Mísia

música portuguesa

Susana Maria Alfonso de Aguiar, coñecida como Mísia, nada en Porto en 1955, é unha cantora portuguesa.

Mísia
Misia-01.jpg
Nacemento18 de xuño de 1955
Lugar de nacementoPorto
NacionalidadePortugal
Ocupacióncantante e actriz
Premioscabaleiro da orde das Artes e as Letras e Comendador da Ordem do Mérito
Na rede
http://www.de.misia-online.com/
IMDB: nm0617806 Facebook: misia.musica Musicbrainz: f076d8ba-5782-4016-ae6e-83fae7e45139 Discogs: 1478270 Allmusic: mn0000898836 Genius: Misia Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

DiscografíaEditar

  • Mísia (1991)
  • Fado (1993)
  • Tanto menos, tanto mais (1995)
  • Garras dos Sentidos (1998)
  • Paixões diagonais (1999)
  • Ritual (2001)
  • Canto (2003)
  • Drama box (2005)
  • Ruas (2009)

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre unha personalidade é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.