Abrir o menú principal

Mariano Barroso, nado o 26 de decembro de 1959 en San Just Desvern, Barcelona, é un director de cinema e teatro catalán. Os seus filmes foron recoñecidos con varios Premios Goya.

Mariano Barroso
Mariano Barroso Premios Goya 2017 (cropped).jpg
Nome completoMariano Barroso Ayats
Nacemento26 de decembro de 1959
 Sant Just Desvern
NacionalidadeEspaña
Ocupacióndirector de cine, guionista e produtor de cine
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

  • Mi hermano del alma (1993)
  • Lucrecia (1994)
  • Éxtasis (1995)
  • Los lobos de Washington (1999)
  • Kasbah (2000)
  • En el tiempo de las mariposas (2001)
  • Hormigas en la boca (2005)
  • Invisibles (2007, documental)