Abrir o menú principal

Sugar Ray é unha banda estadounidense de rock formada en 1986 en Newport Beach (California). O grupo, que comezou facendo funk metal, chegou ao grande público en 1997 co lanzamento da súa canción "Fly". O éxito deste tema, cun son pop rock que se afastaba lixeiramente a sonoridade da banda nese momento, fixo que Sugar Ray pasase a facer un estilo pop máis orientado ao mainstream. Os seguintes álbums compartesn este estilo, e a banda conseguiu varios éxitos con temas como "Every Morning" e "Someday", do seu álbum 14:59, ou "When It's Over", do Sugar Ray.

Sugar Ray
Sugar Ray.jpg
OrixeNewport Beach (California), Flag of the United States.svg
Período1986 - presente
Xénero(s)rock alternativo, pop rock, funk metal, hardcore punk, nu metal, punk rock, skate punk
Selo(s) discográfico(s)Atlantic, Pulse, Razor & Tie
MembrosRodney Sheppard
Mark McGrath
Kristian Attard
Dean Butterworth
Páxina webhttp://www.sugarray.com/

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
Lemonade and Brownies 1995 Atlantic Records
Floored 1997 Atlantic Records, Lava Records
14:59 1999 Atlantic Records
Sugar Ray 2001 Atlantic Records
In the Pursuit of Leisure 2003 Atlantic Records
Music for Cougars 2009 Pulse Recordings

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.