Abrir o menú principal

Novedades Carminha

grupo musical galego

Novedades Carminha é un grupo galego de punk e garage rock fundado en Madrid no 2007. Está composto por Jarri (baixo e voces), Carlangas (guitarras e voces) e Xavi (batería e voces).

Novedades Carminha
Novedades Carminha.jpg
Concerto na sala Karma de Pontevedra en novembro de 2007.
OrixeMadrid e Santiago de Compostela, España
Período2007 - presente
Xénero(s)Punk
Garage rock
Selo(s) discográfico(s)A Regueifa, Bowery Records, Lixo Urbano, Ernie Records
MembrosAdrián Díaz Bóveda Jarri
Carlos Pereiro Carlangas
Xavi G. Pereiro
Anxo Rodríguez Ferreira
Páxina webnovedadescarminha.band

Contan con colaboracións con Los Iribarnes, Ataque Escampe ou O Leo i Arremecághona!!!, chegando a gravar algún tema con estes dous últimos. Participaron no disco colectivo Galician Bizarre.

En setembro de 2016 estrean o primeiro videoclip pornográfico de España para o seu tema Ritmo en la sangre, protagonizado polos actores Sylvan e Amarna Miller.[1]

DiscografíaEditar

  • 2008 - Grandes éxitos (Cassette maqueta) - Autoedición
  • 2009 - Te vas con cualquiera - Lixo Urbano / Rumble Records
  • 2009 - Te vas con cualquiera (LP de vinilo de 12 polgadas) - Bowery Records
  • 2010 - Sinceramente Carminha (EP de vinilo de 7 polgadas) - Bowery Records
  • 2011 - Jódete y baila - Lixo Urbano
  • 2014 - Juventud infinita - Ernie Records
  • 2016 - Campeones del mundo - Ernie Records
  • 2019 - Ultraligero - Ernie Records

NotasEditar

Véxase taménEditar