Max Minghella

actor británico

Max Giorgio Choa Minghella, nado o 16 de setembro de 1985 en Hampstead, Londres, é un actor inglés mellor coñecido como Max Minghella. É fillo do director de cine Anthony Minghella.

Infotaula de personaMax Minghella

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(en) Max Giorgio Choa Minghella Editar o valor em Wikidata
16 de setembro de 1985 Editar o valor em Wikidata (38 anos)
Hampstead, Reino Unido (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
ResidenciaOs Ánxeles Editar o valor em Wikidata
País de nacionalidadeReino Unido Editar o valor em Wikidata
EducaciónUniversidade de Columbia Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor de teatro , guionista , director de cinema , actor de cinema , actor de televisión Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1999 Editar o valor em Wikidata -
Membro de
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
Familia
PaiAnthony Minghella Editar o valor em Wikidata

IMDB: nm1540404 Allocine: 95399 Rottentomatoes: celebrity/max-minghella Allmovie: p404482
Twitter: maxminghella Musicbrainz: 408003be-74ef-453e-b6a8-014e1fb72aef Editar o valor em Wikidata

Traxectoria editar

Max naceu no barrio londiniense de Hampstead e é fillo do director de cine Anthony Minghella (19542008) e de Carolyn Choa, unha coreógrafa nada en Hong-Kong. Medrou entre os sets de rodaxe dos filmes do seu pai.

A súa carreira como actor comezou no 2005 e participou en varios fimes, como Ágora (2009), do director Alejandro Amenábar.

Actualmente vive en Londres, onde estuda e adoita participar en filmacións durante as vacacións de verán.

Filmografía editar

Ano Filme Personaxe Notas
1997 Toy Boys Danny Curtametraxe
1998 Let The Good Times Roll Rapaz cun can Curtametraxe
2005 Bee Season Aaron Naumann
Syriana Robby Barnes
2006 Art School Confidential Jerome Platz
2007 Elvis and Anabelle Elvis
2008 Nova York para principiantes Vincent Lepak
2009 Brief Interviews with Hideous Men Kevin
Ágora Davus
2010 Hippie Hippie Shake Martin Sharp
The Social Network Divya Narendra
2011 The Ides of March Ben Harper
The Darkest Hour Pota
2012 10 Years AJ
2013 Horns Lee Tourneau
The Internship Graham Hawtrey
Not Safe for Work

Véxase tamén editar