Moon Geun-young

actriz surcoreana
(Redirección desde «Moon Geun young»)

Moon Geun-young (en coreano: 문근영), nada o 6 de maio de 1987 en Gwangju, é unha actriz surcoreana de cinema e televisión.

Infotaula de personaMoon Geun-young

Editar o valor em Wikidata
Nome orixinal(ko) 문근영 Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento6 de maio de 1987 Editar o valor em Wikidata (37 anos)
Gwangju, Corea do Sur (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
ResidenciaGwangju (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
País de nacionalidadeCorea do Sur Editar o valor em Wikidata
RelixiónBudismo Editar o valor em Wikidata
EducaciónSungkyunkwan University (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactriz de cinema , actriz de televisión , directora de cinema Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1997 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua coreana Editar o valor em Wikidata
Sinatura
Editar o valor em Wikidata

Páxina webnamooactors.com… Editar o valor em Wikidata
IMDB: nm1371529 Allocine: 94143 Allmovie: p352888
Instagram: aka_moons Editar o valor em Wikidata
Moon Geun young (2010).

Filmografía editar

  • 1999 길 위에서 (On the Way)
  • 2002 연애소설 (Lovers' Concerto) (como a irmá de Ji-hwan)
  • 2003 장화·홍련 (A Tale of Two Sisters) (como Bae Su-yeon)
  • 2004 어린 신부 (My Little Bride) (como Suh Boeun)
  • 2005 댄서의 순정 (Innocent Steps) (como Jang Chae-ryn)
  • 2006 사랑따윈 필요 없어 (Love Me Not) (como Ryu Min)

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar