Álex González

actor de España

Augusto Alejandro José González, máis coñecido como Álex González, nado en Madrid o 13 de agosto de 1980, é un actor español.

Álex González
Álex González.jpg
Nome completoAugusto Alejandro José González
Nacemento13 de agosto de 1980 (39 anos)
LugarMadrid, España España
NacionalidadeEspaña
Profesiónactor
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

2013 Alacrán enamorado Matthew Vaughn
2011 X-Men: First Class Matthew Vaughn
2011 Die Farbe des Ozeans Maggie Peren
2007 Luz de Domingo José Luis Garci
2006 Dolly David Pinillos
2006 Una rosa de Francia Manuel Gutiérrez Aragón
2005 Segundo asalto Daniel Cebrián

TelevisiónEditar

Ano Serie
2014- El Príncipe
2013-2014 Tierra de lobos
2010 Inocentes (telefilme)
2009 La Señora
2008 LEX
2007-2008 Cuenta atrás
2006 Los Serrano
2005 Motivos personales
2005 Hospital Central
2004 Un paso adelante

TeatroEditar

  • "Historias de un parque"

MúsicaEditar

  • Con Dani Martín de "El Canto del Loco"

PremiosEditar

Premios GoyaEditar

Ano Categoría Filme Resultado
2005 Premio Goya ó mellor actor revelación Segundo asalto Candidato

Premios Unión de ActoresEditar

Ano Categoría Filme Resultado
2005 Mellor actor revelación Segundo asalto Candidato

Premios TuriaEditar

Ano Categoría Filme Resultado
2005 Premio Mellor Actor Segundo asalto Gañador

Premios Men's HealthEditar

Ano Categoría Filme Resultado
2012 Mellor Actor de Proxección Internacional X-Men: First class Gañador

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar