Abrir o menú principal

Ialma é un grupo galego de música de raíces étnicas estabelecido en Bruxelas.[1] Unha das súas intérpretes, Verónica Codesal, foi a primeira en levar xunto co grupo Urban Trad unha representación galega ao Festival de Eurovisión.

Os seus inicios son como grupo de pandereteiras.

Índice

DiscografíaEditar

 
Verónica Codesal nun concerto no 2006.
  • Palabras darei (2000)
  • Marmuladas (2002)
  • Nova era (2007)
  • Simbiose (2011)[1]
  • Camiño (2016)

NotasEditar

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.