Lista de episodios de One Piece (6ª tempada - Skypiea)

Esta lista está composta polos episocios da sexta tempada da serie de animación One Piece, proucida por Toei Animation, dirixida por Kōnosuke Uda e baseada no manga creado por Eiichirō Oda.

A sexta tempada titúlase Skypiea (空島・スカイピア篇 Sorajima: Sukaipia hen?)e agrupa os episodios do 144 ao 195. A tripulación do sombreiro de palla consegue desde Jaya chegar a Skypiea, a illa do ceo, e aquí chocan con Ener e os seus seguidores. Os 52 episodios emitíronse en Xapón en Fuji Television Fuji TV do 9 de febreiro de 2003 ao 13 de xuño de 2004.

lista de episodiosEditar

# Título en galego Data de emisión no Xapón Data de emisión en Galicia
144 "Masira, o rei da recuperación dos barcos afundidos"
Ubawareta rogu! Sarubēji ō Mashira! (奪われた記録(ログ)!サルベージ王マシラ!)
9 de febreiro do 2003_
145 "Mantéñase lonxe da flota de Barbablanca"
Kaibutsu tōjō! Shirohige ichimi ni hate o dasu na (怪物登場! 白ひげ一味には手を出すな)
16 de febreiro do 2003_
146 "Prohibido soñar"
Yume o miru na! Azakeri no machi Mokkutaun! ( 夢を見るな!嘲りの街モックタウン!)
23 de febreiro do 2003_
147 "Capitán Orangután"
Kaizoku no takami! Yume o kataru otoko to kaitei tansaku ō (海賊の高み!夢を語る男と海底探索王)
9 de marzo do 2003_
148 "A lenda de Noland o mentireiro"
Densetsu no ichizoku! "Usotsuki Nōrando" (伝説の一族!うそつきノーランド)
16 de marzo do 2003_
149 "O paxaro do sud"
Kumo kaji itsu poi! Sausu Bādo woae (雲舵 いつぽい!サウスパードをあえ)
23 de marzo do 2003_
150 "Enfrontamento entre Bellamy e a Monkey Mountain Coalition"
Gensō wa kanawa nai!? Beramī VS Saruyama rengō (幻想は叶わない!? ベラミ-VS猿山連合)
13 de abril do 2003_
151 "O home dos cen millóns de dólares!"
Ichioku no otoko! Sekai saikō kenryoku to kaizoku Kurohige (一億の男!世界最高権力と海賊黒ひげ)
20 de abril do 2003_
152 "O mar no medio do ceo e o paraíso"
Koko wa sora no umi! Sora no kishi to tengoku nomon (ここは空の海!空の騎士と天国の門)
27 de abril do 2003_
153 "O mar no medio do ceo e o paraíso"
Koko wa sora no umi! Sora no kishi to tengoku nomon (ここは空の海! 空の騎士と天国の門)
4 de maio do 2003_
154 "Skypiea, a illa no ceo"
Kami no kuni Sukaipia! Kumo no nagisa no tenshi tachi (神の国スカイピア! 雲の渚の天使たち)
11 de maio do 2003_
155 "O misterio do xardín superior"
Kindan no seichi! Kami no sumu shima to ten no sabaki! (禁断の聖地!神の住む島と天の裁き!)
18 de maio do 2003_
156 "As acusacións das tapas brancas"
Hayaku mo hanzai sha!? Sukaipia no hō no bannin (早くも犯罪者!? スカイピアの法の番人)
25 de maio do 2003_
157 "Comeza o desafío co Supremo!"
Dasshutsu naru ka!? Ugoki hajime ta Kami no shiren! (脱出なるか!?動きはじめた神の試練!)
15 de xuño do 2003_
158 "A confesión de Konis"
Roberī toori no wana! Zennō naru Goddo Eneru (ラブリー通りの罠! 全能なる神(ゴッド)エネル)
22 de xuño do 2003_
159 "O templo divino e o bosque do Supremo"
Susume karasu maru! Ikenie no saidan o mezase ( すすめカラス丸!生贄の祭壇を目指せ)
6 de xullo do 2003_
160 "O encontro con Satori"
Seizon ritsu 10%! Mantora tsuna dukai no Satori! (生存率10%!心綱マントラ使いのサトリ!)
13 de xullo do 2003_
161 " Loita no bosque perdido"
Dama no shiren" no kyōi! Mayoi no mori no shitō (「玉の試練」の脅威!迷いの森の死闘)
20 de xullo do 2003_
162 " Chopper está en perigo!"
Choppā ayaushi! Moto Kami vs. shinkan Shura (チョッパー危うし!元神VS神官シュラ)
3 de agosto do 2003_
163 "Unha proba de amor?"
Makafushigi! Himo no shiren to koi no shiren!? (摩訶不思議!紐の試練と恋の試練!?)
10 de agosto do 2003_
164 "O ataque de Shandia"
Shandora no akari o se! Senshi Waipā (シャンドラの灯を燈せ! 戦士ワイパー)
17 de agosto do 2003_
165 "O descubrimento de Jaya, a illa do ouro"
Tenkū no ōgon sato Jaya! Mezase Kami no sha! (天空の黄金郷ジャヤ! 目指せ神の社!)
24 de agosto do 2003_
166 "Festa no xardín superior"
Ōgon zenyasai! "Vasu" e no omoi! (黄金前夜祭!ヴァス」への想い!)
7 de setembro do 2003_
167 "A aparición do Divino Eneru"
Goddo Eneru tōjō!! Ikinokori e no aubade (神ゴッドエネル登場!!生き残りへの夜明曲オーバード)
21 de setembro do 2003_