Abrir o menú principal

Travis Fimmel, nado o 15 de xullo de 1979 en Echuca, Victoria (Australia) é un actor e modelo australiano. Coñecido por sela imaxe de roupa interior de Calvin Klein e protagonizar a serie de televisión Vikings.

Travis Fimmel
Travis Fimmel by Gage Skidmore.jpg
Nome completoTravis Fimmel
Nacemento15 de xullo de 1979 (40 anos)
LugarEchuca, Victoria, Australia Australia
NacionalidadeAustralia
ProfesiónActor
editar datos en Wikidata ]

Índice

TraxectoriaEditar

Criouse nunha granxa productora de leite en Lockington, preto de Echuca, no estado de Victoria, en Australia entre Melbourne e Sydney. Mudouse a Melbourne sendo adeolescente para xogar profesionalmente ao Fútbol australiano, porén ao comezo da tempada rompeu a perna nun accidente.

Comezou os estudos de Arquitectura comercial e enxeñaría na Universidade de Melbourne pero deixou os estudos para viaxar ao estranxeiro.

Coma modeloEditar

Comezou a traballar coma modelo cando foi descuberto nun ximnasio dos suburbios de Melbourne por Matthew Anderson, da axencia Chadwick Models. No ano 2002 asinou coa axencia L.A. Models para despois converterse no primeiro modelo do mundo en concertar un acordo de seis cifras de exclusividade con Calvin Klein. Ese mesmo ano foi nomeado como un dos solteiros máis sexies do mundo pola revista People.

FilmografíaEditar

CinemaEditar

  • 2012: The Lazarus Protocol
  • 2012: Long Time Gone
  • 2012: The Baytown Outlaws
  • 2011: The Big Valley
  • 2011: Supremacy
  • 2010: Pure Country 2: The Gift
  • 2010: Needle
  • 2010: The Experiment
  • 2010: Ivory
  • 2008: Surfer, Dude
  • 2008: Restraint

TelevisiónEditar

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar