Coldrain

Coldrain (estilizado como coldrain) é unha banda xaponesa de post-hardcore/metalcore formada en 2007 en Nagoia.[2] Os seus membros son Masato David Hayakawa (voz), Ryo "Y.K.C" Yokochi (guitarra solista), Kazuya "Sugi" Sugiyama (guitarra rítmica, coros), Ryo "RxYxO" Shimizu (baixo, coros) e Katsuma Minatani (batería).

Coldrain
Coldrain logo.jpg
COLDRAINatTOKYO(2017).jpg
OrixeNagoia, Flag of Japan.svg Xapón
Xénero(s)Post-hardcore,[1][2][3][4] metal alternativo,[3] rock alternativo,[4] metalcore,[4][5][6] screamo,[3] emo
Selo(s) discográfico(s)Vap, Hopeless Records, Sony[7]
MembrosMasato
Y.K.C
Sugi
RxYxO
Katsuma
Artistas relacionadosCrossfaith, Crystal Lake, Papa Roach, AVER, Wheel of Life
Na rede
coldrain.jp
Facebook: coldrainofficial Twitter: katsuma_drums Instagram: coldrain_official MySpace: coldrainjapan Youtube: UC0L1UZsfCTUu15xPUoMkyfA Souncloud: coldrain-music Spotify: 4pCVGaLWxDe4d8bsjsnmUM Last fm: coldrain Musicbrainz: eeee01ef-15b6-4741-9f42-9477c9ee0804 Songkick: 1365125 Discogs: 3260374 Allmusic: mn0003252943 Deezer: 4690857 Genius: Coldrain Editar o valor em Wikidata

DiscografíaEditar

Ano Título Formato
2008 Fiction Sinxelo
2009 8AM Sinxelo
2009 Final Destination Álbum
2010 Nothing Lasts Forever EP
2011 The Enemy Inside Álbum
2011 Three Days of Adrenaline DVD
2012 Through Clarity EP
2013 The Revelation Álbum
2014 Evolve Blu-ray(+CD)/DVD(+CD)
2014 Until the End EP
2015 Vena Álbum
2016 Vena II Sinxelo

NotasEditar

  1. "Coldrain to Support Bullet for My Valentine". Rockhal.lu. Arquivado dende o orixinal o 05 de marzo de 2016. Consultado o 11 de agosto de 2016. 
  2. 2,0 2,1 "coldrain|JaME U.K.:". jame-world.com. 
  3. 3,0 3,1 3,2 "coldrain - コールドレイン". キューブミュージック. 
  4. 4,0 4,1 4,2 "Coldrain reviews, music, news". Sputnikmusic. 
  5. "Coldrain - Invade the UK in style!". Musictrespass.com. 
  6. "Soundwave 2015 Lineup: Coldrain". Musicfeeds.com.au. 
  7. "Coldrain Announced For Soundwave 2015 Lineup Written by Greg Moskovitch on 5th August, 2014". moshtix.com. Arquivado dende o orixinal o 09 de agosto de 2014. Consultado o 11 de agosto de 2016. 

 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.