Lista de filmes con versión en galego/0–9

Títulos que comezan por un númeroEditar

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
007: Alta tensión The Living Daylights 1987 John Glen Dobrada
007 Casino Royale Casino Royale 2006 Martin Campbell Dobrada
007 contra o doutor No Dr. No 1962 Terence Young Dobrada
007: A espía que me amou The Spy Who Loved Me 1977 Lewis Gilbert Dobrada
007: Goldeneye Goldeneye 1995 Martin Campbell Dobrada
007: Licencia para matar Licence to Kill 1989 John Glen Dobrada
007: O mañá nunca morre Tomorrow Never Dies 1997 Roger Spottiswoode Dobrada
007: Moonraker Moonraker 1979 Lewis Gilbert Dobrada
007: Nunca digas endexamais Never Say Never Again 1983 Irvin Kershner Dobrada
007: Octopussy Octopussy 1983 John Glen Dobrada
007: Panorama para matar A View to a Kill 1985 John Glen Dobrada
10, a muller perfecta[1] 10 1979 Blake Edwards Dobrada
13 fantasmas[2] 13 Ghosts 1960 William Castle Subtitulado
18 comidas 18 comidas 2010 Jorge Coira Orixinal
1984[3] Nineteen Eighty-Four 1984 Michael Radford
2001: Unha odisea do espazo[4] 2001: A Space Odyssey 1968 Stanley Kubrik
20th Century Boys 20-seiki shônen: Honkaku kagaku bôken eiga 2008 Yukihiko Tsutsumi Subtitulada
21 horas en Munich[5] 21 Hours at Munich 1976 William A. Graham
24 horas ó límite Michel Vaillant 2003 Louis-Pascal Couvelaire Dobrada
33 graos á sombra[6] 92 in the Shade 1975 Thomas McGuane
37 horas desesperadas[7] Desperate Hours 1990 Michael Cimino
48 horas máis[8] Another 48 Hrs. 1990 Walter Hill
50 primeiras citas 50 First Dates 2004 Peter Segal Dobrada
55 días en Pequín[9] 55 Days at Peking 1963 Nicholas Ray
100 mozas 100 Girls 2000 Michael Davis Dobrada
300 300 2006 Zack Snyder Dobrada
Os 1001 contos de Bugs Bunny Bugs Bunny's 3rd Movie: 1001 Rabbit Tales 1982 Friz Freleng, Chuck Jones, Robert McKimson Dobrada
1612 1612: Khroniki smutnogo vremeni 2007 Vladimir Khotinenko Dobrada
1941 1941 1979 Steven Spielberg Dobrada
1997: Rescate en Nova York[10] Escape from New York 1981 John Carpenter
2013: Rescate en L.A. Escape from L.A. 1996 John Carpenter Dobrada
2086 apocalipse[11] Robo Warriors 1996 Ian Barry
Os 5.000 dedos do Dr. T[12] The 5,000 Fingers of Dr. T 1953 Roy Rowland
10,000 BC 10,000 BC 2008 Roland Emmerich Dobrada
20000 leguas de viaxe submarina 20,000 Leagues Under the Sea 1985 Stephen MacLean Dobrada

Notas

  1. [1]
  2. La Voz de Galicia, 13 de agosto de 1994. Páx. 67
  3. [2]
  4. La Voz de Galicia, 9 de maio de 2009. Páx. 63
  5. [3]
  6. [4]
  7. [5]
  8. La Voz de Galicia, 24 de abril de 1996. Páx. 79
  9. "A actualidade do cine con Moncho Lemos". Arquivado dende o orixinal o 20 de novembro de 2016. Consultado o 20 de novembro de 2016. 
  10. [6]
  11. [7]
  12. [8]