Abrir o menú principal

Krzysztof Kieślowski

Krzysztof Kieślowski, nado en Varsovia o 27 de xuño de 1941 e finado na mesma cidade o 13 de marzo de 1996, foi un director e guionista de cinema polonés.

Krzysztof Kieślowski
Popiersie Krzysztof Kieślowski ssj 20071009.jpg
Nome completoKrzysztof Kieślowski
Nacemento27 de xuño de 1941
LugarVarsovia, Polonia
Falecemento13 de marzo de 1996
LugarVarsovia, Polonia
CausaInfarto agudo de miocardio
SoterradoCemitério de Powązki
NacionalidadePolonia
Educado enNational Film School in Łódź
ProfesiónGuionista e director de cinema
editar datos en Wikidata ]

Morreu dun ataque ao corazón[1] cando estaba no cume do seu éxito, dous anos despois da estrea de Rouge.

FilmografíaEditar

Ano Título
1994 Trois couleurs: Rouge
1994 Trois couleurs: Blanc
1993 Trois couleurs: Bleu
1991 La double vie de Véronique
1988 Krótki film o miłości
1988 Krótki film o zabijaniu
1987 Przypadek
1985 Bez konca
1979 Camera Buff

NotasEditar

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar