Zoe Kazan

Zoe Swicord Kazan, nada nos Ánxeles (California) o 9 de setembro de 1983, é unha actriz e guionista estadounidense.

Zoe Kazan
Zoe kazan 2014 (cropped).jpg
Zoe Kazan en xullo de 2014.
Nome completoZoe Swicord Kazan
Nacemento9 de setembro de 1983 (38 anos)
LugarOs Ánxeles (California) Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educada enUniversidade Yale, Wildwood School, Windward School e Ezra Stiles College
PaiNicholas Kazan
NaiRobin Swicord
ProfesiónActriz e guionista
(2006-presente)
Na rede
IMDB: nm1443740 Allocine: 188721 Allmovie: p515446 IBDB: 473891
Twitter: zoeinthecities Instagram: zoe.kazan Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Cinema
Ano Título Personaxe Notas
2003 Swordswallowers and Thin Men Samantha
2007 The Savages Estudante
2007 Fracture Mona
2007 In the Valley of Elah Angie
2008 August Empregada
2008 Me and Orson Welles Gretta Adler
2008 Revolutionary Road Maureen Grube
2009 The Exploding Girl Ivy
2009 The Private Lives of Pippa Lee Grace Lee
2009 I Hate Valentine's Day Tammy Greenwood
2009 It's Complicated Gabby Adler
2010 happythankyoumoreplease Mary Catherine
2010 Meek's Cutoff Millie Gately
2012 Ruby Sparks Ruby
2012 Some Girl(s) Reggie
2013 In Your Eyes Rebecca Porter
2013 The Pretty One Laurel Audrey
2013 The F Word Chantry
Televisión
Ano Título Personaxe Notas
2007 Medium Izzy Episodio: "The Boy Next Door"
2008 Speechless Rapaza #2 Documental
2008 After Iraq Ela mesma Documental
2008 HBO First Look Ela mesma Episodio: "The Making of 'Revolutionary Road'"
2010 Bored to Death Nina 4 episodios
2011 Showing Up Ela mesma Documental

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre cine é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.