Julio César Sánchez

Julio César Sánchez, máis coñecido como Julitros, nado en Madrid o 17 de maio de 1972, é un músico español. É coñecido por ser o baixista do grupo ska punk Ska-P.

Julio César Sánchez
Nacemento17 de maio de 1972
Lugar de nacementoMadrid
NacionalidadeEspaña
Ocupaciónbaixista
Na rede
Musicbrainz: c86d8820-aaeb-4277-b224-8cee5fa44632 Discogs: 2381852 Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

Biografía Editar

Nado en Madrid, comeza a tocar o baixo con 16 anos, tras escoitar a Black Sabbath. Pouco tempo despois coñece ao resto dos hoxe membros de Ska-P e montaron o grupo.

Discografía Editar

Con Ska-P Editar

* El vals del obrero (1996)
* Eurosis (1998)
* Planeta Eskoria (2000)
* ¡¡Que corra la voz!! (2002)
* Incontrolable (2003) En directo
* Lágrimas y gozos (2008)

Véxase tamén Editar

Ligazóns externas Editar