Roger Daltrey

Roger Harry Daltrey, nado en Londres o 1 de marzo de 1944, é un cantante de rock, compoñente e fundador inglés da banda musical británica The Who.

Roger Daltrey
Roger Daltrey (2008).jpg
Daltrey en 2008
Nome completoRoger Harry Daltrey
Nacemento1 de marzo de 1944 (77 anos)
OrixeHammersmith, Londres Inglaterra
OcupaciónMúsico, cantante e compositor, produtor de cine, actor e escritor
XéneroRock, art rock, hard rock, power pop
Instrumento(s)Voz, guitarra, armónica, percusión, ukelele, piano e trombón
Relacionado conThe Who
The RD Crusaders
No Plan B Band
Pete Townshend
Rick Wakeman
Tempo en activo1959–presente
Na rede
www.thewho.com
editar datos en Wikidata ]
Roger Daltrey nun concerto en Hyde Park (2005)

DiscografíaEditar

  • Daltrey, 1973
  • Ride a Rock Horse, 1975
  • Lisztomania, 1975
  • One of the Boys, 1977
  • McVicar, 1980
  • Best Bits, 1982
  • Parting Should Be Painless, 1984
  • Under a Raging Moon, 1985
  • Can't Wait to See the Movie, 1987
  • Rocks in the Head, 1992
  • Martyrs & Madmen, 1997
  • Moonlighting, 2005