Ansel Elgort

actor estadounidense

Ansel Elgort, nado o 14 de marzo de 1994 en Nova York,[1][2][3] é un actor, produtor de música e DJ baixo o nome "Ansølo". Na súa carreira de actor, é coñecido por interpretar a Tommy Ross en Carrie (2013), Caleb Prior en Divergent (2014) e Augustus Waters en The Fault in Our Stars (2014).[4]

Ansel Elgort
Ansel Elgort (35875410045) (colour edited).jpg
Elgort na estrea de Baby Driver (2017).
Alcume/outrosAnsølo
Nacemento14 de marzo de 1994 (26 anos)
LugarNova York, Estado de Nova York, Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educado enFiorello H. LaGuardia High School
PaiArthur Elgort
NaiGrethe Barrett Holby
ProfesiónActor, disc-jockey, músico, cantante e produtor
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Título Papel Notas
2013 Carrie Tommy Ross
2014 Divergent Caleb Prior
2014 The Fault in Our Stars Augustus Waters
2014 Men, Women & Children Tim Mooney
2015 The Divergent Series: Insurgent Caleb Prior

NotasEditar

  1. Elgort, Ansel (14 de marzo de 2013). "Ansel Elgort: "I'm 19 today... that's my attempt at a birthday hat and blowing a noise maker..."". Twitter. Consultado o 10 de maio de 2013. 
  2. Markey, Judy (15 de decembro de 1994). "This Picture Is Worth A Thousand Puzzles". Chicago Sun-Times. Arquivado dende o orixinal o 19 de outubro de 2013. Consultado o 10 de maio de 2013. 
  3. Ward, Timothy Jack (14 de agosto de 1997). "Family Albums: A Pro's Take (With Tips)". The New York Times. Consultado o 10 de maio de 2013. 
  4. Vilkomerson, Sara (10 de maio de 2013). "Ansel Elgort offered lead in 'The Fault in Our Stars' opposite Shailene Woodley". Entertainment Weekly. Consultado o 10 de maio de 2013. 

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar