Abrir o menú principal

Justin Paul Theroux, nado o 10 de agosto de 1971 en Washington, D.C., é un actor, director e guionista estadounidense.

Justin Theroux
Justin Theroux at the 2008 Tribeca Film Festival.JPG
Theroux no 2008
Nome completoJustin Paul Theroux
Nacemento10 de agosto de 1971 (48 anos)
LugarWashington, D.C., Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educado enBennington College, The Field School e Buxton School
Cónxuxe(s)Jennifer Aniston (2011–presente)
ProfesiónActor, director, guionista
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Cine
Ano Título Papel Notas
1996 I Shot Andy Warhol Mark
1997 Dream House Mark Brooks
1997 Below Utopia Daniel Beckett
1997 Romy and Michele's High School Reunion Clarence the Cowboy
1998 Frogs for Snakes Flav Santana
1998 Dead Broke James
2000 American Psycho Timothy Bryce
2000 The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy Marshall
2001 Mulholland Drive Adam Kesher
2001 The Sleepy Time Gal Noivo de Rebecca
2001 Zoolander Evil DJ
2003 Charlie's Angels: Full Throttle Seamus O'Grady
2003 Duplex Coop
2003 Nowhere to Go But Up Jack
2005 Strangers with Candy Carlo Honklin
2005 The Baxter Bradley Lake
2006 The Legend of Lucy Keyes Guy Cooley
2006 Return to Rajapur Jeremy Reardon
2006 Miami Vice Detective Larry Zito
2006 Inland Empire Devon Berk/Billy Side
2007 Broken English Nick Gable
2007 The Ten Jesus H. Christ
2008 Dedication Avogado ó teléfono Director e produtor executivo
2008 Tropic Thunder Guión
2010 Iron Man 2 Guión
2010 Megamind Pai de Megamind (voz) Tamén produtor executivo
2011 Your Highness Leezar
2012 Wanderlust Seth
2012 Rock of Ages Guión
Televisión
Ano Título Papel Notas
1997 Central Park West Gary Andrews 1 episodio
1998 New York Undercover Frankie Stone 3 episodios
1998 Ally McBeal Raymond Brown 1 episodio
1998–1999 Sex and the City Jared/Vaughn Wysel 2 episodios
1999 Sirens Oficial David Bontempo Telefilme
2000–2001 The District Nick Pierce 27 episodios
2003 Alias Simon Walker 2 episodios
2003–2004 Six Feet Under Joe 8 episodios
2005 Confessions of a Dog Telefilme
2008 John Adams John Hancock Miniserie
2010 Parks and Recreation Justin Anderson 4 episodios
2011 Documental Jan Jurgen Telefilme

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar