Noctivagus

Noctivagus é unha banda portuguesa de Rock gótico formada en Lisboa, Portugal no ano 1994.

Noctivagus
Lino Atila.JPG
Lino Atila, cantante do grupo Noctivagus.
OrixeLisboa, Portugal,
Período1994 -
Xénero(s)Post-punk, Rock gótico,
Selo(s) discográfico(s)Floyd Records
MembrosLino Atila
Fernando N.
Nuno D´Ávila
Antigos membrosPaulo dumonte
hellraiser
AlexandreBarriga
Carlos Lobo
Andre Antunes
Paulo Tavares
Luis olivença
Páxina webpáxina oficial

Lino Atila tamén coñecido como Lino Cunha [1]. ven sendo o único membro permanente da banda dende a súa fundación, a banda fixo a escolla do nome de Noctivagus, inspirado no latín “aqueles anda ou viguesa na noite", "criaturas fantásticas”.

As súas influencias van desde Joy Division ó Christian Death, ou mesmo, Siouxsie & the Banshees, tomou de todas estas bandas, bordeando sempre un ámbito máis alternativo.[2].

En outubro de 2007, o grupo actuou no Festival " when spirits awake", en Vilnius, na Lituania.[3]

DiscografíaEditar

E.PEditar

  • Almas ocultas, 1995.[4]
  • Imenso, 1998.[4]
  • Cruzes e Fivelas, 1999. [5]

ÁlbumsEditar

  • After the Curse,[6] 2003.[7]
  • Ecos da Noite , 2011.[4]

SinxelosEditar

[8]
Año Título
2005 "Transmission" Tributo Joy Division
2010 "Pilgrim Dimension"

[9]

VídeoEditar

Año Título
2004 "Bad Dreams"

NotasEditar

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar