Abrir o menú principal

Marta Hazas Cuesta, nada en Santander o 31 de decembro de 1977, é unha actriz española coñecida polo seu papel de Amelia en El Internado, serie de Antena 3.

Marta Hazas.jpg
Nome completoMarta Hazas Cuesta
Nacemento31 de decembro de 1977 (41 anos)
LugarSantander, Cantabria, España España
NacionalidadeEspaña
Cónxuxe(s)Javier Veiga
Profesiónactriz e xornalista
https://www.martahazas.es
editar datos en Wikidata ]

Tamén participou de forma esporádica en series como Aída, Los hombres de Paco, Cuéntame cómo pasó, Paco y Veva, Hospital Central, El comisario ou Los Serrano entre outras.

É licenciada en Xornalismo, e tamén participou nalgunhas películas, como 8 citas. Desde xaneiro de 2011 protagoniza Bandolera, serie de Antena 3.

FilmografíaEditar

CineEditar

  • Lo contrario al amor (2011), de Vicente Villanueva
  • Muertos de Amor (2010), de Mikel Aguirresarobe.
  • 8 citas (2007), de Peris Romano e Rodrigo Sorogoyen
  • El asombroso mundo de Borjamari y Pocholo (2004), de Enrique Lavigne e Juan Cabestany
  • Soledad es más puta en verano (2003), de Ignacio Delgado
  • Nos miran (2001), de Tito López

CurtametraxesEditar

  • Cementerio de elefantes (2010), de Darío Paso Jardiel
  • On my mind (2010), de Nacho Solana
  • 3,2 (lo que hacen las novias) (2010), de Jota Linares
  • Connecting people (2008), de Álvaro de la Hoz
  • Slogan (2008), Álvaro de la Hoz
  • Un día cualquiera (2006), Álex García
  • B.S.O. (2005), Álvaro de la Hoz
  • Idiosincrasia (2002), Antonio Gutiérrez

TelevisiónEditar

TeatroEditar

PremiosEditar

  • Premio á mellor actriz para o seu protagonista no pasado Festival de Cine de Comedia de Tarazona e o Moncayo por "Connecting People".[1]

NotasEditar

Véxase taménEditar