Eric Burdon

Eric Victor Burdon, nado en Newcastle o 11 de maio de 1941 é un cantante inglés de rock/heavy metal, compoñente e fundador da banda musical británica The Animals.

Eric Burdon
Eric Burdon.jpg
Nome completoEric Victor Burdon
Nacemento11 de maio de 1941 (81 anos)
OrixeWalker
CónxuxeMarianna Proestou
Ocupacióncantante, actor, compositor de cancións, cantautor e artista discográfico
Na rede
http://www.ericburdon.ning.com
IMDB: nm0121007 Allocine: 36511 Allmovie: p9559
Facebook: OfficialEricBurdon Twitter: ericburdon Musicbrainz: 70ac2314-d7d8-4435-b56c-9bad9a516642 Songkick: 152415 Discogs: 188393 Allmusic: mn0000154548 WikiTree: Burdon-155 Deezer: 4720767 Genius: Eric-burdon Editar o valor em Wikidata

Discografía oficialEditar

  • Sun Secrets, 1974
  • Stop, 1975
  • Survivor, 1977
  • Darkness Darkness, 1980
  • The Last Drive, 1980
  • Comeback, 1982
  • I Used To Be An Animal, 1988
  • Access All Areas, 1993
  • Official Live Bootleg #1, #2 & 2000, 1998, 2000, 2001
  • Live in Seattle, 2002
  • My Secret Life, 2004
  • Athens Traffic Live, 2005
  • Soul Of A Man, 2006

 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.