Michael Keaton

Actor estadounidense

Michael John Douglas, nado o 5 de setembro de 1951 en Coraopolis, Pensilvania, e máis coñecido polo seu nome artístico Michael Keaton é un actor, cómico, cantante e bailarín estadounidense.

Infotaula de personaMichael Keaton

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(en) Michael John Douglas Editar o valor em Wikidata
5 de setembro de 1951 Editar o valor em Wikidata (72 anos)
Coraopolis, Estados Unidos de América (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
ResidenciaBig Timber (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
EducaciónUniversidade de Kent (pt) Traducir
Montour High School (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor de cinema , actor de dobraxe , actor de televisión , actor de dobraxe , actor de xénero , cantante , director de cinema , actor , produtor de cinema Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1975 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
InstrumentoVoz Editar o valor em Wikidata
Obra
Obras destacables
Familia
CónxuxeCaroline McWilliams (1982–1990)
ParellaCourteney Cox (1989–1995) Editar o valor em Wikidata
FillosSean Douglas (pt) Traducir
 () Caroline McWilliams (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Premios

IMDB: nm0000474 Allocine: 11657 Rottentomatoes: celebrity/michael_keaton Allmovie: p37277 TCM: 99745 Metacritic: person/michael-keaton TV.com: people/michael-keaton
Twitter: MichaelKeaton Musicbrainz: 7f52f54b-abb7-4cd8-ae15-44c335be7bc4 Discogs: 1793233 WikiTree: Douglas-3458 Editar o valor em Wikidata

Filmografía editar

Ano Filme Papel Notas
1978 Rabbit Test Mariñeiro
1982 Night Shift Bill Blazejowski
1983 Mr. Mom Jack Butler
1984 Johnny Dangerously Jonathan "Johnny" Kelly
1986 Gung Ho Hunt Stevenson
Touch and Go Robert "Bobby" Barbato
1987 The Squeeze Harold "Harry" Berg
1988 She's Having a Baby El mesmo Cameo
Beetlejuice Beetlejuice
Clean and Sober Daryl Poynter
1989 The Dream Team William "Billy" Caufield
Batman Bruce Wayne / Batman
1990 Pacific Heights Carter Hayes
1991 One Good Cop Arthur "Artie" Lewis
1992 Batman volve Bruce Wayne / Batman
Kurenai no Buta Porco Rosso Voz da versión inglesa de 2003
1993 Much Ado About Nothing Dogberry
My Life Robert "Bob" Jones
1994 The Paper Henry Hackett
Speechless Kevin Vallick
1996 Multiplicity Douglas "Doug" Kinney
1997 Inventing the Abbotts Narrador / Older Doug
Jackie Brown Raymond "Ray" Nicolette
1998 Desperate Measures Peter McCabe
Out of Sight Raymond "Ray" Nicolette Cameo
Jack Frost Jack Frost
2000 A Shot at Glory Peter Cameron
2002 Live from Baghdad Robert Wiener
2003 Quicksand Martin Raikes
2004 First Daughter Presidente Mackenzie
2005 White Noise Jonathan Rivers
Game 6 Nicholas "Nicky" Rogan
Herbie: Fully Loaded Raymond "Ray" Peyton, Sr.
2006 Cars Chick Hicks/Garda de seguridade Voz
The Last Time Ted "Theodore"
2009 The Merry Gentleman Franklin "Frank" Logan Tamén director
Post Grad Walter Malby
Noah's Ark: The New Beginning Noah voz
2010 Toy Story 3 Ken
The Other Guys Capitán Gene Mauch
2011 Hawaiian Vacation Depri Ken Voz
2012 Noah's Ark: The New Beginning Noé (voz)
2013 Penthouse North Hollander Tamén produtor executivo
2014 RoboCop Raymond Sellars
2014 Need for Speed Monarch
2014 Birdman Riggan Thomson/Birdman
2015 Minions TBA (voz)
2015 Spotlight Walter V. Robinson
TBA The Founder Ray Kroc

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar