Abrir o menú principal

Carlo Barcellesi, coñecido como Maurizio Milani, nado en Milán (Lombardía) o 11 de novembro de 1966, é un actor e escritor italiano, principalmente de tema cómico.

Maurizio Milani
Maurizo Milani Dec 18th 2016.JPG
Maurizio Milani en 2016
Nome completoCarlo Barcellesi
Nacemento20 de maio de 1961
LugarMilán, Lombardía, Italia Italia
NacionalidadeItalia
Profesiónhumorista, escritor, actor e actor de teatro
http://mauriziomilani.blogspot.com
editar datos en Wikidata ]

Os seus monólogos caracterízanse pola ironía sutil,[1] que ten unha interpretación como irreverente.[2]

Moi activo como autor de libros satíricos, escribe nos diarios Il Foglio e Libero, e colabora co mensual Max.

Índice

TelevisiónEditar

TeatroEditar

  • 1992, Un uomo da badile
  • 1993, Piacenza[3]
  • 1995, Animale da fosso
  • 1998, Il pubblico all'uscita si lamenta

BibliografíaEditar

  • 1994, Animale da fosso, Bompiani
  • 1996, Un uomo da badile, Baldini&Castoldi
  • 1998, Vantarsi, bere liquori, illudere la donna, Baldini&Castoldi
  • 2003, La donna quando non capisce s'innamora, Kowalski
  • 2005, In amore la donna vuol tribolare, Kowalski
  • 2006, L'uomo che pesava i cani, Kowalski
  • 2007, Del perché l'economia africana non è mai decollata, Kowalski
  • 2010, Mi sono iscritto nel registro degli indagati, Rizzoli
  • 2011, Chi ha ciulato la Corrente del Golfo?, Aliberti
  • 2012, Fidanzarsi non conviene, Barbera
  • 2013, Uomini che piangono per niente, Rizzoli
  • 2014, Saltar per terra causa vino, Wingsbert House
  • 2016, Il verro ruffiano, Baldini&Castoldi

PremiosEditar

NotasEditar

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar