Skeet Ulrich

actor estadounidense

Skeet Ulrich, nado como Bryan Ray Trout o 20 de xaneiro de 1970 en Lynchburg, Virxinia, é un actor estadounidense. É coñecido polo seu papel de Jake Green no drama da CBS Jericho, Billy Loomis en Scream, vixía quen chama, Chris Hooker en Noviñas e bruxas e Billy Raedeen en Nobody's Baby.

Infotaula de personaSkeet Ulrich

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(en) Bryan Ray Trout Editar o valor em Wikidata
20 de xaneiro de 1970 Editar o valor em Wikidata (54 anos)
Lynchburg, Estados Unidos de América (pt) Traducir Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
EducaciónUniversidade de Nova York
University of North Carolina Wilmington (en) Traducir
Northwest Cabarrus High School (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor , actor de dobraxe , actor de cinema , actor de televisión , produtor de cinema Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1989 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
Familia
CónxuxeGeorgina Cates (pt) Traducir (1997–2005) Editar o valor em Wikidata
Paivalor descoñecido e D. K. Ulrich (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
ParentesRicky Rudd (pt) Traducir (maternal uncle (en) Traducir) Editar o valor em Wikidata

IMDB: nm0000240 Allocine: 2196 Rottentomatoes: celebrity/skeet_ulrich Allmovie: p211706 Editar o valor em Wikidata

Filmografía editar

Filme
Ano Título Papel Notas
1989 Weekend at Bernie's Extra Sen acreditar
1990 Teenage Mutant Ninja Turtles Thug Sen acreditar
1996 Noviñas e bruxas Chris Hooker
1996 Last Dance Billy
1996 Boys Bud Valentine
1996 Albino Alligator Danny Boudreaux
1996 Scream, vixía quen chama Billy Loomis
1997 Touch Juvenal / Charlie Lawson
1997 As Good as It Gets Vincent
1998 The Newton Boys Joe Newton
1998 A Soldier's Sweetheart Mark Fossie
1999 Chill Factor Tim Mason
1999 Cabalga co demo Jack Bull Chiles
2000 Track Down Kevin Mitnick
2001 Nobody's Baby Billy Raedeen
2001 Soul Assassin Kevin Burke
2001 Kevin of the North Kevin Manley
2009 For Sale by Owner Junior
2009 Armored Dobbs
Televisión
Ano Título Papel Notas
1994 CBS Schoolbreak Special Vinnie DiFazio Episodio: "Same Difference"
2003 Miracles Paul Callan 13 episodios
2005 The Magic of Ordinary Days Ray Singleton Telefilme
2005 Into the West Jethro Wheeler Miniserie
2006-2008 Jericho Jake Green 29 episodios
2007 Robot Chicken Varios (voz) Episodio: "More Blood, More Chocolate"
2009 Back Richard Miles Telefilme
2009 CSI: NY Hollis Eckhart 3 episodios
2009 Robot Chicken Varios (voz) Episodio: "PS: Yes, in That Way"
Episodio: "The Ramblings of Maurice"
2010 Gimme Shelter Billy Jost Telefilme
2010 Law & Order: Special Victims Unit Det. Rex Winters Episodio: "Behave"
2010-2011 Law & Order: LA Det. Rex Winters 14 episodio
2011 Robot Chicken Duke (voz) Episodio: "Big Trouble in Little Clerks 2"-
2017 Riverdale FP Jones 5 tempadas

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar