Paul Dano

actor estadounidense

Paul Franklin Dano, nado o 19 de xuño de 1984 en Nova York, estado de Nova York, é un actor e produtor estadounidense.

Infotaula de personaPaul Dano

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(en) Paul Franklin Dano Editar o valor em Wikidata
19 de xuño de 1984 Editar o valor em Wikidata (39 anos)
Harlem, Estados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
EducaciónWilton High School (en) Traducir (–2002)
Escola de Cinema de Nova York
Browning School (en) Traducir
Pace University (en) Traducir
Eugene Lang College of Liberal Arts (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor , actor de cinema , guionista , actor de dobraxe , actor de televisión , músico , actor de teatro , produtor de cinema , director de cinema Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1998 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
Familia
ParellaZoe Kazan (2007–) Editar o valor em Wikidata
FillosAlma Dano (en) Traducir, second Kazan-Dano child (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Premios

IMDB: nm0200452 Allocine: 90379 Rottentomatoes: celebrity/paul_dano Allmovie: p347608 TV.com: people/paul-franklin-dano IBDB: 518223
MySpace: mookband BNE: XX1528355 Musicbrainz: 9596b346-89f8-4c13-9952-acd792b671fd Discogs: 4620333 Editar o valor em Wikidata

Filmografía editar

Ano Título Personaxe Notas
1998 Smart Guy Nicholas Episodio: "She Got Game"
2000 The Newcomers Joel
2001 L.I.E. Howie Blitzer
2002 Too Young to Be a Dad Matt Freeman Telefilme
The Emperor's Club Martin Blythe
The Sopranos Patrick Whalen Episodio: "Everybody Hurts"
2004 Episodio: "All Due Respect"
Light and the Sufferer Don
The Girl Next Door Klitz
Taking Lives Asher
2005 The Ballad of Jack and Rose Thaddius
The King Paul
2006 Little Miss Sunshine Dwayne
Fast Food Nation Brian
2007 Weapons Chris
There Will Be Blood Paul Sunday / Eli Sunday
2008 Explicit Ills Rocco
Gigantic Brian Weathersby
2009 Taking Woodstock VW Guy
The Good Heart Lucas
Onde viven os monstros Alexander Voz
2010 The Extra Man Louis Ives
Meek's Cutoff Thomas Gately
Knight and Day Simon Feck
2011 Cowboys & Aliens Percy Dolarhyde
2012 Being Flynn Nick Flynn
Ruby Sparks Calvin
Looper Seth
For Ellen Joby
2013 12 anos de escravitude John Tibeats
Prisoners Alex Jones

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar