10,000 Maniacs

10,000 Maniacs é unha banda estadounidense de rock alternativo formada no ano 1981. Tras 35 anos de carreira o grupo continúa actuando e publicando material, tendo editado ata a data nove álbums de estudio, seis EPs e tres álbums ao vivo, varios deles conseguindo a certificación de discos de platino.

10,000 Maniacs
10,000 Maniacs.jpg
OrixeJamestown, Nova York, Flag of the United States.svg
Período1981 - presente
Xénero(s)rock alternativo, college rock, post-punk, jangle pop, folk rock, soft rock
Selo(s) discográfico(s)Elektra, Bar/None
MembrosDennis Drew
Steve Gustafson
Jerry Augustyniak
Mary Ramsey
Jeff Erickson
Antigos membrosRob Buck
John Lombardo
Chet Cardinale
Teri Newhouse
Natalie Merchant
Tim Edborg
Jim Colavito
Debbie Heverly
Duane Calhoun
Bob "O'Matic" Wachter
Jim Foti
Oskar Saville
Páxina webhttp://maniacs.com/

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
Secrets of the I Ching 1983 Christian Burial Music, Mark Recordings
The Wishing Chair 1985 Elektra Records
In My Tribe 1987 Elektra/BMG
Blind Man's Zoo 1989 Elektra Records
Our Time in Eden 1992 Elektra Records
Love Among the Ruins 1997 Geffen Records
The Earth Pressed Flat 1999 Bar/None Records
Music from the Motion Picture 2013 Ruby Wristwatch
Twice Told Tales 2015 Cleopatra Records

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.