Nausicaa Bonnín

actriz española

Nausicaa Bonnín i Dufrenoy, nada en Barcelona o 28 de abril de 1985, é unha actriz española de cine, teatro e televisión, filla do director e actor Hermann Bonnín e da tradutora Sabine Dufrenoy.

Nausicaa Bonnín
Nausicaa Bonnín, XIII Premis Gaudí (2021).jpg
Nome completoNausicaa Bonnín i Dufrenoy
Nacemento28 de abril de 1985
 Barcelona
NacionalidadeEspaña
Ocupaciónactriz
PaiHermann Bonnín
NaiSabine Dufrenoy
PremiosGaudí Award for Best Actress in a Leading Role
editar datos en Wikidata ]

TeatroEditar

FilmografíaEditar

CineEditar

  • Andrea (1996).
  • No puc deixar de dir adéu (1997). Curtametraxe.
  • Una ombra al meu camí (2004). Curtametraxe.
  • El millor de mi (2006).
  • Las vidas de Celia (2006).
  • La vida abismal (2007).
  • Cámping (2007). TV movie.
  • Dibujo de David (2007). Curtametraxe.
  • Tres dies amb la família (2009).
  • Elisa K (2010)

TelevisiónEditar

PremiosEditar

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar