10 Years

10 Years é unha banda estadounidense de metal alternativo formada en Knoxville, Tennessee en 1999. Está composta por Jesse Hasek, Ryan "Tater" Johnson, Lewis "Big Lew" Cosby, Brian Vodinh e Matt Brown, e ata a data levan editados seis álbums de estudio.

10 Years
Ten years.jpg
OrixeKnoxville, Tennessee, Flag of the United States.svg
Período1999 -
Xénero(s)Metal alternativo, metal progresivo, post-grunge, rock alternativo[1]
Selo(s) discográfico(s)Universal Records, Palehorse Records/ILG (Warner Music Group)
MembrosJesse Hasek
Brian Vodinh
Kyle Mayer
Matt Wantland
Chad Huff
Antigos membrosMike Underdown
Andy Parks
Lewis "Big Lew" Cosby
Ryan Collier
Ryan "Tater" Johnson
Páxina web10yearsmusic.com

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
Into the Half Moon 2001 autoeditado
Killing All That Holds You 2004 autoeditado
The Autumn Effect 2005 Universal Republic
Division 2008 Universal Republic
Feeding the Wolves 2010 Universal Republic
Minus the Machine 2012 Palehorse
From Birth to Burial 2015 Palehorse
(How to Live) As Ghosts 2017 Mascot Records
Violent Allies 2020 Mascot Records

NotasEditar

  1. "Artists :: 10 YEARS". MusicMight. 12 de xuño de 2008. Arquivado dende o orixinal o 04 de outubro de 2013. Consultado o 10 de maio de 2013. 

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.