Alter Bridge

Alter Bridge é unha banda estadounidense de rock formada no ano 2004 en Orlando, Florida polo guitarrista Mark Tremonti, o baixista Brian Marshall e o batería Scott Phillips, que son tamén membros de Creed. Pouco despois da súa creación, uniuse á banda Myles Kennedy, cantante e segundo guitarrista, antigo membro de The Mayfield Four e o cantante do proxecto en solitario de Slash. Tremonti deulle ese nome ao grupo por unha ponte que había en Detroit, Michigan preto da súa antiga casa en Alter Road.

Alter Bridge
Alter Bridge - Logo.svg
Myles and Mark (Alter Bridge).jpg
Myles Kennedy e Mark Tremonti en 2008.
OrixeOrlando, Florida, Flag of the United States.svg
Período2004 - actualidade
Xénero(s)hard rock, metal alternativo, heavy Metal, post-grunge
Selo(s) discográfico(s)Wind-up, Universal Republic, Roadrunner, EMI
MembrosMyles Kennedy
Mark Tremonti
Brian Marshall
Scott Phillips
Páxina webhttp://www.alterbridge.com/

MembrosEditar

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
One Day Remains 2004 Wind-up
Blackbird 2007 Universal Republic
AB III 2010 Roadrunner, EMI
Fortress 2013 Roadrunner, EMI
The Last Hero 2016 Caroline, Napalm
Walk the Sky 2019 Napalm

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar