Kellan Lutz

Kellan Christopher Lutz, nado o 15 de marzo de 1985 en Dicksinson, Dacota do Norte, é un actor e modelo estadounidense. É coñecido por interpretar a Emmett Cullen na saga cinematográfica Twilight.

Kellan Lutz
Kellan Lutz, 2012.jpg
Kellan Lutz no 2012.
Nome completoKellan Christopher Lutz
Nacemento15 de marzo de 1985 (37 anos)
LugarDicksinson, Dacota do Norte, Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Relixióncristianismo
Educado enChapman University e Horizon High School
ProfesiónActor, modelo
Na rede
http://www.kellanlutz.com
IMDB: nm1553725 Allocine: 129628 Rottentomatoes: celebrity/kellan_lutz Allmovie: p470419 TV.com: people/kellan-lutz
Twitter: kellanlutz Instagram: kellanlutz Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Título Papel Notas
2006 Stick It Frank
Accepted Dwayne
2007 Ghosts of Goldfield Chad Estrea en vídeo
2008 Prom Night Rick Leland
Deep Winter Mark Rider
Twilight Emmett Cullen
2009 The Forgotten Ones Jake Estrea en vídeo
The Twilight Saga: New Moon Emmett Cullen
2010 Meskada Eddie Arlinger
Pesadelo en Elm Street Dean Russel Cameo
The Twilight Saga: Eclipse Emmett Cullen
2011 Love, Wedding, Marriage Charlie
Arena David Lord
A Warrior's Heart Conor Sullivan
Immortals Poseidón
Guardians of Luna Carson Stone
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 Emmett Cullen
2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 Emmett Cullen
2013 Java Heat Jake Travers
Tarzan Tarzán
Agent Hashtag Axente Hashtag

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar