Chris Cooper

actor estadounidense

Christopher W. "Chris" Cooper, nado o 9 de xullo de 1951 en Kansas City, Missouri, é un actor estadounidense.

Infotaula de personaChris Cooper

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(en) Christopher Walton Cooper Editar o valor em Wikidata
9 de xullo de 1951 Editar o valor em Wikidata (72 anos)
Kansas City, Estados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
ResidenciaKingston Editar o valor em Wikidata
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
EducaciónUniversidade de Misuri
Southwest Early College Campus (en) Traducir
Southwest High School (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor de cinema , actor , actor de televisión Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1977 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
Familia
CónxuxeMarianne Leone Cooper (pt) Traducir (1983–) Editar o valor em Wikidata
Premios

IMDB: nm0177933 Allocine: 16641 Rottentomatoes: celebrity/chris_cooper Allmovie: p14803 TCM: 38654 TV.com: people/chris-cooper IBDB: 79127
Musicbrainz: b522f312-e90f-4507-92fd-0590c426265d Songkick: 1117785 Discogs: 1580746 Editar o valor em Wikidata

Filmografía editar

Ano Filme Papel Notas
1987 Matewan Joe Kenehan
The Equalizer Michael Serie de televisión.
Episodio: "The Rehearsal"
1988 Journey Into Genius Louis Halladay Serie de televisión
Miami Vice Jimmy Yagovitch Serie de televisión.
Episodio: "Mirror Image"
1989 Lonesome Dove July Johnson Serie de televisión
1990 Lifestories Mr. Hawkins Serie de televisión.
EpisodIio: "The Hawkins Family"
1991 Guilty by Suspicion Larry Nolan
A Thousand Pieces of Gold Charlie
Darrow Eugene Debs Serie de televisión
To the Moon, Alice Frank Wiliker Serie de televisión
City of Hope Riggs
1992 Bed of Lies Price Daniel, Jr. Serie de televisión
Ned Blessing: The True Story of My Life Anthony Blessing Serie de televisión
1993 This Boy's Life Roy
Return to Lonesome Dove July Johnson Miniserie
1994 One More Mountain James Reed Serie de televisión
1995 Pharaoh's Army Capitán John Hull Abston
Money Train Torch
1996 Law & Order Roy Payne Serie de televisión (1 Episodio)
Boys John Baker
Lone Star Sam
A Time to Kill Deputado Dwayne Powell Looney
1997 Breast Men Dr. William Larson
1998 Great Expectations Joe
The Horse Whisperer Frank Booker
1999 The 24 Hour Woman Ron Hacksby
October Sky John Hickam
American Beauty Coronel Frank Fitts, USMC
2000 Me, Myself & Irene Tenente Gerke
The Patriot Coronel Harry Burwell
2002 Interstate 60 Bob Cody
The Bourne Identity Alexander Conklin
Adaptation John Laroche
2003 My House in Umbria Thomas Riversmith
Seabiscuit R. Thomas Smith
2004 Silver City Richard "Dicky" Pilager
The Bourne Supremacy Alexander Conklin
2005 Capote Alvin Dewey
Jarhead Tenente Coronel Kazinski
Syriana Jimmy Pope
2007 Breach Robert Hanssen
The Kingdom Grant Sykes
Married Life Harry Allen
2008 American Experience Walt Whitman Documental
2009 New York, I Love You Alex Simmons
Onde viven os monstros Douglas Voz
2010 The Tempest Antonio
The Company Men Phil Woodward
Remember Me Neil Craig
Cidade de ladróns Stephen MacRay
2011 The Muppets Tex Richman

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar