Abrir o menú principal

Kendrick Kang-Joh "Ken" Jeong, nado o 13 de xullo de 1969 en Detroit, Michigan, é un humorista, médico e actor estadounidense de ascendencia surcoreana. É coñecido polas súas intervencións en filmes como Knocked Up (2007), Resacón nas Vegas (2009) e Resacón 2. Agora en Thailandia (2010).

Ken Jeong
Ken Jeong March 2015.jpg
Ken Jeong en marzo de 2015.
Nome completoKendrick Kang-Joh Jeong
Nacemento13 de xullo de 1969 (50 anos)
LugarDetroit, Michigan, Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educado enUniversidade Duke e University of North Carolina School of Medicine
ProfesiónActor (1997-presente)
http://www.drken.net/
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Filmes
Ano Título Personaxe Notas
2007 Knocked Up Doutor Kuni
2008 Step Brothers Axente empregado
Pineapple Express Ken
Role Models Rei Argotron
2009 Resacón nas Vegas Leslie Chow
The Goods: Live Hard, Sell Hard Teddy Dang
All About Steve Angus
Couples Retreat Terapeuta nº 2
2010 How to Make Love to a Woman Curtis Lee
Furry Vengeance Neal Lyman
Despicable Me Presentador de televisión Voz
Vampires Suck Daro
2011 Big Mommas: Like Father, Like Son Carteiro Cameo
Zookeeper Venom
Resacón 2. Agora en Thailandia Leslie Chow
Transformers: Dark of the Moon Jerry Wang
2013 Resacón 3 Leslie Chow

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar