A caza da besta Romasanta 2004 Paco Plaza Dobrada
Romeo ten que morrer[70] Romeo Must Die 2000 Andrzej Bartkowiak Dobrada
Ronin Ronin 1998 John Frankenheimer Dobrada
A rosa[71] The Rose 1979 Mark Rydell
A rosa de Alexandría La rosa de Alejandría 2003 Rafael Moleón Dobrada
A rosa púrpura do Cairo[72] The Purple Rose of Cairo 1985 Woody Allen
O rostro impenetrable One-Eyed Jacks 1961 Marlon Brando Dobrada
Un rostro na multitude[73] A Face in the Crowd 1957 Elia Kazan Subtitulado
Roxanne Roxanne 1987 Fred Schepisi Dobrada
A rúa 99[74] Pushover 1954 Richard Quine
A rúa da media lúa[75] Half Moon Street 1986 Bob Swaim
A rúa do adeus[76] Hanover Street 1979 Peter Hyams
A rúa do tigre[77] Tiger Street 1998 Timothy Ryerson
Rúa sen saída[78] Dead End 1937 William Wyler
Rufufú[79] I soliti ignoti 1958 Mario Monicelli
Ruleta rusa[80] Russian Roulette 1975 Lou Lombardo
Rumbo ó Oeste / Rumbo ao Oeste[81] They Rode West 1954 Phil Karlson Dobrado
A ruptura[82] La rupture 1970 Claude Chabrol Subtitulado
Ruta suicida The Gauntlet 1977 Clint Eastwood Dobrada

Notas

  1. La Voz de Galicia, 8 de abril de 2000. Páx. 86
  2. [1]
  3. [2]
  4. La Voz de Galicia, 19 de agosto de 1991. Páx. 47
  5. [3]
  6. [4]
  7. La Voz de Galicia, 14 de marzo de 1989. Páx. 79
  8. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  9. La Voz de Galicia, 4 de setembro de 1993. Páx. 75
  10. La Voz de Galicia, 23 de febreiro de 1986. Páx. 71
  11. [5]
  12. [6]
  13. [7]
  14. [8]
  15. [9][Ligazón morta]
  16. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  17. [10]
  18. La Voz de Galicia, 29 de xaneiro de 1994. Páx. 75
  19. [11]
  20. La Voz de Galicia, 4 de outubro de 1986. Páx. 71
  21. La Voz de Galicia, 5 de outubro de 1993. Páx. 70
  22. [12]
  23. La Voz de Galicia, 29 de maio de 1986. Páx. 71
  24. [13]
  25. [14]
  26. "Cine de estrea na TVG para toda a familia nesta ponte festiva". Arquivado dende o orixinal o 10 de xuño de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  27. [15]
  28. [16]
  29. [17]
  30. [18]
  31. La Voz de Galicia, 4 de abril de 1990. Páx. 79
  32. [19]
  33. [20]
  34. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 29 de xuño de 2013. Consultado o 29 de xuño de 2013. 
  35. [21]
  36. [22]
  37. [23]
  38. [24]
  39. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  40. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  41. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  42. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  43. [25][Ligazón morta]
  44. [26]
  45. [27]
  46. [28]
  47. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de novembro de 2016. Consultado o 27 de novembro de 2016. 
  48. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 13 de marzo de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  49. [29]
  50. [30]
  51. La Voz de Galicia, 21 de outubro de 1995. Páx. 75
  52. [31]
  53. [32]
  54. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  55. La Voz de Galicia, 16 de outubro de 1999. Páx. 94
  56. [33]
  57. [34]
  58. [35]
  59. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 04 de marzo de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  60. [36]
  61. [37]
  62. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 23 de novembro de 2016. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  63. La Voz de Galicia, 1 de xuño de 1996. Páx. 79
  64. La Voz de Galicia, 10 de marzo de 1986. Páx. 63
  65. [38][Ligazón morta]
  66. [39]
  67. [40]
  68. [41]
  69. O romance de Astrea e Celadón
  70. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  71. [42]
  72. La Voz de Galicia, 20 de marzo de 1999. Páx. 79
  73. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  74. La Voz de Galicia, 21 de novembro de 1992. Páx. 79
  75. La Voz de Galicia, 30 de maio de 1992. Páx. 71
  76. La Voz de Galicia, 29 de setembro de 1995. Páx. 79
  77. [43]
  78. [44]
  79. [45]
  80. [46]
  81. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 23 de novembro de 2016. 
  82. [47]