Lista de filmes con versión en galego/N

NEditar

Título galego Título orixinal Ano Dirección Versión
Na busca da arca perdida[1] Raiders of the Lost Ark 1981 Steven Spielberg
Na busca do lume[2] La guerre du feu 1982 Jean-Jacques Annaud
Na calor da noite[3] In the Heat of the Night 1967 Norman Jewison
Na cidade branca[4] Dans la ville blanche 1983 Alain Tanner Subtitulado
Na compaña dos lobos[5] The Company of Wolves 1984 Neil Jordan
Na fronteira[6] On the Border 1998 Bob Misiorowski
Na outra beira de Brooklyn[7] Over the Brooklyn Bridge 1984 Menahem Golan
Na rede da miña canción La red de mi canción 1971 Mariano Ozores Dobrada
Nacer para matar Cradle 2 the Grave 2003 Andrzej Bartkowiak Dobrada
Naceu unha estrela[8] A Star Is Born 1937 William A. Wellman
Naceu unha estrela[9] A Star Is Born 1976 Frank Pierson
Nacida libre[10] Born Free 1966 James Hill
Nacida onte[11] Born Yesterday 1950 George Cukor
Nacida para o mal[12] Born to Be Bad 1950 Nicholas Ray Subtitulado
Nacín, pero[13] Umarete wa keredo 1932 Yasujirō Ozu Subtitulada
O nadador[14] The Swimmer 1968 Frank Perry
O Nadal de Casper Casper's Haunted Christmas 2000 Owen Hurley Dobrada
O nadal de Daniel o fedello[15] A Dennis the Menace Christmas 2007 Ron Oliver
Nadal en agosto Palwolui Christmas 1998 Jin-ho Hur Subtitulada
Unha nai adolescente[16] Fifteen and Pregnant 1998 Sam Pillsbury
Nalgún lugar do tempo[17] Somewhere in Time 1980 Jeannot Szwarc
Namoreime dunha bruxa[18] Bell Book and Candle 1958 Richard Quine
Nancy Drew: misterio nos outeiros de Hollywood Nancy Drew 2007 Andrew Fleming Dobrada
Napoleón, o canciño aventureiro[19] Napoleon 1995 Mario Andreacchio Dobrada
Nas tebras[20] Half Light 2006 Craig Rosenberg
Nena Nena 1997 Xavier Bermúdez Dobrada
O neno de barro El niño de barro 2007 Jorge Algora Dobrada
O neno e o unicornio[21] A Kid for Two Farthings 1955 Carol Reed
Neno rico[15] Ri¢hie Ri¢h 1994 Donald Petrie Dobrada
Os nenos do Brasil[22] The Boys from Brazil 1978 Franklin J. Schaffner
Os nenos do millo II[23] Children of the Corn II: The Final Sacrifice 1992 David Price
Network, un mundo implacable[24] Network 1976 Sidney Lumet Subtitulado
As neves do Kilimanjaro[25] The Snows of Kilimanjaro 1952 Henry King
Nicolás e Alexandra[26] Nicholas and Alexandra 1971 Franklin J. Schaffner
Nikita Nikita 1990 Luc Besson Dobrada
Nin en soños Ni en sueños 1994 Alber Ponte Dobrada
Nina, unha cuestión de tempo[27] Nina 1976 Vincente Minnelli
Ninguén é perfecto[28] Nobody’s Perfekt 1981 Peter Bonerz
Ningún home é unha illa[29] No Man I san Island 1962 Richard Goldstone, John Monks Jr.
Ninja asasino[30] Ninja Assassin 2009 James McTeigue
No amor e mais na guerra[31] In Love and War 1996 Richard Attenborough
No foxo da area[32] Up the Sandbox 1972 Irving Kershner
Nocturna Nocturna 2007 Adrià García Dobrada
A noite americana[33] La nuit américaine 1973 François Truffaut
A noite da iguana The Night of the Iguana 1964 John Huston Dobrada
Noite de violencia[34] Ride Beyond Vengeance 1966 Bernard McEveety Dobrado
A noite do cazador[35] The Night of the Hunter 1955 Charles Laughton Subtitulado
A noite dos mortos viventes Night of the Living Dead 1968 George A. Romero Dobrada
A noite dos xenerais[36] The Night of the Generals 1967 Anatole Litvak Dobrada
A noite dos xigantes The Stalking Moon 1968 Robert Mulligan Dobrada
Esta noite e tódalas noites[37] Tonight and Every Night 1945 Victor Saville
Unha noite en Casablanca A Night in Casablanca 1946 Archie Mayo Dobrada
Noite de titáns Rough Night in Jericho 1967 Arnold Laven Dobrada
A noite de Varennes[38] La nuit de Varennes 1982 Ettore Scola
A noite dos cristais rotos[39] Shattered 1991 Wolfgang Petersen
Noite e día[40] Night and Day 1946 Michael Curtiz
Noite fría ata o mencer[41] Cold Night Into Dawn 1997 Serge Rodnunsky
A noite grande de Casanova[42] Casanova’s Big Night 1954 Norman Z. McLeod
Noite na alma[43] Experiment Perilous 1944 Jacques Tourneur Dobrada
Unha noite na ópera A Night at the Opera 1935 Sam Wood, Edmund Goulding Dobrada
Noite na terra[44] Night on Earth 1991 Jim Jarmusch Subtitulado
Unha noite para sobrevivir[44] Run All Night 2015 Jaume Collet-Serra
Noites de neón[45] Bright Lights, Big City 1988 James Bridges
Noites de treboada[46] Nights in Rodanthe 2008 George C. Wolfe
Noitevella[47] New Year's Eve 2011 Garry Marshall
A noiva cadáver[48] Corpse Bride 2005 Tim Burton, Mike Johnson Subtitulado
A noiva de Chucky Bride of Chucky 1998 Ronny Yu Dobrada
A noiva de medianoite La novia de medianoche 1997 Antonio F. Simón Dobrada
A noiva de Frankenstein[49] The Bride of Frankenstein 1935 James Whale
A noiva do pirata[50] La fiancée du pirate 1969 Nelly Kaplan
A noiva vestía de negro[51] La mariée était en noir 1968 François Truffaut
As noivas de Fu Manchú[52] The Brides of Fu Manchu 1966 Don Sharp
O nome da rosa[53] Der Name der Rose 1986 Jean-Jacques Annaud
Non abandóne-lo barco[54] Don’t Give Up the Ship 1959 Norman Taurog
Non é outra estúpida película americana Not Another Teen Movie 2001 Joel Gallen Dobrada
Non espertedes a un policía que dorme Ne réveillez pas un flic qui dort 1988 José Pinheiro Dobrada
Non é un país para vellos No Country for Old Men 2007 Irmáns Coen Dobrada
Non hai arco da vella pola noite[55] The Runner Stumbles 1979 Stanley Kramer
Non hai nada coma o espectáculo[56] There Is No Business Like Show Business 1954 Walter Lang
Non hai saída[57] No Way Out 1987 Roger Donaldson Dobrado
Non llo digas a ninguén[58] Ne le dis à personne 2006 Guillaume Canet
Non moi católico[59] Pas très catholique 1994 Tonie Marshall
Non sen a miña filla[60] Not Without My Daughter 1991 Brian Gilbert Dobrado
Non somos perfectos[61] Memories of Me 1988 Henry Winkler
Non volverei loitar[62] I Will Fight No More Forever 1975 Richard T. Heffron
Nós non somos anxos[63] Noi non siamo angeli 1975 Gianfranco Parolini
O noso home na Habana[64] Our Man in Havana 1959 Carol Reed
O noso último verán en Escocia[65] What We Did on Our Holiday 2014 Andy Hamilton
Guy Jenkin
Os nosos homes[66] I nostri mariti 1966 Luigi Zampa, Dino Risi, Luigi Filippo D’Amico
Nova York, Nova York[67] New York, New York 1977 Martin Scorsese Subtitulado
Nova York para principiantes How to Lose Friends & Alienate People 2008 Robert B. Weide Dobrada
Novembro doce Sweet November 2001 Pat O'Connor Dobrada
Noviñas e bruxas The Craft 1996 Andrew Fleming Dobrada
Os novos centurións[68] The New Centurions 1979 Richard Fleischer
Nunca é tarde[69] Never Too Late 1965 Bud Yorkin
Nunca hei de esquecer o seu nome[70] I’ll Never Forget What’s’isname 1967 Michael Winner

Notas

  1. La Voz de Galicia, 19 de xullo de 1995. Páx. 71
  2. La Voz de Galicia, 8 de maio de 1992. Páx. 71
  3. [1]
  4. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  5. [2]
  6. La Voz de Galicia, 11 de novembro de 2000. Páx. 70
  7. [3]
  8. [4]
  9. La Voz de Galicia, 13 de marzo de 1992. Páx. 79
  10. [5]
  11. La Voz de Galicia, 31 de agosto de 1996. Páx. 71
  12. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  13. "TVG dedica su ciclo “Butaca Especial” al director Yasujiro Ozu". 20 de febreiro de 2004. Arquivado dende o orixinal o 07 de abril de 2014. Consultado o 4 de abril de 2014. 
  14. La Voz de Galicia, 10 de outubro de 1992. Páx. 71
  15. 15,0 15,1 "Cine de estrea na TVG para toda a familia nesta ponte festiva". Arquivado dende o orixinal o 10 de xuño de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  16. [6]
  17. La Voz de Galicia, 8 de abril de 1989. Páx. 71
  18. [7]
  19. [8]
  20. La Voz de Galicia, 24 de maio de 2009. Páx. 79
  21. La Voz de Galicia, 15 de agosto de 1986. Páx. 55
  22. La Voz de Galicia, 3 de xullo de 1988. Páx. 78
  23. La Voz de Galicia, 22 de xullo de 1995. Páx. 75
  24. La Voz de Galicia, 16 de novembro de 1994. Páx. 79
  25. [9]
  26. [10]
  27. [11]
  28. [12]
  29. La Voz de Galicia, 18 de abril de 1986. Páx. 55
  30. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 10 de outubro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  31. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  32. [13]
  33. [14]
  34. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  35. La Voz de Galicia, 12 de febreiro de 1994. Páx. 83
  36. [15]
  37. [16]
  38. La Voz de Galicia, 20 de novembro de 1993. Páx. 75
  39. La Voz de Galicia, 30 de outubro de 2000. Páx. 86
  40. La Voz de Galicia, 16 de maio de 1987. Páx. 71
  41. [17]
  42. [18]
  43. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 22 de novembro de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  44. 44,0 44,1 "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  45. "Unha noite para sobrevivir". Arquivado dende o orixinal o 14 de xaneiro de 2018. Consultado o 14 de xaneiro de 2018. 
  46. Noites de treboada
  47. Noitevella
  48. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 25 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  49. [19]
  50. [20]
  51. La Voz de Galicia, 23 de outubro de 1993. Páx. 83
  52. [21]
  53. [22]
  54. La Voz de Galicia, 19 de decembro de 1986. Páx. 71
  55. La Voz de Galicia, 18 de outubro de 1986. Páx. 63
  56. [23]
  57. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  58. La Voz de Galicia, 7 de xullo de 2016. Páx. 54
  59. [24]
  60. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 26 de setembro de 2015. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  61. [25]
  62. [26]
  63. [27]
  64. La Voz de Galicia, 14 de decembro de 1994. Páx. 71
  65. "Copia arquivada". Arquivado dende o orixinal o 03 de marzo de 2016. Consultado o 21 de novembro de 2016. 
  66. La Voz de Galicia, 11 de xuño de 1989. Páx. 133
  67. [28]
  68. La Voz de Galicia, 7 de xaneiro de 1995. Páx. 59
  69. La Voz de Galicia, 27 de abril de 1986. Páx. 79
  70. La Voz de Galicia, 30 de agosto de 1986. Páx. 47