Ashton Kutcher

Actor, produtor e modelo estadounidense

Christopher Ashton Kutcher, nado o 7 de febreiro de 1978[1] é un actor, produtor e modelo estadounidense.[2][3][4]

Infotaula de personaAshton Kutcher

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(en-us) Christopher Ashton Kutcher Editar o valor em Wikidata
7 de febreiro de 1978 Editar o valor em Wikidata (46 anos)
Cedar Rapids, Estados Unidos de América (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
ResidenciaBeverly Hills Editar o valor em Wikidata
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
EducaciónUniversidade de Iowa (pt) Traducir
Washington High School (en) Traducir
Clear Creek Amana High School (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Cor dos ollosCastaño Editar o valor em Wikidata
Cor do peloCabelo castaño Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor de televisión , actor , gastrónomo , produtor de televisión , modelo , financeiro , humorista , actor de cinema , produtor de cinema Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1998 Editar o valor em Wikidata -
EmpregadorThorn (en) Traducir, presidente do comitê executivo (pt) Traducir (–2023) , renúncia (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Membro de
LinguaLingua inglesa e inglés estadounidense Editar o valor em Wikidata
Familia
CónxuxeMila Kunis (2015–)
Demi Moore (2005–2013), divorcio Editar o valor em Wikidata
ParellaMila Kunis (2012–2014)
Brittany Murphy (2002–2003) Editar o valor em Wikidata
FillosWyatt Isabelle Kutcher (pt) Traducir, Dimitri Portwood Kutcher (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
PaiLarry M. Kutcher (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
ParentesRumer Willis (pt) Traducir (fillastra)
Scout Willis (en) Traducir (fillastra)
Tallulah Willis (en) Traducir (fillastra) Editar o valor em Wikidata

IMDB: nm0005110 Allocine: 33202 Rottentomatoes: celebrity/ashton_kutcher Allmovie: p242492 TCM: 357042 Metacritic: person/ashton-kutcher TV.com: people/ashton-kutcher IBDB: 485435
Facebook: Ashton Twitter: aplusk Instagram: aplusk Dialnet: 2611916 Musicbrainz: 2bcb3c52-4aa9-488f-9efc-85841c8f83f6 WikiTree: Kutcher-21 Editar o valor em Wikidata

Filmografía editar

Cine
Ano Título Papel Notas
1999 Coming Soon Louie
2000 Down to You Jim Morrison
2000 Reindeer Games College Kid
2000 Dude, Where's My Car? Jesse Montgomery III
2001 Texas Rangers George Durham
2003 Just Married Tom Leezak
2003 My Boss's Daughter Tom Stansfield
2003 Cheaper by the Dozen Hank Sen acreditar
2004 The Butterfly Effect Evan Treborn
2005 Guess Who Simon Green
2005 A Lot Like Love Oliver Martin
2006 Bobby Fisher
2006 The Guardian Jake Fischer
2006 Open Season Elliot Voz
2008 What Happens in Vegas Jack Fuller
2009 Spread Nikki
2009 Personal Effects Walter
2010 Historias do San Valentín Reed Bennet
2010 Killers Spencer Aimes
2011 No Strings Attached Adam Franklin
2011 Noitevella Randy Segmento: Elevator Story
2013 Jobs Steve Jobs
2014 Annie Simon Goodspeed Cameo
Televisión
Ano Título Papel Notas
1998–2006 That '70s Show Michael Kelso 184 episodios
Principal (Temporadas 1–7)
Recorrente (Temporada 8)
2001 Just Shoot Me Dean Cassidy Episodio: "Mayas and Tigers and Deans, Oh My"
2002 Grounded for Life Cousin Scott Episodio: "Dust in the Wind"
2003–07; 2012 Punk'd El mesmo Creador, convidado, produtor
2005 Robot Chicken Michael Kelso
Michael Knight
Templeton 'Faceman' Peck
TiVo Addict
Voz
3 episodios
2008 Miss Guided Beaux Episodio: "Hot Sub"
2011–presente Two and a Half Men Walden Schmidt Principal (Temporada 9-presente)
2013 Men at Work Eric Sen acreditar
Episodio: "Long Distance Tyler"

Produtor editar

Ano Título Papel Notas
2003–07; 2012 Punk'd Produtor executivo 79 episodios
2003 My Boss's Daughter Co-produtor
2004 The Butterfly Effect Produtor executivo
2004 You've Got a Friend Produtor executivo 8 episodios
2005–08 Beauty and the Geek Produtor executivo 48 episodios
2007 Adventures in Hollyhood Produtor executivo 8 episodios
2007 Miss Guided Produtor executivo 7 episodios
2007 Game Show in My Head Produtor executivo 8 episodios
2007 The Real Wedding Crashers Produtor executivo 7 episodios
2007 Room 401 Produtor executivo 8 episodios
2008 Pop Fiction Produtor executivo 1 episodio
2008–09 Opportunity Knocks Produtor executivo 3 episodios
2009 True Beauty Produtor executivo 4 episodios
2009 The Beautiful Life Produtor executivo 5 episodios
2009 Spread
2010 Killers Produtor executivo
2012–13 Rituals Produtor executivo 3 episodios
2013 Forever Young Produtor executivo 6 episodios

Notas editar

  1. "Ashton Kutcher Biography (1978–)". FilmReference.com. Consultado o 31 de outubro de 2013. 
  2. "Ashton Kutcher". Fox19. Fox. Arquivado dende o orixinal o 27 de setembro de 2011. Consultado o 19 de maio de 2011. 
  3. "Monitor". Entertainment Weekly (1245): 22. 8 de febreiro de 2013. 
  4. Kennedy, Dana (10 de agosto de 2003). "You can call him Chris". Los Angeles Times. Consultado o 13 de agosto de 2013. 

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar