Abrir o menú principal

Anastásios "Sákis" Rouvás, nado en Corfú o 5 de xaneiro de 1972, é un cantante, actor, modelo, presentador, deseñador de moda e ex-atleta grego.

Sákis Rouvás
Σάκης Ρουβάς
Sakis Rouvas in Moscow.jpg
Nome completoAnastásios Rouvás
Nacemento5 de xaneiro de 1972 (47 anos)
OrixeGrecia Corfú, Grecia
CónxuxeKatia Zygouli
OcupaciónCantor, actor, presentador, modelo, deseñador, atleta
XéneroPop
Instrumento(s)Voz, guitarra
Selo(s) discográfico(s)PolyGram (1991-1996)
EMI Music (desde 1997)
Universal Music (2002-2007)
Tempo en activo1991 - actualidade
Na rede
http://www.sakisrouvas.com
editar datos en Wikidata ]

Representou o seu país no Festival de Eurovisión en dous ocasións, no 2004 coa canción "Shake It" e no 2009 coa canción "This Is Our Night", e presentouno no Festival de Eurovisión 2006.

DiscografíaEditar

ÁlbumsEditar

  • Sákis Rouvás (1991)
  • Min antistekesai (1992)
  • Gia sena (1993)
  • Aima, dakria & idrotas (1994)
  • Tora archizoun ta dyskola (1996)
  • Kati apo mena (1998)
  • 21os Akatallilos (2000)
  • Ola kala (2002)
  • Remixes (2003)
  • To chrono stamatao (2004)
  • S´echo erotefthei (2005)
  • Live Ballads (2006)
  • Iparhi agapi edo (2007)
  • This is my live (2007; CD+DVD)
  • Irthes (2008)
  • This is our night (2009)
  • Parafora (2010)

FilmografíaEditar

Galería de imaxesEditar