No Age é un dúo estadounidense de noise pop procedente dos Ánxeles (California), formado en 2005 polo guitarrista Randy Randall e o batería e vocalista Dean Allen Spunt. A parella inicialmente tocou xunta co batería Jeremy Villalobos na banda Wives, e colleu o seu nome dun recompilatorio instrumental do selo SST Records editado en 1987, que Spunt descubriu mentres traballaba en Aron's, unha tenda de discos dos Ánxeles.

No Age
No Age.jpg
OrixeOs Ánxeles, California, Flag of the United States.svg
Período2005 - presente
Xénero(s)noise pop, shoegazing, punk rock
Selo(s) discográfico(s)FatCat, Sub Pop, Post Present Medium, Drag City
MembrosRandy Randall
Dean Allen Spunt
Páxina webhttp://noagela.org/

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
Weirdo Rippers 2007 FatCat
Nouns 2008 Sub Pop
Everything in Between 2010 Sub Pop
An Object 2013 Sub Pop
Snares Like a Haircut 2018 Drag City

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.