Destroy All Monsters

Destroy All Monsters foi unha influente banda de Detroit que existiu dende 1973 ata 1985, realizando esporádicas actuacións dende entón. A súa música toca elementos do punk rock, psicodelia, heavy metal e noise rock cunha grande dose de arte performance. Eles describen a súa música coma "anti-rock."

Destroy All Monsters
OrixeDetroit, Míchigan, Flag of the United States.svg
Período1973 - 1985
Xénero(s)noise rock, proto-punk, punk rock, rock experimental, rock psicodélico, heavy metal, art rock
Selo(s) discográfico(s)Elektra, Rhino, Atlantic
MembrosNiagara
Michael Davis
Ron Asheton
Laurence B. (Larry) Miller
Benjamin (Ben) Miller
Antigos membrosMike Kelley
Jim Shaw
Cary Loren
Artistas relacionadosMC5, The Stooges, Dark Carnival, Sproton Layer
Na rede
Spotify: 0v5k3upkdWIjR3EOtkTA73 Last fm: Destroy+All+Monsters Musicbrainz: d2fdc048-fe7a-4d34-a5e8-fe2b65b140c5 Songkick: 283871 Discogs: 303051 Allmusic: mn0000818432 Editar o valor em Wikidata

DiscografíaEditar

  • Greatest Hits - 1975
  • 74-76 - 1995
  • Silver Wedding Anniversary - 1996
  • Pig or Backyard Monster Tube - 1998
  • Bored - 1999
  • Swamp Gas - 2001
  • Detroit Oratorio - 2002
  • Live in Tokyo - 2003
  • Sextet - 2009
  • Destroy all Monster 1974-1976 - 2009