Abrir o menú principal

Josef Vlastimil Burian, coñecido como Vlasta Burian, nado en Liberec o 9 de abril de 1891 e finado en Praga o 31 de xaneiro de 1962, foi un actor e cantante checo.

Vlasta Burian
Vlast Burian.JPG
Nacemento9 de abril de 1891
LugarLiberec
Falecemento31 de xaneiro de 1962
LugarPraga
Causapneumonía
SoterradoCemitério Vyšehrad
NacionalidadeRepública Checa
Profesiónfutbolista, escritor, realizador, dramaturgo, xornalista, actor de teatro, actor de cinema e director de cine
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

  • C. a K. polní maršálek (1930)
  • To neznáte Hadimršku (1931)
  • Lelíček ve službách Sherlocka Holmese (1932)
  • Anton Špelec ostrostřelec (1932)
  • Pobočník Jeho Výsosti (1933)
  • Revizor (1933)
  • Hrdinný kapitán Korokorán (1934)
  • Nezlobte dědečka (1934)
  • Tři vejce do skla (1937)
  • Ducháček to zařídí (1938)
  • U pokladny stál (1939)
  • Katakomby (1940)
  • Baron Prášil (1940)
  • Přednosta stanice (1941)
  • Provdám svoji ženu (1941)
  • Ryba na suchu (1942)
  • Zlaté dno (1943)
  • Nejlepší člověk (1954)

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre cinema é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.